Tvrdá voda při koupání

20
9.1.20 09:18

Tvrdá voda při koupání

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli náhodou někdo neřešil tvrdou vodu při koupání? Malá je hodně vysušená (3m). Nemusí to být nutně tím, ale ráda bych zkusila, jestli je nějaká možnost, jak změkčit vodu na koupání nebo co by proti tomu mohlo pomoct už při samotném koupání, krom následné péče.

Děkuju,
V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20893
9.1.20 09:43

Jsou na to speciální filtry. A nemá to smysl, pokud nemáte nějakou ultra tvrdou studniční vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.1.20 09:52

Nám hodně pomáhala Linola fett do koupele, když dítě vytáhneš z vany, je už rovnou namazané. Akorát bacha, klouže děsně vana i mimino, tak ať nedojde k úrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.1.20 09:58

@vvver mame tento filtr na vodu: https://www.proalergiky.cz/…y-filtr.html

Dcera trpela na ekzemy a za nas super :palec: vydrzi tak pul - 3/4 roku. Pouziva teda jen dcera ve vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
9.1.20 11:53

@Kukacka123 sice neresi tvrdou vodu, ale pomoct ji muze. Dale je to filtr pro studny apod. V beznem radu to odstrani leda ten chlor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.1.20 12:51
@Cenarius píše:
@Kukacka123 sice neresi tvrdou vodu, ale pomoct ji muze. Dale je to filtr pro studny apod. V beznem radu to odstrani leda ten chlor. :palec:

Nikomu nic nenutim, nam to i s tvrdsi vodou pomohlo. Odstrani nejen chlor, je to tam napsane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.1.20 17:53

Děkuju moc, já právě doufám, že se to nerozvine v ekzém, protože má i zarudlé tváře, ale doktorka říkala, že se to zatím nepozná. Tak mažu indulonou, ale říkala jsem si, že ta voda tomu moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.1.20 18:37
@vvver píše:
Děkuju moc, já právě doufám, že se to nerozvine v ekzém, protože má i zarudlé tváře, ale doktorka říkala, že se to zatím nepozná. Tak mažu indulonou, ale říkala jsem si, že ta voda tomu moc nepřidá.

Muze to byt i kvasinka, ta ekzem zpusobi. Za me masteni indulonou nepomuze, naopak. Pomaha zinek - sudokrem, domaci zinkovka,… Ale kazde dite je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí