Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nozu píše:
pulzují tepnychtělo by to opáčko z biologie…
takže to spíš bude tepenné aneurysma. v noze ho ještě neměla.
@Dominika1234 píše:
@Lama Lama
A prosím vás, jaké jsou hlavní příznaky trombózy?
bolest, otok
@Lama Lama
Já mám takovy divný pocit, vždy když na tu nohu stoupnu, jakoby se mi tam něco napinalo. Včera a predevcirem to byla větší bolest. Ta bolest u trombozy je stálá nebo se zvetsuje?
@Dominika1234 píše:
@Lama Lama
Já mám takovy divný pocit, vždy když na tu nohu stoupnu, jakoby se mi tam něco napinalo. Včera a predevcirem to byla větší bolest. Ta bolest u trombozy je stálá nebo se zvetsuje?
jak kdy
@Lama Lama
Já jsem ty bolest měla nejhorší předevčírem, od včerejška jakoby se to trochu zlepsovalo. Bolí mě to hlavně po ránu když vstanu a nebo mě bolí když jdu do schodů. A ta tromboza bolí pořád?
@Dominika1234 píše:
@Lama Lama
Já jsem ty bolest měla nejhorší předevčírem, od včerejška jakoby se to trochu zlepsovalo. Bolí mě to hlavně po ránu když vstanu a nebo mě bolí když jdu do schodů. A ta tromboza bolí pořád?
jak kdy.
kdybych si mohla vsadit, tak dám klíd litr na to, že trombozu nemáš. hele, ale tady to nerozštípnem.
@Dominika1234 píše:
@Lama Lama
A jaké jsou nejčastější příčiny trombozy u dětí?
nevim. ale je jich děsně málo. typuji nějaké vážné septické stavy, po těžkých operacích, vývojové vady.
@Karol44 píše:
@Lama Lama
Takže asi nemám velké riziko ze?
Joooo. a jsme doma a víme, kdo píše! ![]()
děvče, jdi si fakt hrát někam jinak. a ať tě maminka objedná k psychologovi!
@Karol44 píše:
@Lama Lama
Takže asi nemám velké riziko ze?
máš, Tobě praskne tepna v hlavě
![]()
@Ellusa píše:
Ta z ní za chvilku praskne nám![]()
![]()
mi ne, já se bavím a ze smíchu nepraská
a tahat nožičku nechci..
A když mě ta noha tolik neboli, jakože to už pomalu přestává bolet, znamená to ze nemám trombozu?