Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Radši anonymně hledala jsem za účelem sexu milence s jedním jsem se seznámila ale jednou jsme byli na kafi a dvakrát kino a večeře. Vše vzdy proběhne ve vší početnosti i vyzvedne a odveze domů ale prostě NIC. Jak byste to brali? Sama se pokoušet asi o nic nebudu..tak jestli byste hledali dál nebo čekali?jsem z toho už trochu zmatená.
Tak chceš milence nebo ne? Se ho zeptej…
@Anonymní píše:
@SlečnaQ ne nevymýšlím právě proti mi to šrotuje v hlavě
Pokud je pravda, co píšeš, tak ten kluk prostě ještě bojuje se svojí skutečnou orientací. Snaží se překonat sám sebe, ale nedaří se mu to.
@Anonymní píše:
Jenže kdyby o mně stal tak mne aspoň políbí ne? Když mne odvazel v noci domu.Vi co se očekává seznámily jsme se na erotické seznamce…
Hele, třeba nechce vypadat jako nějakej nadrženec, kterému jde jen o sex. Prostě se ho zeptej a budeš mít jasno. Třeba je panic a neví jak na to. To, že byl na erotické seznamce neznamená, že je v sexu zkušený.
@Prof. Farnsworth říkal že je po rozchodu…jak se zeptat aniž by to bylo trapné…
@Anonymní píše:
Zeptej se tak, jak jsem ti psal. Mě jako muže by to neurazilo.
Tak ja bych se ho zeptala, jestli nechce zajít k tobe na sklenicku, podivat se na sbirku motylu ????či tak něco… ptát se napřímo je nevýhodný a blbě se z toho couva, když si to pak náhodou rozmyslis. A taky mi přijde, že to někdy uplne zabije náladu , to vzrušení, očekávání jak se to vyvine je nenávratně pryč a pak když ti třeba přestane připadat přitažlivej, co pak ( alespoň tot me vlastní trapne zkušenosti z mládí ????)
@Anonymní píše:
Borec je z amateru, že? Takže moc dobře ví, co chce. Museli jste si o tom textovat. Jestli nedal ani pusu, nebo nepřekročil práh osobního prostoru, tak ho prostě nepřitahuješ a nemá až takový zájem. Buchet má rozdělaných více, tebe si zatím drží, kdyby mu ostatní cukly, nebo byly na nic, tak aby aspoň někde smočil.
@Anonymní píše:
Borec je z amateru, že? Takže moc dobře ví, co chce. Museli jste si o tom textovat. Jestli nedal ani pusu, nebo nepřekročil práh osobního prostoru, tak ho prostě nepřitahuješ a nemá až takový zájem. Buchet má rozdělaných více, tebe si zatím drží, kdyby mu ostatní cukly, nebo byly na nic, tak aby aspoň někde smočil.
To je možný ale jezdí za mnou z jiného města minimálně hoďku že by mu to za to stálo zaplatit kino a večeři a nic?
Jeee … Tak ho prostě sveď .. pár triků, snad vytáhneš … potřebuješ namasírovat záda, pomoct zapnout šaty, zavázat střevíček apod. ![]()
Tak šup šup ![]()
Sama víš, jaký tam je přetlak, že ženy jsou tam jak lovná zvěř. A většina žen na zprávy mužů ani neodepíše. Proto je rád, že tě uhnal, takže tě nemůže vyplašit, musí jednat v rukavičkách. Nicméně si myslím, že vzhledem k tomu, jak jste se poznali a kde, tak je mu naprosto jasné, co se od něho čeká (a taky o tebe). Takže buď ho nebereš (promiň) a nebo má jiný problém. Ale když už muž z amateru užene ženskou na real (což je tam kumš), tak prostě zasune.
@chlap40 no má představa je že mne teda svede chlap když už teď ho mám svádět co pak mne čeká za sex s ním ?
Jestli se ti líbí, voní ti a chceš ho, tak prostě konej. Snad jste si psali, takže víte co a jak, v podstatě jste domluveni. Takže co
bez co je tvoje ![]()
@Anonymní píše:
Sama víš, jaký tam je přetlak, že ženy jsou tam jak lovná zvěř. A většina žen na zprávy mužů ani neodepíše. Proto je rád, že tě uhnal, takže tě nemůže vyplašit, musí jednat v rukavičkách. Nicméně si myslím, že vzhledem k tomu, jak jste se poznali a kde, tak je mu naprosto jasné, co se od něho čeká (a taky o tebe). Takže buď ho nebereš (promiň) a nebo má jiný problém. Ale když už muž z amateru užene ženskou na real (což je tam kumš), tak prostě zasune.
A proč teda za mnou jezdí a ještě zaplatí? Má mě jen teda jako kamarádku?
@Anonymní píše:
@chlap40 no má představa je že mne teda svede chlap když už teď ho mám svádět co pak mne čeká za sex s ním ?
Jeee já se třeba taky styděl, když jsem balil v pětadvaceti vdanou starší ženu … taky musela asi první pusu dát ona - nepoznal jsem jesli jo nebo nee …
Náznaky moc nezabírají .. nezkušení chlapi to „nepřečtou“
A sex Tě může čekat třeba fantastickej .. to nikdy nevíš