Trpíte někdo cestovní horečkou před odjezdem?

Anonymní
15.8.16 08:34

Trpíte někdo cestovní horečkou před odjezdem?

Třeba máte někdo podobný problém a víte, jak na něj. Každý rok před odjezdem k moři, mě dostihne pár dnů před odjezdem cestovní horečka…špatně spím, ráno se budím brzy a hned se mi chce na WC, no magor…vždy pakuji pár dnů do předu, v klidu, mám seznam, na dovču se těším, přesto mě vždy cestovní horečka přepadne…co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
15.8.16 08:39
@Anonymní píše:
Třeba máte někdo podobný problém a víte, jak na něj. Každý rok před odjezdem k moři, mě dostihne pár dnů před odjezdem cestovní horečka…špatně spím, ráno se budím brzy a hned se mi chce na WC, no magor…vždy pakuji pár dnů do předu, v klidu, mám seznam, na dovču se těším, přesto mě vždy cestovní horečka přepadne…co s tím?

Ano trpím. Můj muž už si zvykl a stahuje se i s dětmi do ústraní a čeká, až mě to přejde a čeká na moje příkazy, kdy má co nanosit do auta :-D Neříkám, že nespím a podobně, ale jsem hodně nervozní, aby bylo doma všechno zajištěné, všechno pobalené atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
15.8.16 08:41

Mám úplně to samé a bohužel to podědila i 13ti letá dcera. Recept nemám žádný, jen si pár večerů před odjezdem dávám bylinkové čaje na lepší spaní. A beru to tak, že ten stav prostě musím přetrpět a odměnou mi bude dovolená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.16 08:54

Pro Fashion vict… závidím a přeji..asi máš lepší nervy…

• Citovat
  • Upravit
24798
15.8.16 09:07

Já taky… je mi zle až za roh :roll:
Naštěstí jakmile sednem do auta, uleví se mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
15.8.16 09:13

Já bych takto trpěla, kdybychom jeli autem, ale jelikož lítáme, tak mi ta cesta nevadí a mam to jako @fashion_victim83 den předem, letos budu asi až ten den, protože přijdu ráno z noční a letíme až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.8.16 09:23

Vlastně já se uklidním až když se vrátíme zase domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
15.8.16 11:03

Aby mi bylo přímo fyzicky zle, to ne, ale i když se těším hodně dopředu, tak den před odjezdem se mi nikam nechce a klidně bych zůstala doma, ale od vstupu na letiště už se zase těším :)) - asi magor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.16 11:44

Bohužel tím trpí můj manžel. U moře jsme byli jednou a s ním už nikdy víc. Tři dny před bolení břicha. Den před nebo ten den prudký průjem a zvracení. Průjem a zvracení po celou dobu dovolené. Cestu zpět málem nepřežil. Dostával se z toho cca tři týdny. Od té doby jezdíme jen po Čechách. Cestovní horečkou trpí i tak, ale příznaky jsou úměrné vzdálenosti. Takže už jen průjem, bez zvracení. Někdy má cestovní horečku i když ví, že druhý den pojedeme na výlet třeba cca 100 km do Prahy do ZOO.

Upřímně ho lituji, ale i pro mě je to učiněná katastrofa. Nic s tím dělat nechce, k lékaři nechce, protože jako každý správný chlap je přeci chlap a ti takové trapné problémy nemají. Prostě si to nepřizná, že je to tím cestováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.16 15:56

Ano trpím tím, v podstatě snad i při blbý návštěvě krámu. Mám syndrom dráždivého střeva, tak průjem je u mě dost populární :roll: ach jo. Taky se mi pomalu už ani nikam nechce, nejlíp je doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.16 20:30

Ano já mám úzkosti až paniku před odjezdem. Tak den až dva předem beru půlku neurolu pod jazyk, tak 2× denně. Jinak bych se asi rozvedla, zabila sebe nebo deti nebo vsechny, proste mi az hrabe. Jak sednu do letadla jsem uplne v klidu, vlastne do klidu se házím už po odbavení. Autem bych to nezvládla vůbec. Na cestu zpátky mi stačí dát si před odjezdem panáka a dobrý.

• Citovat
  • Upravit
194
17.8.17 20:22
@S.Berankinová píše:
Bohužel tím trpí můj manžel. U moře jsme byli jednou a s ním už nikdy víc. Tři dny před bolení břicha. Den před nebo ten den prudký průjem a zvracení. Průjem a zvracení po celou dobu dovolené. Cestu zpět málem nepřežil. Dostával se z toho cca tři týdny. Od té doby jezdíme jen po Čechách. Cestovní horečkou trpí i tak, ale příznaky jsou úměrné vzdálenosti. Takže už jen průjem, bez zvracení. Někdy má cestovní horečku i když ví, že druhý den pojedeme na výlet třeba cca 100 km do Prahy do ZOO.Upřímně ho lituji, ale i pro mě je to učiněná katastrofa. Nic s tím dělat nechce, k lékaři nechce, protože jako každý správný chlap je přeci chlap a ti takové trapné problémy nemají. Prostě si to nepřizná, že je to tím cestováním.

tvůj manžel, je jako kdyby jsi psala o mě. abych mohla vůbec vycestovat, beru si den před ojdezdem na spaní lexaurin. v den odjezdu do busu na noc také. jinak bych mohla jezdit maximálně po ČR…a to také s obtížemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.8.17 08:51

Tyhle prázdniny jsem neustále někam expedovala děti, neustálé přemisťování odněkud někam. Způsobem, že večer se přijelo a ráno se zase odjíždělo někam. Týden jsem pak byla sama s ženskýma - den před odjezdem mi bylo tak fyzicky blbě, že jsem se radši sbalila a jela domů. Vždycky jsem milovala, když chvilička nebyla prázdná, když na každičný den byla nějaká akce, nějaký plán - čím jsem starší, tím jsem z toho víc vyklepanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.8.17 13:54
@Emilie píše:
Tyhle prázdniny jsem neustále někam expedovala děti, neustálé přemisťování odněkud někam. Způsobem, že večer se přijelo a ráno se zase odjíždělo někam. Týden jsem pak byla sama s ženskýma - den před odjezdem mi bylo tak fyzicky blbě, že jsem se radši sbalila a jela domů. Vždycky jsem milovala, když chvilička nebyla prázdná, když na každičný den byla nějaká akce, nějaký plán - čím jsem starší, tím jsem z toho víc vyklepanější.

mám pocit, že také čím jsem starší, tím je to horší. dříve v pohodě, furt jsem někde byla.ted mě to tak psychicky ničí a zničilo i dovolenou, že jssem tam omarodila, že příští rok raději nikam.asi je ze mě magor, milovala jsem cestování, ale ted začínám být raději doma na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 04:18

Dobrý den, za dva dny letíme k moři a já mám třetí den nafouklé celé břicho, nejvíc pod pupkem a mám hrozné bolesti (chvílema chodím předkloněná), když ležím, tak bolí když mačkám pod pupkem a když břicho zatáhnu, taky mám pocit na zvracení a někdy bolesti hlavy a vůbec nemám hlad. A taky zácpa…
Může to přikládat k cestovní horečce? Nebo je to něco jiného :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí