Turecko či Tunisko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
20.2.17 12:32

@Paola21 je to trapny vid že se jí bojím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.2.17 12:37
@Malike píše:
@Paola21 je to trapny vid že se jí bojím :oops: :oops:

Není.), ale jak tu už psala @renap, jsou reálnější hrozby a statisticky vyšší pravděpodobnosti, např. že budeš mít cestou z letiště nehodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.2.17 12:43

@Paola21 já vím ale tohle me neděsí..nemužu si pomoct :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
20.2.17 12:49

Mně to přijde fakt vtipný, bát se do Egypta kvůli rybě, vždyť tam se právě jezdí kvůli podmořskýmu životu. Ale já bych do egypta v létě nejela, kvůli vedru, já jsem smažák, miluju teplo, ale tohle je moc. My tam byli v květbu, to se ještě dalo, a pak v září a to už tedy bylo peklo. A bála bych se faraona, u dítěte. Za mně z těchto tří zemí určitě Turecko, ideální pro děti, vedro tedy taky, ale tak nějak snesitelnější než v Egyptě, čistota a úroveň služeb super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.2.17 12:52
@Malike píše:
@Paola21 já vím ale tohle me neděsí..nemužu si pomoct :zed:

tak jet opravdu jinam. Osobně do Afriky bych nejela vůbec, Turecko nevím, tak to teď je taky bouřlivé.. Chorvatsko, Itálie, Španělsko - tam bych se nebála (aspoň né tolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
20.2.17 12:54

@renap Kamarádova dcera dostala v Turecku horečky a skončila v nemocnici. Nerad bych kecal, ale myslím, že to byla Antalya (Alanya), no prostě jedno z turistických center. Byl hodně v šoku, naštestí měl na telefonu známého doktora z Čr, takže vždy než holce něco píchli, tak přečetl etiketu a konzultoval to s tím českým Dr. Popisoval to tedy dost hrozně - pacienti čekající na lůžkách na chodbách, nedostatek lékařů, takže spoustu věcí dělal personál s nižší kvalifikací.
Ale je možné, že to bral optikou českého zdravotnictví, které je na světové špičce a byl tedy příliš kritický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.2.17 13:13

@renap v létě jsme nechtěli jezdit..Termín byl 20.5…A ano je to vtipný a právě pro potápění jsem tam chtěla…Tak prostě ryba co žije na mělčinách a ani není vidět a je prudce jedovatá..Ano že statistického hlediska se nám nic nestane ale funguje to na můj mozek jako..No tak jsou tam 2-3 miny a žádný Čech ještě nezemřel. Jo jsem divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
20.2.17 13:24

@Premek_Orac Tak asi je to o štěstí, nevim, oni šli na recepci, řekli že potřebují s dítětem do nemocnice, zavolali jim taxi, to je odvezlo, tam prý hned zavolali slovenskou sestru, aby tlumočila. Byli tam přes noc, měli pokoj sami pro sebe s koupelnou, mohli tam být oba rodiče, jídlo prý super,. pak je zase taxi odvezlo na hotel, neplatili nic, vyřešilly si to pojišťovny. Je fakt, že v Turecku nám toříkala i delegátka, že je tam zdravotnictví na evropský úrovni, prý většina doktorů stejně studovala na západě. V Tunisu bych se třeba bála se dostat do nemocnice, to ve mně moc důvěru nebudí, takový zaostalý mi to připadá a špinavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
13.5.22 10:30

Obnoveni diskuze - kam na dovolenou?

Obnovuju diskuzi. Turecko nebo Tunisko? A da se v Turecku nekam na vylet? Hledala jsem dovolenou v Tunisku, ale z recenzi mam pocit, ze hrozi, ze bychom si to moc neuzili, spina, odpadky, nekde i špinavé more. Je na tom Turcko lip? A jake je all inclusive? Hledam něco do 45 tisic pro 2 dospele a dite 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.5.22 22:09

@apargia Byla jsem v Tunisu i v Turecku. Každé má svoje pro a proti. Za mě hezčí moře v Turecku, využití času lepší Turecko. Pokud se člověk chce placatit u bazénu nebo na hotelové pláži, stačí Tunis. U obou jsme měli allin a to bych řekla, že lepší Tunis - ale zase, je to hotel od hotelu. Odpadky jsme viděli jak v Tunisu, tak v Turecku :mrgreen:
Letěli jsme s dítětem v podobném věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
13.5.22 23:04

@apargia za mě všechno lepší v Turecku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie