Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, mamky dnes jsem u 8,5 měsíčního synka objevila pod pindikem, přesně v místě, kde začíná šourek, takovou malou trhlinku. od čeho to může být? Máte zkušenost? Děkuju ![]()
S plínkou tohle místo do kontaktu nepřijde. Mě napadlo, že jak mu ten pondik pořád leží a já ho pak musím nadzvednout, abych ho umyla(otřela), tak jestli tím, jak ho nadzvednu, tak jestli se ta slabá kůžička netrhla…?
Siisule - to si nemyslim. Nemuze byt podrazdeny od vlhceneho ubrousku? Jestli to neni velke tak na to zkus dat Bepanten.
Vlhčený ubrousky možná jo… to by mohlo být. Bepanthen jsem zkusila dát, uvidíme, co to udělá…
Ja jsem se nedavno pekne lekla. Sla jsem malyho, 7 mesicu, prebalit, a on mel takovy cerveny prasklinky v tech jakoby vraskach na pytliku a pod pindikem, presne, zespoda, presne, kde zacina. Nikdy to predtim nemel. A pak to asi za dva dny samo zmizelo a od te doby nic. Cim to bylo, netusim.
Ale snad to bude u vas stejne ![]()
@Siisule je zapařený - od plen, nebo prostě jen vlhké ubrousky.. mazej krémem proti opruzeninám aji v tomto místě.. občas se nám to též stalo ![]()