Trouba s dětskou pojistkou proti otevření
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MUFICE já vím, i doktorka se mě na roční prohlídce mezi dotazama typu - už chodí? už umí nějaká slova? ptala na - a už krámuje šuplíky? ![]()
Jinak dcera urvala všecky nalepovací, ty neodolají, ale ty poctivě přišroubovaný na čtyřech šroubech zatím odolávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
@MUFICE já vím, i doktorka se mě na roční prohlídce mezi dotazama typu - už chodí? už umí nějaká slova? ptala na - a už krámuje šuplíky?
Jinak dcera urvala všecky nalepovací, ty neodolají, ale ty poctivě přišroubovaný na čtyřech šroubech zatím odolávají
My měli ty lepicí, pt jsem si nechtěla vrtat do úplně nové kuchyň. linky. My máme obývák spojený s kuchyní, tak to šlo uhlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE nojo, no, ty lepicí jsou fakt na nic
Já si je nechala ve starém bytě přivrtat a v novém bude obyč linka po původních majitelích, nic extra, ale ujde, nechala jsem tomu vyměnit pracovní desku a koupila nové spotřebiče (celoplynovej sporák Mora, co tam byl, fakt nee, už se draží od korunky na Aukru
), ale opravdu ještě ve fázi, kdy tam nebyly spotřebiče, deska, nic, jenom pár volně stojících skříněk, už jsem dělala smutný voči na muže, aby vzal vrtačku a zabezpečil to, protože třikrát skřípnutej prst během hodiny dováděl k slzám nejen dceru. Ono naštěstí to přivrtaný je zevnitř, takže až to za čas odstraníme, zvenku to nebude vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit