Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat na Vaši zkušenost.
Mám problém s pocením - teď v těhotenství opravdu deodoranty nestíhaj
to by mě ani tak netrápilo mám jeden neustále po ruce, ale spíš mi je líto těch zničenejch triček. Chci se zeptat jestli máte nějakej babskej recept aby ty bláznivý deodoranty nezůstávali na oblečení. Za prvý je na sobě můžu mít jenom jednou a pak hned vyprat a za druhý na některých je to vidět i po vyprání. mám hodně barevných, ale i černých věcí…
a timhle je pěkně ničim ![]()
Tak me akorat napada, poridit si takovej ten prusvitnej bezbarvej deodorant (tusim Nivea a jeste kdosi dela).
to uz se to resilo a zjistilo se, ze jedine pomuze kontejner ![]()
obcas zabere lih, ale minimalne ten smrad je tak super, ze to stejne nikdo neda
Ano, už tu diskuse byla… Na světlých mám zažloutlé fleky, na tmavých světlé fleky vyžrané. Nepomáhá nic.
Mě docela na pot pomáhá „žlučové mýdlo“-vydrhnout, nebo polít Arielem na skvrny a nechat třeba celý den a pak vyprat.Ale musí se to udělat co nejdřív.Jak se to zapere,tak už s tím asi nic neuděláš.Jinak antiperspirant ve spray od Adidasu mi jako jediný co jsem zkoušela bílé fleky na oblečení nedělá.
Bohužel, opravdu nepomůže nic
Já s tím mám problém odjakživa, nejhorší je, že přesně jak už tu někdo psal - po pár nošeních (samozřejmě pokaždé vyprané) - se ten pot tak zažere do té látky, že opravdu nepomůže ani svěcená
Takže já prostě kupuju levnější trika a opravdu často je vyměňuju - jakože úplně… dva tři měsíce ponosím a pak musím vyhodit
je mi to strašně líto, ale nic s tím nejde vymyslet…
A co mě taky strašně štve, že kvůli těm přiblblým skvrnám pod pažemi musím nosit jen oblečení na kterém to není vidět - tzn černé nebo bílé nebo nějak barevně pruhované či vzorované, aby se to v tom ztratilo
Nechutná realita, která mě trápí už mnoho mnoho let…
Až někdo přijde na zaručený recept, jak od toho pomoci, osobně ho navrhnu na Nobelovu cenu!!!
na vypocená trička je kontejner.. s tím nic nejde dělat. jinak poradím dojdi si do lékárny a kup si od vichy kůru proti pocení, není drahá a pomáhá
mofiz píše:
na vypocená trička je kontejner.. s tím nic nejde dělat. jinak poradím dojdi si do lékárny a kup si od vichy kůru proti pocení, není drahá a pomáhá
Nevíš, co v tom jsou za sajrajty?
Já jsem kdysi někde četla o jakémsi Dricloru, drecloru nebo tak nějak podobně se to jmenovalo, ale odradilo mě od toho právě to složení, hnus vedle hnusu a toho se bojím…
Iffka píše:mofiz píše:Nevíš, co v tom jsou za sajrajty?
Já jsem kdysi někde četla o jakémsi Dricloru, drecloru nebo tak nějak podobně se to jmenovalo, ale odradilo mě od toho právě to složení, hnus vedle hnusu a toho se bojím…
No s driclorem to nemá nic společného, driclor štípe jako prase.. a budto se dá koupit tato kůra proti pocení a nebo přímo antitranspirant né deodorant
Tak ten driclor mam taky a jedinej na poceni pomaha,stacilo 1-2× do tydne a pak jsem mela 2tydny klid,ale bohuzel se v tehu nemuze,takze mam s tim taky problem ![]()
Můj manžel má zase na trikách skvrny od deodorantu, taky nejdou vyprat.:-(
stejný problém, sajrajty proti pocení bych nedala ani jako netěhotná.. trička mají po čase fleky od pocení (mám ráda bílá a ty žluté fleky jsou hnusné.. )a holt je po nějaké době vyhodím..
částečně působí vanish, ale ne úplně.. (a to je různě střídám a kombinuju, mám sprej přímo na skvrny, tekutý, prášek k praní..)
ale deodorant - dlouho mi to trvalo než jsem natrefila na Nivea Pure Invisible, který mi aspoň nedělá fleky,..
tak to jste mě nepotěšili
ale s tou nobelovkou se přidávám,já jsem ti kuličky nikdy neměla moc v lásce, ale asi je zkusim je pravda, že jelikož jsou čirý tak by mělo být po skrvnách ![]()
smajlicek90 píše:
tak to jste mě nepotěšiliale s tou nobelovkou se přidávám,já jsem ti kuličky nikdy neměla moc v lásce, ale asi je zkusim je pravda, že jelikož jsou čirý tak by mělo být po skrvnách
ta nivea je sprej
kuličky nesnáším.. ![]()