Tresty ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14006
16.5.19 22:09

Je to teda dost neprofesionální, ucitelka evidentně neumi pracovat s dětmi, kdyz si nezvládá poradit.Je mi lito te holcicky, ze plakala..musel byt sama v satne, musela se strasne bat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
16.5.19 22:10
@Tamara83 píše:
Asi se nám zde obhajuje učitelka z mateřské školky, která dala spat dítě za trest do šatny. Malé dítě to třeba tak cítí, že bylo ve sklepě.

Vtipne. Proste to tak neprozivam jako vy. I kdyby brecela, ma ponauceni pro priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
16.5.19 22:11
@bublinek píše:
připomínáš mi mojí matku a tu bych nechtěla ani jako tchyni

:mavam: no a :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 22:13

Mě by zajímalo, co je za příšerný přestupek špitat si před spaním :nevim: Ty, co chrní, to stejně nezlobí. Sedla bych si k nim, řekla ticho a počkala, až zeberou. Pro děti je spaní mimo domov dost vzrušující a chápu, že jim nejde usnout. Sama bych měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.5.19 22:16

Kdyz si vybavim sebe, jaka jsem backora, jak se kolikrat ve tme bojim i ted (a to je mi 30), tak je mi vasi dcerky lito…ja bych nekde o samote v satne vyvadela tak, ze by nespal nikdo celou noc, ani obyvatele okolnich domu…sama mam zkusenost jako ucitel na techto akcich (deti ale vetsi- 2. stupen, akce krasna, ale neskutecne narocna pro me jako pro ucitele z mnoha duvodu- prvni den, rano cesta do prace, klasicky pracovni den, pak odpoledne a vecer sport a dalsi aktivity s detmi, vecer je zahnat do spacaku, do rana kecaji takze spani minimalni a vetsinou v telocvicne na zemi, na druhy den znovu naplno fungovat v praci a odpoledne odridit zase domu)…takze by me zajimalo par konkretnich veci, jak to chodi na spani ve skolce- v kolik tam deti na to spani prichazeji, jaky maji program, v kolik jdou spinkat a hlavne kdyz tady byl zminovan ten dozor- oni maji jako nocni dozor nejaky specialni nebo se stridaji ty ucastnici se ucitelky???…protoze kdyz to vezmu z vlastni zkusenosti tak ja opravdu nocni dozor neresila…deti byly relativne bezproblemove, i kdyz taky nekdy s prusvihovymi napady, ale dalo se jim verit…omlouvam se za takove rozepsani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.5.19 22:16
@blumen píše:
Vtipne. Proste to tak neprozivam jako vy. I kdyby brecela, ma ponauceni pro priste.

No je z Vás cítit, že se chcete tady s námi pohádát. Jinak nechápu. Možná Vás ještě trochu může omluvit, že nejste matka. Pokud jste, tak chudák Vaše dítě. A Vám bych v tom případě přála, aby Vás na nějaké firemní akci taky za provinění zavřeli mimo všechny. Třeba do toho sklepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.5.19 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.5.19 22:17

No asi nám chybí důležité informace, kde se nachází šatna, když by byly z šatny otevřené dveře, viděla dcera na ostatní, slyšela je? Dále, spala tam celou noc a nikdo ji nezkontroloval? Spala za zavřenými dveřmi? ( je to nespravedlivé, ale raubir to prostě bude odnaset, ma to už pro učitelky vytetovane na čele) ale pokud by v tu chvíli, mělo být mé dítě jakkoli v ohrožení, řeším to, pokud jen zlobila a mohla se dovolat pomoci tak bych ji vysvětlila nespravedlnost a dal neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.5.19 22:18

Díky za názory. Zitra si nechavame s manželem dceru doma a ja mám v plánu do školky vlítnout :cert:

Pozn. Šatna je přes dvoje dveře od ložnice. (Pres dalsi místnost-hernu)

Samozrejme se zeptam kdo tam spal s ní. To mě nenapadlo se zeptat dcery :think:

Za 14dni jedou na ŠVP a nechci aby se podobna situace opakovala. Nejradši bych si ji nechala doma, ale strašně se těší.

Jsem fakt neskutečne vytočená. Když si představím jak se chudak musela cítit. Je mi uplne ouzko, že jsem ji nemohla zachranit, že jsem o tom nevěděla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 22:20
@FreeLady12 píše:
Díky za názory. Zitra si nechavame s manželem dceru doma a ja mám v plánu do školky vlítnout :cert:

Pozn. Šatna je přes dvoje dveře od ložnice. (Pres dalsi místnost-hernu)

Samozrejme se zeptam kdo tam spal s ní. To mě nenapadlo se zeptat dcery :think:

Za 14dni jedou na ŠVP a nechci aby se podobna situace opakovala. Nejradši bych si ji nechala doma, ale strašně se těší.

Jsem fakt neskutečne vytočená. Když si představím jak se chudak musela cítit. Je mi uplne ouzko, že jsem ji nemohla zachranit, že jsem o tom nevěděla. :,(

Tak to je drsný. Přes dvoje dveře. Rozhodně bych to nenechala být. Uznala bych, žs dcera je raubířka, ale trest mi nepřijde adekvátní „prohřešku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.5.19 22:20

@FreeLady12 Že byla potrestána sama, to by mě zase až tak nebralo. Ale druh trestu by mě pěkně vytočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.5.19 22:22

To je strasny, chudak malicka. Moje by se bala silene. To tak povidala boze, nevidim na tom nic dramatickeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
16.5.19 22:27

No tak to je hnus. Bych vlitla rovnou za ředitelkou, takhle se přece k dětem chovat nesmí. :roll: 8o jako trest je jedna věc, ale nechat ji spát někde samotnou? Co kdyby chtěla čůrat nebo jí něco bolelo kde ty učitelky byly? Uff, je mi úplně úzko z toho, že jsou ještě takovýhle učitelky. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.5.19 22:29
@blumen píše:
Tak satna je hned pred tridou, ne? Aspon u nas. Takze ob jedny dvere.

U nás jsou tedy šatny v přízemí a třídy v patrech.
Co se týče zakladatelky, nespravedlivé mi řijde, že byla potrestaná sama, nicméně nebyla si u toho, takže těžko říct, jestli se do toho montovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
16.5.19 22:32

@FreeLady12 tenhle trest je dost přes čáru, očividně učitelky tvoji dceru nemají rády a dávají ji to sežrat. Sama učím v MŠ a tohle bych v životě neudělala a to by mohla být šatna hned vedle. Na tom nesejde. Adekvátní trest by byl prohodit postýlky tak, aby děti, které ruší nespaly vedle sebe a nemohly si povídat. Tohle bych řešila případně i s ředitelkou, ale uvidíš co ti řekne učitelka, třeba to nakonec bylo úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí