Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.
Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.
@Anonymní píše:
@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.
Pamatuju si, na screeningu, jak jsem viděla malou jak tam lítá. Nemohla jsem tomu uvěřit. Ze strany na stranu, ruky, nohy.. Strašné kreace tam dělala.
takže to že v tobě řadí nemusí být hned známka něčeho špatného
prostě má jen hravou
@Anonymní píše:
@Sany80s vetsinou hlouposti, ktery pak vygraduji… se mnou ty hormony cloumaji, pri hadce neumim prestat a pak se to dozene do extremu… pojedeme domu dnes, tak musim ja i miminko zvladnout cestu ze zahranici a zitra si hned zajdu na kontrolu.Ted lezim a odpocivam, mimi se tam nejak abnormalne mele zprava doleva, tak se budu modlit, at je vse v poradku.
Tak jak to dopadlo?
@Krista 1 je to tak… ale ja ted „neumim prestat“… porad frcim dal, ty hormony me jakoby pohani a umocnuji tady tu spatnou vlastnost… hruza
porad se snazim myslet na miminko a nedelat to, ale pritel pak uz vybuchne a asi se mu nekdy ani nedivim…