Trochu divné praktiky v hotelu

Anonymní
21.3.24 07:47

Trochu divné praktiky v hotelu

Dobrý den,
chci se zeptat na danou situaci. Pracuji jako recepční v jednom hotelu, plat mi tady vyhovuje, protože hodně lidí k nám chodí pravidelně, dávají fajn dýška, takže já z platu zaplatím jen nájem a jinak můžu odložit, což se mi líbí. A teď k věci. Ředitelka mi to na pohovoru pochopitelně neřekla, možná si myslí, že ve 21.století to nikomu vadit nebude. Máme hosty, kteří si občas nechají poslat na pokoj slečnu a že tam spolu nebudou hrát pexeso, to dá rozum. Host zaplatí za slečnu nějakou sumu a asi 25% z té sumy jde do kapsy nám. Dokonce jednou se stalo, že zaplatil, holka přijela, pak se vrátila nešťastná, že jsou tam dva a prý do trojky, to ona nedá a on tu platbu za ní nechtěl zpátky, tak jsem to brala všechno já. Taková jsou pravidla. Taky tam chodí ale manželé od rodin, co mají milenky, pak nám manželky volají, jestli tam ten jejich není a my musíme zatloukat, zatloukat, protože on je náš pán a platí. Tak ho musíme krýt. Kolegyně mi jednou řekla, ať nejsem tak upnutá, protože prý na jednu tu společnici jsem vrhala až pohrdavý pohled. No, já bych to asi nemohla, i když nikdy neříkej nikdy, ale myslím, že na to ani nemám postavu a prsa skoro žádná. Mám taky přítele, který pochází z pobožné rodiny a řekl, že jestli je opravdu tohle práce, kterou chci dělat, třeba jen to zatajování nevěrníka. Že on by těm paním vše vyžvanil, ať si ho i vyhodí. Tak do toho se míchat nebudu, náhodou by byla psychicky labilní, něco si udělá, někdy lepší nevědět. Rodiče mi říkají, že kóšer to není, ale to není můj problém. Mám tam zůstat a být ráda, že já nejsem jedna z nich. Přítel z toho nadšený není. Lákavé to je být tam pořád, ale je pravda, že ty jejich praktiky, no…prosím anonym, info o práci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
21.3.24 07:52

Tak nějakým volajícím snad o svých hostech nevykládáš nic, bez ohledu na to, jestli si tam přivedli štětuli nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33997
21.3.24 07:54
@Anonymní píše: Více

Stejně tam dlouho asi nevydržíš, protože roznášíš jak to tam chodí asi kde se dá. Nějaká mlčenlivost ti nic neříká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
21.3.24 07:54

A co my s tím? Já bych tam klidně dělal. Je to věc těch lidí. A nikomu stejně můžeš sdělovat jména hostů a je úplně jedno kdo vola a proč to chce vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
21.3.24 07:55

Tak mě by to vadilo, moje morálka by mi nedovolila pracovat jako recepční, nebo co tam jsi, v bordelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
21.3.24 07:57
@Cenarius píše: Více

Přesně tak, pracuje, má prachy a životy ostatních ji můžou být u zadnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
21.3.24 07:59

Zvláštní hotel. V normálním zaplatíš za pokoj a recepční může být putna kdo na tom pokoji je. Proc jako platí za slečnu nějaké extra sumy recepční do kapsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
21.3.24 08:02

Teda netvrdím že se takový praktiky v hotelích nedějí, ale zdá se mi trochu přitažený za vlasy že zakladatelka to roznáší kde se dá a ještě to rozebírá s rodinou a netají se s tím že za šlápoty bere provize. A že by manželky volaly do hotelu jestli tam zrovna jejich manžel není, to se mi taky moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 08:03
@stinga píše: Více

Tak bordel to není. Kdyby byl, tak nemusím do toho bordelu pak volat a čekat na slečnu. A chodí se k nám ubytovat kdekdo, dokonce i rodiny, kde jsou děti. Děti do bordelu asi nepatří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.24 08:06
@hani28 píše: Více
Že jako tu dotyčnou vybavím. Zavolám do toho bordelu, zapíšu ji do knihy návštěv a pošlu na pokoj. Kdyby si tam dotyčný přivedl milenku, tak jeho věc, ale tady si ji vyloženě nechá poslat a objedná jako zboží na pokoj. Prý normální služba, za kterou se platí. A když se stane, že se mu nelíbí, tak ji musí zaplatit taxíka zpátky, ale to se nestává.
  • Citovat
  • Upravit
77379
21.3.24 08:07
@hani28 píše: Více

no protože je to bordel, ať si zakladatelka tvrdí, že není,
za mě ať si každý šuká s kým chce a kde chce, ale účastnit se tohoto a ještě za to inkasovat peníze do kapsy :poblion: bych snad ani z těch peněz neměla radost, navíc je to černota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.3.24 08:12

Hele, když chlap nepřijde v noci domů, tak manželka obvolá 10 jeho kamarádů, z čehož jí sedm řekne, že spal u nich a tři řeknou, že u nich ještě teď spí. Proč by teda taková manželka volala do hotelu (!!), jestli tam pan choť není? Kolik hotelů by musely dámy obvolávat? 8o Tady ti ta story trochu hapruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
21.3.24 08:12
@Anonymní píše: Více

No hlavně že ti pánové ti hned hlásí, že jsou ženatí. Informace o hostech snad nesmíš podávat nikomu tak jako tak. Maximálně policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.3.24 08:13

Trolling. :lol:
Některé tomu tady věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
21.3.24 08:13

Tak proč praktiky hotelu troubíš do éteru. Pokud ti to vadí tak odejdi, pokud ti takový prachy nesmrdí tak si to dělej dál ale nemluv nikde o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat