Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat? Když se má Vigantol uchovávat do teploty 25 stupňů a my tady máme teď denně v místnoti přes 30? kde ho mám teda uchovávat? je možné ho mít v lednici? A mohlo se něco stát, když mu ho celou dobu co jsou horka takhle každý den podávám? napadlo mě to až dneska se podívat na to uchovávání těch stupňú. a vadí když kojím a kapu mu ho před kojením přímo do pusinky? Děkuji za odpovědi ![]()
Zrovna dneska jsme o tom s manželem mluvili
Měli jsme v lahvičce zbytek, radši jsme ji vyhodili. Mám ho celou dobu na přebalováku.
Začetla jsem se do návodu a má být uchovávaný v té krabičce, mimo světlo. To jsem teda neměla
Jinak to kapání do pusy nevadí, já dávám na dudlík ![]()
@Nika88 @Nika88 V lednici by to vadit nemělo, ale spíš si dej pozor s tím kapáním přímo z lahvičky, maminky psali v jiných diskuzích že jim vyletělo naráz více kapek apod. Takže za mě je lžička asi lepší nápad. Já taky kapala ale už raději lžičkujeme.
Já dávám na lžičce, aby si malá zvykla na lžičku. Starší jsem kapala a pak když jsem šla se lžičkou tak nevěděla co má dělat
Vigantol mám stále v lednici
Takže mám teda ten starý radši už vyhodit? a ten nový teda budu dávat už do lednice.
Nedávala bych ho na přímé slunko, jinak dočasně těch pár stupňů nejspíš vadit nebude. Kapu taky rovnou do pusy a nikdy mi víc kapek nevyletělo. ![]()
Také si myslím, že těch pár dní to vydrží. Jak koukám, na stůl tak bych musela pro nový fenistil, kapky do oči a dál se radši ani nedívám. Starší se narodil v červenci, vedra taky byli a ani jsem nevěděla, že se mají uchovat do 25stupňů.