Trhlinka pod pindíkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
409
28.6.13 16:28

trhlinka pod pindikem

Ahojte, mamky dnes jsem u 8,5 měsíčního synka objevila pod pindikem, přesně v místě, kde začíná šourek, takovou malou trhlinku. od čeho to může být? Máte zkušenost? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4833
28.6.13 16:57

Neni odreny od plenky? Nebo nehral si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.6.13 17:07

S plínkou tohle místo do kontaktu nepřijde. Mě napadlo, že jak mu ten pondik pořád leží a já ho pak musím nadzvednout, abych ho umyla(otřela), tak jestli tím, jak ho nadzvednu, tak jestli se ta slabá kůžička netrhla…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
28.6.13 17:20

Siisule - to si nemyslim. Nemuze byt podrazdeny od vlhceneho ubrousku? Jestli to neni velke tak na to zkus dat Bepanten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.6.13 17:23

Vlhčený ubrousky možná jo… to by mohlo být. Bepanthen jsem zkusila dát, uvidíme, co to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
28.6.13 17:27

Urcite se to zaceli, mimisove se hoji krasne rychle, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
28.6.13 18:01

Ja jsem se nedavno pekne lekla. Sla jsem malyho, 7 mesicu, prebalit, a on mel takovy cerveny prasklinky v tech jakoby vraskach na pytliku a pod pindikem, presne, zespoda, presne, kde zacina. Nikdy to predtim nemel. A pak to asi za dva dny samo zmizelo a od te doby nic. Cim to bylo, netusim. :nevim: Ale snad to bude u vas stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.13 19:31

@Siisule je zapařený - od plen, nebo prostě jen vlhké ubrousky.. mazej krémem proti opruzeninám aji v tomto místě.. občas se nám to též stalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák