Tříletý syn mě nevnímá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6607
29.12.16 14:55

Zkusila bych ten sluch přec jen zkontrolovat aspoň doma šeptáním a kdyby se ti to nezdálo, tak na ORL - mně takhle dcera zčistajasna na čas „ohluchla“ předloni, krátce po nachlazení s rýmou, měla tekutinu ve středouší - taky jsem nejdřív myslela, že to dělá schválně - pořád se ptala - „Cos říkala?“ Nebo když jsem byla otočená od ní a mluvila potichu, tak nereagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30788
29.12.16 15:07

Me by taky trochu zarazilo, ze tak nahle - @Laduša mohla uhodit hrebicek na hlavicku.

Jinak moje deti tohle delaji obe, ovsem od nepameti… selektivni hluchota jak vysita, zaseptani slova bonbonek slysi i za zvuku sbijecek na 100 metru. Abych porad kontrolovala, zda mi na detech nezrajou zaludy aneb je to jak do mluvit dubu.

A dcera miva „obdobi“ a „OBDOBI“, v „obdobi“ je relativne snesitelna a v „OBDOBI“ se chova jak nejvetsi mimon a navic je strasne labilni. Prechazi plynule z jednoho do druheho jak zmacknutim knofliku, obdobi trvaji ruzne dlouho - od jednotek dnu az po tydny (zatim nejdelsi „obdobi“ melo 4 tydny a bylo to uzasne)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
29.12.16 15:09
@Black Cat píše:
@Lejlinka88 Myslím, že to bude „selektivní hluchota“. Zkus se ho znenadání zeptat: „Dáš si čokoládu?“. A podle toho poznáš, jestli to jen dělá…

ted rikam…chces cokoladu? jooooooo…a kterou myslis?? mamiiii, tuhle? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
29.12.16 16:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie