Trombóza v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.23 17:02
@Ivussa1989 píše:
Ano, úplný uzávěr. A ty máš nějaké problémy? A proč řešíš tak dlouho?

Problemy bohuzel mam, ale je to individualni, takze se hned neboj…redim porad krev, protoze mi zustaly nejake srazeniny, takze se resi co s tim, zvysuje to riziko nove trombozy, tak porad redim, nez se to rozhodne…

• Citovat
  • Upravit
30
24.3.23 21:37
@Anonymní píše:
Problemy bohuzel mam, ale je to individualni, takze se hned neboj…redim porad krev, protoze mi zustaly nejake srazeniny, takze se resi co s tim, zvysuje to riziko nove trombozy, tak porad redim, nez se to rozhodne…

Tak toho se taky bojím, uvidím na konci dubna :( Držím palce, aby brzy došlo ke zlepšení. A víš, z čeho trombóza vznikla? Máš nějaké mutace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.23 07:32
@Ivussa1989 píše:
Tak toho se taky bojím, uvidím na konci dubna :( Držím palce, aby brzy došlo ke zlepšení. A víš, z čeho trombóza vznikla? Máš nějaké mutace?

Ono prvni 3 roky po tromboze se vse vyviji, me se to treba zhorsilo rok po tromboze :( u me to byla kombinace tehotenstvi, hormonu na podporu udrzeni a klidovy rezim. srazlivost mam kompletne v poradku, no a stejne mi to bylo k nicemu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
15.5.24 10:48

Trombóza

Zdravím všechny, už asi po desáté si pročítám vaše diskuze. Mám 2 měsíce po císaři a po trombóza v celé levé noze až po tříslo. Na minulém ultrazvuku už byla noha od kolena dolu průchozí a částečně ucpané ještě tříslo a stehno. Chodím jen na hematologii. Zajimalo by mne, jak to u někoho dopadlo? Zatím mám z toho pořád velký strach. Když někdo odpoví budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí