Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeptej se ho, kdy si zapícháte
Příspěvek upraven 24.09.18 v 19:09
Tak se ho zeptej na rovinu, že jsi od toho vztahu čekala sex a jak to vidí on. Nemusíš v tomto případně chodit kolem horké kaše, ne? Nebo si najdi jiného, který na to půjde rychleji.
Nejde o to, že se stydí po tobě vystartovat první, aby tě neodradil? Kdyby o tebe nestál, na třetí rande by nešel. Zeptej se první ![]()
Třeba měl původně jinou představu a nemůže se rozhodnout, jestli se mu do toho vůbec chce.
A ví ten týpek co se od něj očekává? Připadá mi to spíš že randí… kdežto ty chceš jen sex ![]()
Myslím, že on chce normální vztah podle toho že nic nezkusil ![]()
Kde bys dneska na takoveho gentlemana narazila
no ale asi to bude chtit si vyjasnit situaci ![]()
Myslim, ze se boji aby te neodradil, nebo je to stydlinek..zkusila bych zacit ja a bud se to zvrtne a nebo ho posles dal ![]()
Jak píšou dámy - slušně a věcně se ho zeptej - třeba „Podívej, já jsem hledala milence, někoho na sex. Je to s tebou pěkný, ale pořád hledám ten sex. Jsi schopný přejít na ten sexuální vztah, nebo mám hledat někoho jiného?“. Pokud to předneseš takhle, tak to žádného muže neurazí, a ty budeš vědět, na čem jsi.
Jenže kdyby o mně stal tak mne aspoň políbí ne? Když mne odvazel v noci domu.Vi co se očekává seznámily jsme se na erotické seznamce…
@Anonymní píše:
Jenže kdyby o mně stal tak mne aspoň políbí ne? Když mne odvazel v noci domu.Vi co se očekává seznámily jsme se na erotické seznamce…
Nevymýšlíš si trošičku? ![]()
Radši anonymně hledala jsem za účelem sexu milence s jedním jsem se seznámila ale jednou jsme byli na kafi a dvakrát kino a večeře. Vše vzdy proběhne ve vší početnosti i vyzvedne a odveze domů ale prostě NIC. Jak byste to brali? Sama se pokoušet asi o nic nebudu..tak jestli byste hledali dál nebo čekali?
jsem z toho už trochu zmatená.