Turistika v těhotenství

Anonymní
30.8.13 19:48

Turistika v těhotenství

Ahoj holky, možná vám budu znít hloupě, ale mám prostě obavy, tak se radši ptám :lol: Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s turistikou v těhotenství? Jsem zrovna 22tt a máme v plánu jet na takový výlet kde chceme jít celkem asi 2,5km, z toho 1,8 km do kopce, místy je tam prudké stoupání, chceme zkrátka vyjít pěšky na kopec kde je restaurace a rozhledna (na tu ale šlapat nebudu :mrgreen: ). Celkové převýšení asi 200m. Mám v plánu nikam nespěchat a jít v klidu, jde spíš o to, že nemám moc velkou fyzičku, nejsem tedy zvyklá, takže se určitě zadýchám a budou mě bolet nohy :lol: Může to nějak ublížit miminku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
30.8.13 19:50

Tomu říkáš turistika? :lol: Hele, jestli se cítíš fajn, tak nad tím nepřemýšlej a jdi, když se zadýcháš, tak si sedneš na pařez a pak se zase vydýcháš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
30.8.13 19:50

Neřekla bych :D V klídku, v pohodě a všechno bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.13 19:52

Já šla 14 dní před porodem 12 km a výšlap na Starý Jičín :mrgreen: kdo zná, ví, jaký je to krpál.. dělej vše, pokud je Ti dobře, tak to neřeš, pokud se na to necítíš (únava, bolesti atd…), tak to nedělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.8.13 19:57

2,5 kiláku je turistika??? :lol: to chodím jen když jdu na nákup a to vláčím ještě prvoka. buď v klidu miminu pohybem fakt neublížíš. spíš naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.8.13 19:59

Pokud se na to cítíš, tak do toho. Já s manželem vloni chodila i po 32tt do lesa na houby, a že tady u nás jsou docela pěkný kopečky :). Jen pro ty houby se musel ohýbat manžel, mě už to moc nešlo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
30.8.13 20:05

No a máš nějaké potíže? každý den bys měla ujít minimálně 10000 kroků. to je šest až osm kilometrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.8.13 20:07

Neboj, tohle fakt není žádná turistika :lol: jedině, že by ti tvrdlo břicho, to bych si dávala bacha, ale 2,5km je spíš taková menší procházka ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.13 20:08

Tak samozřejmě to není přímo turistika, ale lepší název mě nenapadl :mrgreen: Děkuji vám holky, potřebovala jsem prostě nějak povzbudit abych neměla zbytečné obavy, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11439
30.8.13 20:09

Turistika… :lol: Já šla v nějakém 14. týdnu Praha - Prčice (33 km), ve 25. týdnu jsme byli na dovče 3 dny, každý den jsme chodili tak 10 km a dítě žije :P
A tak jednou týdně chodíme z Michle do Krčáku, kde jsme do tmy a také toho dost nachodíme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
30.8.13 20:13

Já jsem celý těhotenství prošmajdala se psem, denně několika kilometrový,,procházky", měsíc před porodem jsem prošla celý babiččino údolí od parkoviště ve Zlíči, okolo zámku, přes splav a dál lesem, do kopce, okolo zámku vrchem, no, takových 15 km to mohlo být, v den, kdy jsem začala večer rodit, přesně na termín, jsem se psem obešla dokola celé naše městečko…a tak bych mohla pokračovat dál a dál :lol: :lol: Takže nějaký 2,5 km :mavam: To je úplně v pohodě, pokud nemáš žádný potíže, netvrdne ti břicho nebo tak něco. Jo, poslední měsíc mě otýkala noha a měla jsem do ní křeče, přesto jsem šmajdala se zabandážovanou hnátou dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
30.8.13 20:16

Takovou turistiku jsem dělala každý den. Jen do parku na hřiště to máme asi 1,5 km. S prvním jsem měsíc a půl před porodem ušla asi 10 km v zimě lesem i ve sněhu, s mladším jsem dva dny po termínu posekla asi 3/4 zahrady (celá má zhruba 2000m2). A běžně jsem denně nachodila víc jak 2,5 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.8.13 20:16
@Anonymní píše:
Tak samozřejmě to není přímo turistika, ale lepší název mě nenapadl :mrgreen: Děkuji vám holky, potřebovala jsem prostě nějak povzbudit abych neměla zbytečné obavy, díky :kytka:

Mně dal při prvním porodu doktor vyběhat několikrát schody do třetího patra a zpátky :mrgreen:
Hlavně se neboj a těhotenství si užívej, není to nemoc, je to stav, na který je tvé tělo geneticky dobře připraveno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.8.13 20:19
@Damael píše:
Mně dal při prvním porodu doktor vyběhat několikrát schody do třetího patra a zpátky :mrgreen:

no tvl tak to bych pak už neporodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
30.8.13 20:20

Já skoro celý těhotenství prochodila, jednou sme šli i 16km a to sem byla myslim taky zhruba v tom 20.týdnu..určitě to nikomu neuškodí :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie