Třetí zaměstnání v jednom roce

Anonymní
6.11.18 07:57

Třetí zaměstnání v jednom roce

Zdravím, prosím o názor. Pracovala jsem 15let v jednom zaměstnání, po změně majitele přišlo období totálního vyhoření, dlouho jsem zvažovala co dál a dala s úlevou výpověď. Práci jsem měla ihned, na směny, které jsem absolutně nezvládla, hlavně noční, nedokázala jsem vůbec spát, padala na ústa. Ve zkušební době jsem vzdala. Hned jsem šla do další práce, do malé rodinné firmy. Ve zkusebce vše jak jsme se dohodly, po zkusebce peníze načerno, neplacení přesčasu, zkoušela jsem se domluvit se šéfem, změna žádná, navíc příšerný ženský kolektiv. Po půl roce nervů jsem dala výpověď. Jsem letos v nové třetí práci, připadám si hodně divně, i tady jsou kostlivci ve skříni, o kterých nikdo u pohovoru ani nepipne. Jsem rozhodnuta vydržet, přesto bojuju s myšlenkou, že než být nespokojený, tak radši hledat dál. Je to běžné měnit takto práci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
6.11.18 08:11

kdy jindy změnit zaměstnání než teď v době kdy se ekonomice daří
Můžeš hledat nové zaměstnání a až jej najdeš tak dáš výpověď, ale nikde to asi není růžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
6.11.18 08:11

Bohuzel v dnesni dobe to neni nic neobvykleho. Par lidi takto migrujicich znam. Vypadaji jako fluktuanti, ale jsou to zodpovedne pracujici lide, kteri jen nemohou najit tu spravnou pozici pro ne.
Jo a vetsinou se vraceji zpet do statni spravy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.11.18 08:14
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o názor. Pracovala jsem 15let v jednom zaměstnání, po změně majitele přišlo období totálního vyhoření, dlouho jsem zvažovala co dál a dala s úlevou výpověď. Práci jsem měla ihned, na směny, které jsem absolutně nezvládla, hlavně noční, nedokázala jsem vůbec spát, padala na ústa. Ve zkušební době jsem vzdala. Hned jsem šla do další práce, do malé rodinné firmy. Ve zkusebce vše jak jsme se dohodly, po zkusebce peníze načerno, neplacení přesčasu, zkoušela jsem se domluvit se šéfem, změna žádná, navíc příšerný ženský kolektiv. Po půl roce nervů jsem dala výpověď. Jsem letos v nové třetí práci, připadám si hodně divně, i tady jsou kostlivci ve skříni, o kterých nikdo u pohovoru ani nepipne. Jsem rozhodnuta vydržet, přesto bojuju s myšlenkou, že než být nespokojený, tak radši hledat dál. Je to běžné měnit takto práci?

Běžné ne. Já jsem 20 let u jedné firmy :P Momentálně dělám i ty noční. Ale jestli nejsi fakt spokojená, blbě platí, problémy, tak jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
6.11.18 08:19

@cecetka Myslíš to tak, že dotyční byli ve státní správě, to je nenaplňovalo, hledali třeba něco smysluplnějšího, ale pak se stejně vraceli zpět do státní správy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.11.18 08:25

Tak ono všude je něco, s tím se asi budeš muset smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.11.18 08:35

Jestli si myslíš že najdeš práci kde bude vše jako čistá studánka, tak hodně štěstí. Všude je něco. Ale než být nešťastná šla bych dál. Já byla u firmy 10let a potom jsem změnila práci. Vyhoreni. Teď to jsou 2roky a nestěžuji si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.11.18 08:42
@lachtanice86 píše:
Jestli si myslíš že najdeš práci kde bude vše jako čistá studánka, tak hodně štěstí. Všude je něco. Ale než být nešťastná šla bych dál. Já byla u firmy 10let a potom jsem změnila práci. Vyhoreni. Teď to jsou 2roky a nestěžuji si

A nebudeš mít za chvíli job snů? Nejlepší šéf - dítě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.11.18 08:42

V době neomezeného podnikání všichni hledají zaměstnání. Divný národ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.11.18 08:45
@TMana píše:
V době neomezeného podnikání všichni hledají zaměstnání. Divný národ.

Já jsem ráda zaměstnanec. Můžeš si zanadávat na šéfstvo a máš relativně klid. Jen makat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.11.18 09:29
@TMana píše:
V době neomezeného podnikání všichni hledají zaměstnání. Divný národ.

kdyby každý podnikal, nvm kdo by vyráběl
a v čem chceš podnikat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
6.11.18 09:35

@Eneer Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.11.18 10:25
@zuracz1 píše:
kdyby každý podnikal, nvm kdo by vyráběl
a v čem chceš podnikat? :think:
Živnostníci nesmí vyrábět? Aha.
A v čem? Chápete význam slova neomezené? Podnikat se dá naprosto bez omezení ve všem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.11.18 10:41
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o názor. Pracovala jsem 15let v jednom zaměstnání, po změně majitele přišlo období totálního vyhoření, dlouho jsem zvažovala co dál a dala s úlevou výpověď. Práci jsem měla ihned, na směny, které jsem absolutně nezvládla, hlavně noční, nedokázala jsem vůbec spát, padala na ústa. Ve zkušební době jsem vzdala. Hned jsem šla do další práce, do malé rodinné firmy. Ve zkusebce vše jak jsme se dohodly, po zkusebce peníze načerno, neplacení přesčasu, zkoušela jsem se domluvit se šéfem, změna žádná, navíc příšerný ženský kolektiv. Po půl roce nervů jsem dala výpověď. Jsem letos v nové třetí práci, připadám si hodně divně, i tady jsou kostlivci ve skříni, o kterých nikdo u pohovoru ani nepipne. Jsem rozhodnuta vydržet, přesto bojuju s myšlenkou, že než být nespokojený, tak radši hledat dál. Je to běžné měnit takto práci?

Z pozice zaměstnavatele může vypadat divně, že jsi měnila 3× za rok. Pokud to jen trochu jde, v cv to nezmiňuj a dej tam třeba jen jednu z těch prací a tam vysvetli, že to nebylo ono. Jinak než dělat v blbé firmě je lepší klidně 5× vyměnit a být spokojený

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
6.11.18 10:43
@terien píše:
Tak ono všude je něco, s tím se asi budeš muset smířit.

Ale někde to něco jde už hodně přes čáru. Treba ty peníze na černo a neplacení povinných prescasu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat