Dětská kolika, co na ni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
25.10.18 16:49

@Esterjustýnka Dcera žádné takové problémy neměla. Ale syn. Uf. Probrečel už první noc v porodnici a řval až do konce třetího měsíce. Chování, mazlení, nic nepomáhalo. Na to bříško jsem preventivně dávala taky tu biogaiu, možná to i trochu zabralo, ale až později. Ta rourka nám teda pomohla, bez ní vůbec nevím, co bych dělala. Bolelo ho určitě i to bříško, ale jak psala @warita myslím, že šlo hlavně o tu nezralou nervovou soustavu. řval totiž pořád. Teda po šesti týdnech začal trochu spát v noci, takže to byl takový první zvrat. A pak se po tom třetím měsíci vyklidňoval víc a víc. V osmi měsících vím, že mi ho kamarádka záviděla, jak byl milej a pozitivní :)
Ale chápu tvou bezmoc, je to strašný pocit. Já se i hrozně bála, aby mu něco prostě nebylo jiného.
Myslím, že kontakty, doteky atd pomáhá na tu nervovou soustavu, ale je to dlouhodobá záležitost.
Nevím, jestli tvé dítě má to samé, co syn, nebo třeba jen to bříško, můžete to mít jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.10.18 17:01

Kazde dite je jine, ale pokud krici nonstop cely den a je problem ho uspat, tak u nas pomahalo si sednout na gauc a nechat dite spat v naruci. Sice clovek pak neudelal vubec zadnou praci, protoze doslova prosedel den na gauci, ale to ticho damy, to ticho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
25.10.18 17:15

Mám dvě dcery. První na bolení bříška trpěla velmi. Zpětně šlo o to, přežít první tři měsíce a pak jsem měla najednou klidné vyrovnané spokojené miminko. Vyzkoušela jsem vše, největší kamarádka byla rourka. Pak najednou začala sama prdět, kadit…dozrála. Druhá na to naštěstí netrpěla, stále jsem čekala, kdy to přijde. Je jí skoro pět měsíců a je stále klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kompendium
25.10.18 17:19

Nám pomohol Infacol a nosenie v satku. Eliminovalo to plač tak z 90%.

• Citovat
  • Upravit
21091
25.10.18 17:27

U nás poloha na tygříka a na prdíky, pokud se nemohla vykakat Easy lax. Stokrát lepší než trubička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
25.10.18 17:29

@Esterjustýnka a co zkusit vysadit tu BIO GAIU já se ptala sousedky a ta jí doporučila vysadit na 14 dní a potom znovu nasadit a pokud se kolika vrátí tak jí vadí ty kapičky,některým dětem ta bio gaia a vigantol způsobují koliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
25.10.18 17:39

Napadlo mě, jak si to tu dočítám, to samý jako @věrasek80. Dáváš Vigantol? Ten nadýmá hodně miminek. Pak mě ještě napadl lepek - u tebe, samozřejmě :D Stravu píšeš, že máš omezenou, ale co lepek jako takový? Mě třeba nafukuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.18 05:47
@Taka píše:
Napadlo mě, jak si to tu dočítám, to samý jako @věrasek80. Dáváš Vigantol? Ten nadýmá hodně miminek. Pak mě ještě napadl lepek - u tebe, samozřejmě :D Stravu píšeš, že máš omezenou, ale co lepek jako takový? Mě třeba nafukuje :think:

Vigatol nepoužívám mám jiné kapičky ale přijde mi že je lepší když je taky vynechám ???? musela jsem vynechat mléčné výrobky,pečivo taky nejím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
27.10.18 12:26

@Esterjustýnka co cukr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie