Ucho a otobacid!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
25.12.16 19:15

Ano teploty jsou normální, dcera měla ještě 3tí den po píchání ucha 40 horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.16 20:16

Takže srážet nurofenem a panadolem jako normálně? Dítko je očkováné Prevenarem 13 a myslela jsem, že tohle se mu díky tomu vyhne

• Citovat
  • Upravit
12330
25.12.16 20:20
@Anonymní píše:
Takže srážet nurofenem a panadolem jako normálně? Dítko je očkováné Prevenarem 13 a myslela jsem, že tohle se mu díky tomu vyhne

dávat nurofen, prostříkat nos mořskou vodou, hodně smrkat a odsávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.12.16 20:34

Holky, je to děs…Je mi tak lito, že si dnešek moc neužil…včera vše ok a ráno se to začalo…pohotovost, plačtivost, nic nebaví, ji skoro nejí, ale hodně pije…polehava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.12.16 20:52

No, dělat vše jako při běžných teplotách a tedy taky ouško čistit(třeba borovou vodou) ne uvnitř, ale alespoň okolo.
Dcera běžně měla teploty a pak ji začalo bolet ucho, ale jednou se nám taky stalo, že byla prostě úplně OK, pak večer z čistajasna ouško, na pohotovosti ho píchla a druhý den začala horečkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.10.17 07:40

Ahoj. Prosim, jak dlouho kapat Otobacid? Dcera ma rymu, kasel. V noci na utery se vzbudila s bolesti ucha- dala jsem Nurofen a kapla Otobacid. V utery rano si jeste trochu stezovala, tak znovu. Pres den klid. Mam kapat i dnes a dalsi dny? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
18.10.17 08:24

Mají se kapat týden, i když potíže ustoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.10.17 11:10

@zoy ok dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.10.17 20:58

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
6.2.20 07:52

Ahoj holky, prosím o radu. Syn trpí na záněty uší. Tedkon opět po cca 1,5 měsíci ho bolí ucho po dost husté rýmě. Před 1,5mesicem jsme dostali na rozkapani Otobacid N vždy když jsme měli rozkapavat měl druhý den po bolesti a zánět byl zažehnán. Teď jsem kapky nasadila znovu, ale je to už tři dny a syn si stěžuje pořád. Není to sice asi nějak velká bolest, říká že bolí jen trochu, ale dávám mu na zmírnění bolesti Nurofen, je prý i protizánětlivý. Myslíte že by se z kapek po otevření mohla nějak ztratit ta účinná látka a kapu mu to zbytečně? Podotýkám že nebyli ten měsíc a půl v lednici, na krabičce i v přívalovém letáku píší že před prvním otevřením mají být v chladu a po otevření udržovat v teplotě do 25 stupňů. Přitom vy tady na diskuzích píšete že lékař doporučil uchovávat v lednici. Tak jak to tedy je? :roll: Volala já tedy na ušní a máme přijít až zítra, dnes mají plno 🙄 Mohli bychom ještě do nemocnice, ale tam ho moc tahat nechci. Má trauma z doktorů už tak dost velké, jsou to s ním vzdycky hrozné scény ikdyž jdeme na roční prohlídku. Kdybych s ním šla do nemocnice, musela bych heverem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
6.2.20 07:57

Je to tak? Nebo mám možná dlouhé vedení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.2.20 08:02

Ma byt v lednicce a nema se pouzivat po prvnim otevreni vic jak deset dni:(

Ja tohle sice casto porusuju, ale pokud ho tri dny boli ucho, tak uz bych u lekare byla.

Mimochodem nejlepsi na zacinajici zanet je Audiron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
6.2.20 08:11
@Alyss1 píše:
Ma byt v lednicce a nema se pouzivat po prvnim otevreni vic jak deset dni:(

Ja tohle sice casto porusuju, ale pokud ho tri dny boli ucho, tak uz bych u lekare byla.

Mimochodem nejlepsi na zacinajici zanet je Audiron.

A je ten Audiron na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.2.20 08:12

Ne da se koupit. Jenom ho nemaji v kazde lekarne, lepsi objednat. Ale je treba ho davat hned. Jednou zaboli ucho a hned kapat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
6.2.20 09:09

@MSM20 Ahoj, dcera mi na uši taky hodně trpí a běžně mám načatý Otobacid v lednici i několik měsíců. Sama doktorka mi to na ORL říkala, že to můžu používat déle, tak abych si ho nevyhazovala ;). Každopádně po třech dnech už bych raději mastila k doktorovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí