Po velkém stresu mi tvrdne břicho a miminko je dole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.21 12:38

@Krista 1 je to tak… ale ja ted „neumim prestat“… porad frcim dal, ty hormony me jakoby pohani a umocnuji tady tu spatnou vlastnost… hruza :( porad se snazim myslet na miminko a nedelat to, ale pritel pak uz vybuchne a asi se mu nekdy ani nedivim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.21 12:50

@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.

Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.

• Citovat
  • Upravit
1210
11.7.21 13:07
@Anonymní píše:
@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.

Pamatuju si, na screeningu, jak jsem viděla malou jak tam lítá. Nemohla jsem tomu uvěřit. Ze strany na stranu, ruky, nohy.. Strašné kreace tam dělala. :D takže to že v tobě řadí nemusí být hned známka něčeho špatného ;) prostě má jen hravou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.21 12:13
@Anonymní píše:
@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky