Trileta nevydrzi ve skolce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32215
2.11.22 18:07

@Svistice Tak máš chlapečka výjimku :mrgreen: i když ten náš je taky pěkná sojka, ale v té školce to byl teda masakr…ten nám dal :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.11.22 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.11.22 18:13
@Monchichik píše:
@Svistice Ale ty máš určitě holčičky… :mrgreen: ty jsou šikovnější a chytřejší, to se ví… ;)

Tak ja mam skoro triletacku, a myslim ze by leda tak z toho pobrala ze to je Anicky maminka. Pro ni cizi clovek, a tim to hasne :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
2.11.22 18:18
@mackA159 píše:
Tak ja mam skoro triletacku, a myslim ze by leda tak z toho pobrala ze to je Anicky maminka. Pro ni cizi clovek, a tim to hasne :think:

Moje dítě před třetím rokem odvypravelo tetě v jeslích, jak se nám na dálnici rozbilo auto, jak s ním táta jel do servisu a dneska pro ni teda přijede později, protože musí autobusem. :nevim: Takže když tatínek dorazil s jazykem na cestě pro děcko skoro před zavirackou a chtěl se omluvit, tak ho učitelka zarazila a povídá: „Všechno vím, X mi to už vysvětlila.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.11.22 18:20

@Svistice Moje dítě ve třech letech odmítalo mluvit a všechno bylo jen " káka " :mrgreen: rozmluvil se až když začal chodit do školky…takže ten by tam nepřevyprávěl lautr nic… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.11.22 18:22
@Monchichik píše:
@Svistice Moje dítě ve třech letech odmítalo mluvit a všechno bylo jen " káka " :mrgreen: rozmluvil se až když začal chodit do školky…takže ten by tam nepřevyprávěl lautr nic… :mrgreen:

Tak to je jasný, že to s tou školkou až tak neklaplo. Tohle člověk neovlivni.
Naše decka v těch třech letech mluvila v celkem slozitych souvětích, takže porozumění ani vyjádření názoru jim nedělalo problém, člověk si s nimi uz fakt pokecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.11.22 18:24

@Svistice Ne, to byl ten prostřední :mrgreen: tenhle poslední mluvil v pohodě…a ten první mluvil už ve třinácti měsících srozumitelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.11.22 18:27

@Monchichik Budiž Ti útěchou, že školku jsme měli sice s prstem v nose, ale škola je se starším v určitých ohledech velmi výživná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.11.22 18:28

@Svistice Dobrá, uklidnila jsi mě :mrgreen: :mrgreen: my hrozný start, ale student výborný :mrgreen: a je to i hrozně hodné dítko…teda už je plnoletý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.11.22 18:30
@Svistice píše:
Moje dítě před třetím rokem odvypravelo tetě v jeslích, jak se nám na dálnici rozbilo auto, jak s ním táta jel do servisu a dneska pro ni teda přijede později, protože musí autobusem. :nevim: Takže když tatínek dorazil s jazykem na cestě pro děcko skoro před zavirackou a chtěl se omluvit, tak ho učitelka zarazila a povídá: „Všechno vím, X mi to už vysvětlila.“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já dnes musela dceru tahat po návštěvách u doktorů ( mých protože má kašel a tím pádem nemůže do školky) brala to jako vejlet a oslňovala okolí svým vypravěčským a tázacím talentem.

• Citovat
  • Upravit
85472
2.11.22 18:38

Jak je mozne byt ve skolce 10 minut a pak hned odejit? Takto se tam fakt nenauci chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.11.22 18:39
@Svistice píše:
Moje dítě před třetím rokem odvypravelo tetě v jeslích, jak se nám na dálnici rozbilo auto, jak s ním táta jel do servisu a dneska pro ni teda přijede později, protože musí autobusem. :nevim: Takže když tatínek dorazil s jazykem na cestě pro děcko skoro před zavirackou a chtěl se omluvit, tak ho učitelka zarazila a povídá: „Všechno vím, X mi to už vysvětlila.“ :mrgreen:

Moje dcera taky mluvi ve vetach, druha ma rok a trictvrte, a mluvi taktez ve vetach. Ale myslim ze kapacitu na to aby „pochopila“ nema. :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
2.11.22 18:40
@ludmilaadamkova píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Já dnes musela dceru tahat po návštěvách u doktorů ( mých protože má kašel a tím pádem nemůže do školky) brala to jako vejlet a oslňovala okolí svým vypravěčským a tázacím talentem.

Jo, ve školce pak holka vykládala (vím od uklízecky), jak jsme jeli kupovat nový mop, když se starý rozbil. Uca prý „tak to má maminka radost, že má zase čím uklízet“.
Dítě,;Asi ani ne. Mama moc nevytírá. U nás uklízí táta. " Pak jim taky nezapomněla detailně popsat, jak tatínek instaloval nový záchod a dost se při tom rozciloval. :mrgreen: Raději nechci vědět, co o nás všechno ve školce, škole a družině vědí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
2.11.22 18:42
@Svistice píše:
Tak to je jasný, že to s tou školkou až tak neklaplo. Tohle člověk neovlivni.
Naše decka v těch třech letech mluvila v celkem slozitych souvětích, takže porozumění ani vyjádření názoru jim nedělalo problém, člověk si s nimi uz fakt pokecal.

Dobry, mne triletak rekne maximalne zatim mami, bobo a mami, lulu :mrgreen: Plus podobne veci, vety zadnou. Ale skolka ve 2 letech problem nebyla a rozumi vsemu od roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.11.22 18:42

@Svistice buď si jistá, že vědí naprosto všechno :mrgreen: ale víš, jak se to říká : " my nebudeme věřit všemu co říkají vaše děti o vás a vy nevěřte všemu, co říkají o nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
2.11.22 18:43

@Svistice podle mě to s chlapečkama je předsudek. Můj 26 měsiční pořád vypráví, co dělal o prázdninách s dědečkem a babičkou, taky si s nima přes telefon vykládá, co dělal a co dělají v jeslích a kde co. Taky co mám v okolí chlapečky, vůbec nejsou pomalejší od holčiček. A divné situace v jeslích se mu taky dají vysvětlit a rozumí tomu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML