Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já myslím že můžeme velice potchounku gratulovat, ale taky bych i zašla na tvém místě na gyndu, jednak ti to už z krve potvrdí, a za druhé vyřešit to špinění ![]()
Jodi píše:
Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!
Dnes sem 13 DPO a spineni mam od 9 DPO to byl rano ruzovej vytok ale jen rano a malo. A pak svetle hnedy vytok ale vzdy jen po rano a pres den skoro cisto. Spinim jen malinko.
pralinko tak si zajdi na gyndu do nemocnice, a řekni že tvůj gynekolog neordinuje, myslím že bys potřebovala ten utroš a hlavně klid, takže ideálně polehávat
loka píše:
pralinko tak si zajdi na gyndu do nemocnice, a řekni že tvůj gynekolog neordinuje, myslím že bys potřebovala ten utroš a hlavně klid, takže ideálně polehávat
No nejhorsi je ze v nedeli musim do prace ![]()
A je docela namahava, cely den na nohach a obcas zvedam tezsi veci.
No zajdu por ASCORTIN .A jak se tady psalo, pokud to ma vyjit tak to vyjde a pokud ne tak to odejde.
no rozhodně tím taháním věcí nepmůžeš, tak se tomu vyhýbej jak to půjde, nebo dovčou by to nešlo vyřešit? nicméně držím každopádně pěsti!!! dej v pondělí vědět jak jsi pořídila u doktora ![]()
loka píše:
no rozhodně tím taháním věcí nepmůžeš, tak se tomu vyhýbej jak to půjde, nebo dovčou by to nešlo vyřešit? nicméně držím každopádně pěsti!!! dej v pondělí vědět jak jsi pořídila u doktora
Bohuzel dovolenou nedostanu, by na me zensky byly nas… Budu se snazit co nejmin namahat. Urco dam vedet jak sem dopadla. ![]()
A dekuju vsem za odpovedi a podporu, trochu sem se uklidnila ![]()
Zkus se šetřit, těžké věci úplně vynech - je to důležité! a hodně štěstí ![]()
pralalinka píše:Jodi píše:Dnes sem 13 DPO a spineni mam od 9 DPO to byl rano ruzovej vytok ale jen rano a malo. A pak svetle hnedy vytok ale vzdy jen po rano a pres den skoro cisto. Spinim jen malinko.
Pralalinko, jestli měříš BT, tak kolik dní jsi po ovulaci ??
Na špinění může pomoct i vitamín C.
Moc držím palce!
Ahoj Pralinko, u mě se taky objevilo slaboulinké špinění, které trvalo všeho všudy cca 5 dní, pak ustalo, nepřišla MS a jsem těhu, tak držím palečky, aby to špinění bylo zahnízďování.
Saroya píše:
Zkus se šetřit, těžké věci úplně vynech - je to důležité! a hodně štěstí
dneska se budu celej den valet ![]()
No a doktor mi jeste po telefonu rekl ze se nemam koupat, jen sprchovat a taky rekl ze zadnej sex do kontroly ![]()
A to sem se na nej zrovna dneska tesila, jelikoz sme ho nemeli uz dlouho, mozna ze to byl nejakej priznak protoze po ovulaci me sex vubec nebavil, sme treba zacli a me to bylo neprijemny tak sme museli prestat, coz u me neni normalni ![]()
Pralalinko, Ascorutin je podle mně super nápad!!!
V práci se zkus šetřit!
A dej vědět, jak jsi dopadla na kontrole!!!
Holky ted me na jedne diskuzi vylekal jeden komentar s mimodeloznim tehotenstvim ![]()
Tak doufam ze to ono nebude
pralalinka píše:
Holky ted me na jedne diskuzi vylekal jeden komentar s mimodeloznim tehotenstvim
nulu86 píše:
jestli ti můžu poradit, tak to nečti!!! Já teď díky diskuzím tady trnu aby bylo vidět zua týden, aby to náhodou nebyl spont. potrat, atd. Někdy fakt lepší nic nevědět. Poslouchej svého Dr. ten ví co dělá
drřím palce!
pralalinka píše:
Holky ted me na jedne diskuzi vylekal jeden komentar s mimodeloznim tehotenstvim
He , tak to ja uz mam tohle vsechno precteny, takze se taky budu bat co se bude dit. Ono je kolikrat lepsi nic nevedet ![]()
pralalinka píše:
NO to jsem si ordinovala
při všech těhu,klid,uvidíš,že to bude dobré
PRo příště:už nečti nic,potraty,ZT,vyvojové vady a tak dále ![]()
Tak dneska bylo spineni jeste slabsi, ta doufam ze uz zejtra nebude nic. A v podbrisku taky dneska skoro nic necejtim jen obcas takovy zvlastny pocity.