Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to normální tuková bulka. Dělá se velmi často. pokud Ti překáží, můžou Ti to na chirurgii vyříznout ![]()
@martina.se a nevíš, jestli to třeba samo nezmizí? Je to na tak blbém místě, že se mi s tím zrovna nikam moc nechce.. ![]()
Jako já těhle pár bestií mám a nezmizela ani jedna
ale mi nějak nepřekážejí, takže nechávám ![]()
Nezmizi, ale zkus to vymacknout, mivam stale na stejnem miste, strhnu vrchni vrstvu a vyndam obsah,, neboli to
@Anonymní píše:
Nezmizi, ale zkus to vymacknout, mivam stale na stejnem miste, strhnu vrchni vrstvu a vyndam obsah,, neboli to
Jezis a jak to jako myslis „strhnu“? Auuuu. Zakladatelko, mela sem taky, jedno z reseni je chira/gyn. ambulance.
@martina.se mít to jinde, taky bych to asi nechala, ale tohle je docela nepraktický
každopádně děkuju! Zkusím jestli by mi to nevyřízl doktor..
@Anonymní píše:
tak to si vůbec neumím představit, čím to strháváš? mě přijde, že ať to škrabu nehtama jak chci, tak s tím vůbec nehnu… ![]()
@ne-silenamatka asi se tomu nevyhnu… zkusím to na příští kontrole nejdříve na doktora na gyndě, jestli by mi to nečím neodřízl a jinak asi fakt budu muset..
@Anonymní píše:šmajrá, sadista.. já bych toto nedala, jednou jsem zkusila, málem jsem umřela bolestí.. nééé
@Anonymní píše:
@martina.se mít to jinde, taky bych to asi nechala, ale tohle je docela nepraktickýkaždopádně děkuju! Zkusím jestli by mi to nevyřízl doktor..tak to si vůbec neumím představit, čím to strháváš? mě přijde, že ať to škrabu nehtama jak chci, tak s tím vůbec nehnu…
jeste to jde vytahnou jehlou (bud propichnout a vymackat nebo vytahnout strikackou) jestli si teda dostatecny sadista
ja to teda nemam nikde..ale ma toho furu manzel a psi.. a namazat pak treba framykoinem aby se to nepodebralo…pripadne se teda sverit do rukou lekaru
samo to nikde nikomu nezmizelo zatim…spis maji obcas tendenci se zvetsovat pripadne se obnovovat.
@mikitaa nejsem sadista
dokud mi to nepřekáží, má povoleno to u mě vegetit ![]()
@Alexiss.88 já vůbec nevím… teď jsem o tom něco přečetla, ale mám stálého partnera, intimní hygienu také dodržuji, teď snad ještě více, když jsem těhotná, nevím, kde bych k tomu přišla… snad to ono není… ale raději se objednám k doktorovi…
No, já jsem taky těhotná a mám to.. Ale já už to mám dlouho od jinýho partnera. Teď jak je imunita oslabená, zasejc to vylezlo. ![]()
No, já jsem taky těhotná a mám to.. Ale já už to mám dlouho od jinýho partnera. Teď jak je imunita oslabená, zasejc to vylezlo. ![]()
Ahoj všem, moc Vás prosím o radu, asi před 3 měsícema po revizi dělohy se mi na přirození udělal tvrdej pupínek, nebolí, nesvědí, neřeže, řekla bych, že opar to není, ale je to prostě nepříjemné, třebas při holení a nevypadá to zrovna hezky. Nedavno se mi udělal i druhý hned vedle, je to takové tvrdší a docela vystouplé, nemáte s tím někdo zkušenost? Mám to na velkém pysku. U doktora jsem sice byla, ale kvůli těhotenství a na tohle se uplně zapomněla zeptat, on na to při prohlídce taky nic neřekl, nevím jestli si nevšiml…