Trouba s dětskou pojistkou proti otevření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69118
10.5.13 15:19

@MUFICE já vím, i doktorka se mě na roční prohlídce mezi dotazama typu - už chodí? už umí nějaká slova? ptala na - a už krámuje šuplíky? :)
Jinak dcera urvala všecky nalepovací, ty neodolají, ale ty poctivě přišroubovaný na čtyřech šroubech zatím odolávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
10.5.13 15:48
@ugluk píše:
@MUFICE já vím, i doktorka se mě na roční prohlídce mezi dotazama typu - už chodí? už umí nějaká slova? ptala na - a už krámuje šuplíky? :)
Jinak dcera urvala všecky nalepovací, ty neodolají, ale ty poctivě přišroubovaný na čtyřech šroubech zatím odolávají :)

My měli ty lepicí, pt jsem si nechtěla vrtat do úplně nové kuchyň. linky. My máme obývák spojený s kuchyní, tak to šlo uhlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
10.5.13 16:09

@MUFICE nojo, no, ty lepicí jsou fakt na nic :? Já si je nechala ve starém bytě přivrtat a v novém bude obyč linka po původních majitelích, nic extra, ale ujde, nechala jsem tomu vyměnit pracovní desku a koupila nové spotřebiče (celoplynovej sporák Mora, co tam byl, fakt nee, už se draží od korunky na Aukru :oops: ), ale opravdu ještě ve fázi, kdy tam nebyly spotřebiče, deska, nic, jenom pár volně stojících skříněk, už jsem dělala smutný voči na muže, aby vzal vrtačku a zabezpečil to, protože třikrát skřípnutej prst během hodiny dováděl k slzám nejen dceru. Ono naštěstí to přivrtaný je zevnitř, takže až to za čas odstraníme, zvenku to nebude vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí