Trhání všech pětek - rovnátka

Anonymní
17.4.20 10:00

trhání všech pětek-rovnátka

Ahoooj, chci se zeptat.. byl jste nekdo na trhani vsech 5, nebo 4? Pred rovnatky? jak to probyhalo? vytrhali vam vsechny nebo nejdriv dolni, nasadili rovnatka a pak horni? jak dlouho to trva nez je nasadi po extrakci? bolelo to? sly ty mezery videt hodne? a jak dlouho trvalo nez vam stahly diry?
dekujuu❤️ :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35912
17.4.20 10:05

Já mám vytrhnuty všech 4. Trhali je po dvou, nejdřív dole, pak nahoře nebo naopak už nevím. Rovnatka jsem měla jen sundavaci. Samotný trhání nebolí, ale pak jak to přijde k sobě tak to nebylo moc příjemný, ale dalo se to. Doporučuji se zasobit mrazenym hraskem a nebo takovým těma modrými sáčky do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.4.20 10:28

Mě trhali teda jen jednu, rovnátka mi dali cca do 14. dni. Mezera nijak extra vidět nebyla, hlavně se to poměrně rychle začalo rovnátky upravovat. Trhani není tak strašný, pak když to přijde k sobě, tak to bolí, ale za tři dny to bylo v pohodě. Měla jsem rovnátka jen nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
17.4.20 11:31

Ahoj, já mám vytrhnuté všechy 4, bylo to někdy ve cca dvanácti letech, zuby mi trhali po jednom. Pak jsem měla sundavací rovnátka asi na 3 roky. Horní zuby dobré, ale dole se mi to stejně nevešlo. Tak řeším podobnou situaci se synem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.4.20 12:12

Dveří trhali nejdřív horní, dali ji nahoru rovnatka a pak za rok dolní. Když ji trhali ty horní, tak ji dali nějaký oblbovak, byla úplně mimo, vůbec si to nepamatuje. A dolní ji trhali asi s injekci, nebo možná ani to ne, už nevim, ale ten oblbovak ji nedávali a zvládla to. Pak měla fixní rovnatka 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.