Třetí rande a NIC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.18 22:09

@Prof. Farnsworth No za to aby za mnou prijel a pozval mne mu stojim za to ostatní zrejmne ne no :roll:

• Citovat
  • Upravit
1641
24.9.18 22:09
@Anonymní píše:
No kdybych ho nechtela tak nezalozim tema…

Tak nezakládej diskuze a jednej, nebo po něm skočí jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.9.18 22:12
@Anonymní píše:
@Prof. Farnsworth No za to aby za mnou prijel a pozval mne mu stojim za to ostatní zrejmne ne no :roll:

Sakra holka, tak mu dej pusu, hrábni mezi nohy a jestli není teplej, tak se neudrží a vlítne na tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
24.9.18 22:14
@Anonymní píše:
@chlap40 nechápu? :lol:

Jak nechápeš? Tohle je jasná nabídka, že to @chlap40 vezme za toho tvého nesmělého. Možná už přišla nabídka i od toho tvého, jen jsi to asi nepoznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
24.9.18 22:17
@Prof. Farnsworth píše:
Sakra holka, tak mu dej pusu, hrábni mezi nohy a jestli není teplej, tak se neudrží a vlítne na tebe ;)

Jenže to ona nechce být ta aktivní. Ona chce být svedena. Ne mu hned hrabat mezi nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 22:18

Bohuzel mam v sobe tu predstavu ze chlap musi udelat ten krok..a co kdyz mne bere jako kamaradku a ja po nem vystartuju a ztrapnim se?

• Citovat
  • Upravit
14751
24.9.18 22:20
@Anonymní píše:
Bohuzel mam v sobe tu predstavu ze chlap musi udelat ten krok..a co kdyz mne bere jako kamaradku a ja po nem vystartuju a ztrapnim se?

On tě nebere jako kamarádku - on chce šuk.t. Jen neví jak na to, aby tě nevyděsil. Takže oba to chcete a oba čekáte až ten druhý udělá první krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.9.18 22:23
@Prof. Farnsworth píše:
On tě nebere jako kamarádku - on chce šuk.t. Jen neví jak na to, aby tě nevyděsil. Takže oba to chcete a oba čekáte až ten druhý udělá první krok.

Kdo chce šookat, ten už to dávno udělá. Koho zajímají kafata, kino apod. Už bych se na to vyprdla.
Podle mě ji bere jako kámošku

Příspěvek upraven 24.09.18 v 22:24

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 22:23

Teda vzdy ten prvni krok udelal za mne chlap a nebo mi to aspon narovinu rekl treba a pusu nedostanu?On ani to ne. No kamaradku kdyz mi behem tri schuzek nestrcil ani jazyk do pusy a neojel :mrgreen: Muj odhad je te treba nekoho ma a ja jsem v zaloze…kazdopadne to budu muset nejak rozseknout..

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.9.18 22:26
@Anonymní píše:
Teda vzdy ten prvni krok udelal za mne chlap a nebo mi to aspon narovinu rekl treba a pusu nedostanu?On ani to ne. No kamaradku kdyz mi behem tri schuzek nestrcil ani jazyk do pusy a neojel :mrgreen: Muj odhad je te treba nekoho ma a ja jsem v zaloze…kazdopadne to budu muset nejak rozseknout..

Chlapů jsou tři perdele, však napiš tady a už máš schránku plnou. Neztrácej čas holka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10994
24.9.18 22:27
@Anonymní píše:
Bohuzel mam v sobe tu predstavu ze chlap musi udelat ten krok..a co kdyz mne bere jako kamaradku a ja po nem vystartuju a ztrapnim se?

Když to vezmu čistě teoreticky a fungovala by u mě ta chemie. Tak to klidně risknu. Pokud by se mi tedy ale hodně líbil. Takže to zahoď takovou představu. Jinak asi nebude nic a i tak si myslím, že jemu asi nejde jen o sex, on asi fakt randí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
24.9.18 22:29
@Anonymní píše:

Tak to rozsekni..jinak taky můžete kafovat do haleluja :mrgreen:
Ne vážně, podle mě opravdu oba čekáte až začne ten druhej. Kamarádku by asi hledal jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.9.18 22:51
@Anonymní píše:

No, já si asi neumím představit hned na to skočit. Mně by se naopak líbilo, kdyby i na flirt/sex seznámení to mohlo být až později, abych si raději ještě prozkoumala stav chrupu, počet vlasů, jestli má hrby na zádech, jestli není tak hubený, aby z něj nelezly žebra, jestli mu nesmrdí z huby, nohy, jak je umytej a nažehlenej, aby to nebylo nějaké prase, co to zvládne jen jednou, čili má takový čistější standart. A HLAVNĚ - JESTLI NENÍ ÚCHYL nebo nějaký jiný druh pošuka. To se nemusí napoprvé poznat. A asi by mně neurazilo, kdyby mi věnoval čas a vážil cestu, pokud bych s ním už napodruhé začala mít nějaký úmysl. Možná by mi i zvýšil chuť.

Proč úchyl/pošuk : kdysi jsme měli vedoucího kroužku na základce. Mně se zdál podivný už jako dítěti. Netušila jsem, v čem je ta jeho divnost. On za pár let zabil svoji ženu a tchyni a seděl 15 let. Dnes ho stále poznám, pořád je divný.
Takže kdyby se mi někdo zdál trochu divný na poprvé, podruhé, 8o je otázka, zda bych ho ještě viděla potřetí, ale byla bych ráda, že jsem s ním v té posteli o samotě nikde nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 22:53

A kolik je vám oběma let?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 22:54

Kdyby ses mu nelibila ani trochu, nejezdil by. Zivot je kratky. Proste to zkus a uvidis, prinejhorsim se ztrapnis. Anebo nebudes ani vedet, na cem ses. Pusu uz dat mohl.

Tak hodne stesti a pak napis, jak to dopadlo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky