Učební obory? Dobrý nápad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76805
21.5.21 19:07
@Prof. Farnsworth píše:
Myslíš, že každá studentka oboru kadeřnice otěhotní? :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.5.21 19:11

Já se na sš dostala i když jsem měla 4, a nakonec jsem byla skoro premiantka :) takže jdi za svým!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
21.5.21 19:13
@StudnetkaB01 píše:
Já se na sš dostala i když jsem měla 4, a nakonec jsem byla skoro premiantka :) takže jdi za svým!

haha, to určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.5.21 19:18

@stinga Takže mi chcete říct, že se nelze dostat na SŠ, když mám 4? To že mi nešel jeden předmět, a měla jsem z něj špatnou známku snad neovlivní celý můj život ne? :) A ano, vybrala jsem si školu, která mě bavila, a pořádně se snažila:) Opravdu nechápu, že si pořád všichni myslí, že na sš je potřeba vyznamenání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 19:27

Kadeřnici a cukrářku bych chtěla dělat.

• Citovat
  • Upravit
76805
21.5.21 19:29

@StudnetkaB01 no tak otázka je, co to bylo za střední :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 19:40

@stinga Jedno z mých dětí se dostalo na zdrávku se 4 z matiky a úspěšně dostudovalo. Ale už je to 6 let. Dnes by nemělo šanci, protože jsou silné ročníky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 20:06

Takže mám šanci se dostat s takovými známkami na učiliště? Matika 3-4 Čeština 2-3 Zeměpis 2 Ajina 3…

• Citovat
  • Upravit
65243
21.5.21 20:12
@Anonymní píše:
Takže mám šanci se dostat s takovými známkami na učiliště? Matika 3-4 Čeština 2-3 Zeměpis 2 Ajina 3…

To ti přece nikdo neřekne. Záleží na zájmu ostatních, jestli budou lepší než ty. U nás se loni nedostala holka ani ne kadeřníka nematuritního, měla na výzo hlavně teda čtyřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.5.21 21:38
@StudnetkaB01 píše:
@stinga Takže mi chcete říct, že se nelze dostat na SŠ, když mám 4? To že mi nešel jeden předmět, a měla jsem z něj špatnou známku snad neovlivní celý můj život ne? :) A ano, vybrala jsem si školu, která mě bavila, a pořádně se snažila:) Opravdu nechápu, že si pořád všichni myslí, že na sš je potřeba vyznamenání :D

Nějaká soukromá nejspíš výjde.
Vím o děvčeti, které se nedostalo ani na tu kadeřnici.
Na učební obor. Ale tam bylo x 4. Škola ji prostě odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishkaminnye
21.5.21 21:42

Máš šanci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 21:44

Když bych šla na tuto školu na cukrářku tak bych podle mě měla šanci.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
21.5.21 23:31
@Anonymní píše:
Takže mám šanci se dostat s takovými známkami na učiliště? Matika 3-4 Čeština 2-3 Zeměpis 2 Ajina 3…

zaprvé končíš 8. V 9 můžeš známky vypilovat. Krom toho známky máš na pohodu.
Měla jsem (a tak dlouho to není) známky tak jako ty. Tedy čeština 3, matika 3. Školu jsem končila v pohodě s maturitou čeština 3, matika 2
Takže v pohodě

• Citovat
  • Upravit
145
23.5.21 04:22

S trojkami není problém jít na SŠ; se čtyřkou už je to horší. Zkus zapracovat na tom, aby ti vycházely nejhůře trojky. ;) Sama jsem ke konci základky měla trojky tři - z matematiky, z fyziky a z chemie. Ale např. z češtiny, z biologie, z dějepisu, zeměpisu aj. jsem měla vždy jedničky. Na SŠ jsem se dostala v pohodě, potom i na VŠ. U mě ty trojky byly částečně způsobeny jednoduše flákáním (NIKDY jsem se doma neučila, jedině o přestávkách a po cestě do školy), dále také tím, že jsem moc neviděla na tabuli a nechtěla jsem to řešit. Většinu testů jsme opisovali právě z tabule, což byl poněkud problém… Jinak bych možná měla dvojky, ale kdo ví - na matematiku skutečně moc buňky nemám. :lol: Každopádně, trojky nejsou překážkou. Ovšem jestliže ti hrozí z matiky až čtyřka, určitě si nevybírej obor, kde je počítání důležitá disciplína. Ani bys ho nemusela dodělat, popř. by ses tím později nemohla dobře živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin