Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Problemy bohuzel mam, ale je to individualni, takze se hned neboj…redim porad krev, protoze mi zustaly nejake srazeniny, takze se resi co s tim, zvysuje to riziko nove trombozy, tak porad redim, nez se to rozhodne…
Tak toho se taky bojím, uvidím na konci dubna
Držím palce, aby brzy došlo ke zlepšení. A víš, z čeho trombóza vznikla? Máš nějaké mutace?
@Ivussa1989 píše:
Tak toho se taky bojím, uvidím na konci dubnaDržím palce, aby brzy došlo ke zlepšení. A víš, z čeho trombóza vznikla? Máš nějaké mutace?
Ono prvni 3 roky po tromboze se vse vyviji, me se to treba zhorsilo rok po tromboze
u me to byla kombinace tehotenstvi, hormonu na podporu udrzeni a klidovy rezim. srazlivost mam kompletne v poradku, no a stejne mi to bylo k nicemu ![]()
Zdravím všechny, už asi po desáté si pročítám vaše diskuze. Mám 2 měsíce po císaři a po trombóza v celé levé noze až po tříslo. Na minulém ultrazvuku už byla noha od kolena dolu průchozí a částečně ucpané ještě tříslo a stehno. Chodím jen na hematologii. Zajimalo by mne, jak to u někoho dopadlo? Zatím mám z toho pořád velký strach. Když někdo odpoví budu ráda.
Problemy bohuzel mam, ale je to individualni, takze se hned neboj…redim porad krev, protoze mi zustaly nejake srazeniny, takze se resi co s tim, zvysuje to riziko nove trombozy, tak porad redim, nez se to rozhodne…