Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma píše:
No, já si asi neumím představit hned na to skočit. Mně by se naopak líbilo, kdyby i na flirt/sex seznámení to mohlo být až později, abych si raději ještě prozkoumala stav chrupu, počet vlasů, jestli má hrby na zádech, jestli není tak hubený, aby z něj nelezly žebra, jestli mu nesmrdí z huby, nohy, jak je umytej a nažehlenej, aby to nebylo nějaké prase, co to zvládne jen jednou, čili má takový čistější standart. A HLAVNĚ - JESTLI NENÍ ÚCHYL nebo nějaký jiný druh pošuka. To se nemusí napoprvé poznat. A asi by mně neurazilo, kdyby mi věnoval čas a vážil cestu, pokud bych s ním už napodruhé začala mít nějaký úmysl. Možná by mi i zvýšil chuť.Proč úchyl/pošuk : kdysi jsme měli vedoucího kroužku na základce. Mně se zdál podivný už jako dítěti. Netušila jsem, v čem je ta jeho divnost. On za pár let zabil svoji ženu a tchyni a seděl 15 let. Dnes ho stále poznám, pořád je divný.
Takže kdyby se mi někdo zdál trochu divný na poprvé, podruhé,je otázka, zda bych ho ještě viděla potřetí, ale byla bych ráda, že jsem s ním v té posteli o samotě nikde nebyla.
Tak tchýni by nejradši zabil každej druhej, na tom není nic úchylnýho
A jestli se bojí být s ním sama, tak ať si to rozdaj někde na veřejnosti ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tchýni by nejradši zabil každej druhej, na tom není nic úchylnýhoA jestli se bojí být s ním sama, tak ať si to rozdaj někde na veřejnosti
Já vím, že tenhle zabil 2 mouchy jednou ranou (ale spíš více, bylo to prý sekerou do hlavy, to se povídalo, takže dost kečupu kolem), ale kdo by měl odvahu na ten sex na veřejnosti : že by úchyl ?
@LaPaloma píše:
Já vím, že tenhle zabil 2 mouchy jednou ranou (ale spíš více, bylo to prý sekerou do hlavy, to se povídalo, takže dost kečupu kolem), ale kdo by měl odvahu na ten sex na veřejnosti : že by úchyl ?
Spoustu lidí to vzrušuje. A další vzrušuje se fotit a natáčet a ještě to dávat zadarmo na amatéry.
Samej zvrácenej úchyl ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Spoustu lidí to vzrušuje. A další vzrušuje se fotit a natáčet a ještě to dávat zadarmo na amatéry.Samej zvrácenej úchyl
Tak konzerva? Každopádně s amatery je dobré se seznámit, to každopádně. Jelikož platí pravidlo: nevíš kde máš manžela/partnera/přítele/milence/syna/otce/tchána? Běž na amatery a bude tam!
a většinou jsi ráda, že tam nahání “jen” opačné pohlaví. Mnozí “ženáči” jsou tam v gay a bi komunitě fakt ceněné zboží… a jak jsou znudění z domu, tak jdou hned.
@Anonymní píše:
A kolik je vám oběma let?
mne je 32 a ajemu o 3 mene
Milenecký vztah je převážně jen o tom hezkém v diskrétním prostředí ne? ![]()
@zvědavejmoc no někteří to berou jako kamarádku s výhodami a tam se kino a večeře bere jako normálně. I třeba nějaký vylet..
@Anonymní píše:
@zvědavejmoc no někteří to berou jako kamarádku s výhodami a tam se kino a večeře bere jako normálně. I třeba nějaký vylet..
Pak dost hrozí to prozrazení bych řekl ![]()
@Anonymní píše:
@zvědavejmoc oba jsme nezadaní…
Tak pak je to jedno.. to už je jako vztah, ale trošku jinak veden ![]()
@Anonymní píše:
Radši anonymně hledala jsem za účelem sexu milence s jedním jsem se seznámila ale jednou jsme byli na kafi a dvakrát kino a večeře. Vše vzdy proběhne ve vší početnosti i vyzvedne a odveze domů ale prostě NIC. Jak byste to brali? Sama se pokoušet asi o nic nebudu..tak jestli byste hledali dál nebo čekali?jsem z toho už trochu zmatená.
Ahoj,
očividně jsi natrefila na velmi vzácný úkaz muže a to na gentlemana
Vyzvedne, celý den se chová mile, zdvořile a nakonec i odveze domů, aby se přesvědčil, že se ti nic nestane.
Asi bych rovnou zeptala, jestli nechce jit s tebou nahoru a rozjela bych to sama
Proč by vše mělo být na chlapovi? Uvidíš, zda se chytne a pokud ne, šla bych dál. Ale vzhledem k tomu co už do toho investoval, bych řekla, že se si rád dá říct ![]()
To je stejně hrozný, co? Najdeš si chlapa na Amatérech a zjistíš, že to je takovej - amatér
![]()
..Se tady normálně chlámu…
Fakt dobrý postřehy a rady
Jinak já neporadím, nemám invenci, ale pobavilo, to jo ![]()