Trhání osmiček v narkoze

545
26.5.17 09:29

Trhání osmicek v narkoze

Chci se zeptat, jake je trhani osmicek v narkoze? Vzhledem k poloze tech mych mi doktorka doporucila narkozu, pry se na to ceka rok. Je to pravda? V tomto case pristi rok budu maturovat, to si nebudu moct dovolit na tyden nemocnici… dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15503
26.5.17 09:35

@Zuuuzaaa122 Tak si objednej termín až po maturitě, nebo nějaký ten týden před, trhání zubů tě v učení nijak neomezí. Nemyslím si, že by jsi byla týden v nemocnici, vlastní zkušenost nemám, jen předanou… Ten dotyčný byl v nemocnici myslím 1-2dny, týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.5.17 09:35

Tak to naplánujete až po maturitě..Nikdo tě tam nepožene v den maturit nebo o svaťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.17 09:36

Nemyslela doktorka spíš analgosedaci? V každém případě, ani kdyby Ti náhodou trhali osmičky pod celkovou narkózou, rozhodně si Tě tam týden nenechají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.5.17 09:41
@Zuuuzaaa122 píše:
Chci se zeptat, jake je trhani osmicek v narkoze? Vzhledem k poloze tech mych mi doktorka doporucila narkozu, pry se na to ceka rok. Je to pravda? V tomto case pristi rok budu maturovat, to si nebudu moct dovolit na tyden nemocnici… dekuji za odpovedi

Mám to za sebou, děláno v Českých Budějovicích, přijela jsem ráno, podepsala papíry, za hodinku jsem šla na sál, po zákroku jsem se probudila - nebyla jsem na pokoji, ale na pojízdném lůžku kdesi na chodbě za zástěnou. Dvě hodinky jsem takto ležela a pak jsem šla domů - nebylo mi tedy moc dobře, zvracela jsem krev (spolykaná během zákroku, je to v normě, pokud je to malé množství), ale došla jsem pěšky na nádraží a jela domů vlakem. Sestrám jsem toto ale neřekla, ptaly se, jestli mám odvoz, tak jsem řekla, že jo. Měla jsem teda doprovod - mého muže. On právě neřídí a já se řídit bála, po tom zákroku, tak proto vlakem. Jestli k tomu chceš vědět něco dalšího, klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.5.17 09:50
Nemyslela jsem primo tyden v nemocnici, proste tyden chybeni ve skole, spatne jsem to napsala :)
@Agneth píše:
Nemyslela doktorka spíš analgosedaci? V každém případě, ani kdyby Ti náhodou trhali osmičky pod celkovou narkózou, rozhodně si Tě tam týden nenechají. ;)

Nevim jaky je rozdil mezi analgosedaci a narkozou, proste mi rekla ze mam mit radsi celkovou narkozu protoze mi ty zuby lezou do nervu a pri normalnim vykonu by mi ty nervy mohly porusit a tim ze je nemam venku, ale v horizontalni poloze tak by to ani normalne neslo, budou to muset rezat a vysekavat…je mi jasne, ze neprijdu domu z nemocnice a druhy den nepujdu maturovat, to bych asi nezvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.5.17 09:52
@pe-terka píše:
Tak to naplánujete až po maturitě..Nikdo tě tam nepožene v den maturit nebo o svaťáku.

Me jen zajimalo, jestli to opravdu trva tak dlouho :) prijde mi to zvlastni, jestli je na to takovy poradnik… nejsem hloupa, pokud to bude fakt az za rok, necham to na prázdniny, takovou radu jsem nepotrebovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.5.17 10:03

@Zuuuzaaa122 já měla termín na trhání osmiček v narkoze za dva měsíce od první návštěvy v Ústí nad Labem tak asi jak kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10556
26.5.17 10:05

@Zuuuzaaa122 Já měla trhání ambulantně v Brně, pod narkozou… všechny osmičky šly ven (3 nebyly vůbec vyrostlé). Ráno mě vzali, odpoledne jsem se dlouho probírala, ale večer jsem byla doma (napuchlá)… a pak asi týden doma, ale nebylo asi ani potřeba tak dlouho, jak se rány zacelily… problém byl s jídlem, jen řídké, ale mluvit jsem mohla. A určitě jsem šla 2-3 měsíce po zavolání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.5.17 10:09

Postup i to jak ti bude je individuální. Mě trhali dvě osmičky a devítku, ani jeden vylezly a kvůli té devitce jsem musela narkozou. Nastoupila jsem večer do nemocnice, ráno nasadit punčochy, dostala jsem oblbovak a jela jsem na sál. Běžně pouští v Ústí druhý den po zákroku ale ukecala jsem je abych mohla odejít ten den kvůli dcerce a bylo mi dobře. Já to snesla celkové dobře bez bolesti, jen otoky jsem měla pár dní ale jinak na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102086
26.5.17 11:18
@Zuuuzaaa122 píše:
Me jen zajimalo, jestli to opravdu trva tak dlouho :) prijde mi to zvlastni, jestli je na to takovy poradnik… nejsem hloupa, pokud to bude fakt az za rok, necham to na prázdniny, takovou radu jsem nepotrebovala :D

No, jestli to opravdu tvá tak dlouho, nezjistíš na emiminu, ale tak, že vezmeš telefon a obvoláš stomatochirurgie v okolí. A nějak nechápu jak by se měl lišit „normální“ výkon, od výkonu v narkoze, k poškození nervů může dojít v obou případech. Mě to dělali v analgosedaci, na stopatochirurgii byly striktně proti narkoze, protože v sedaci pacient spolupracuje (i když si to nepamatuje) i když možná někdo téhle sedaci říká narkoza :think: Jo a termín jsem dostala za 3 měsíce a to ještě jen protože jsem to řešila v červnu a přes prázdniny neoperují, jinak bych ho měla tak do měsíce až dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.5.17 14:07

Já se nechala poslat do Brna, měla jsem osmičky taky špatně položené, tam mě objednali, AMBULANTNĚ umrtvili a vyřezali a poslali mě domů… Pak jsem byla několik dní oteklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
31.5.17 08:23

Me proste rekli ze ambulantne mi to nedoporucuji, ze bych se pri tom dve hodiny trapila a je by akorat znervóznovalo ze to citim. Tak nebudu za tim stat, kdyz bych z toho mela jen problemy :) a termin se dozvim 8.6., jen me to zajimalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102086
31.5.17 08:36

@Zuuuzaaa122 Měla jsem analgosedaci, necítíš nic, nervozní také člověk není, protože si nic nepamatuje a za 2 hodiny jsem šla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
31.5.17 10:10
@j.a.n.i1 píše:
@Zuuuzaaa122 Měla jsem analgosedaci, necítíš nic, nervozní také člověk není, protože si nic nepamatuje a za 2 hodiny jsem šla domů…

To jo, ale to mi nenavrhli, mam mit celkovou narkozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty