Učící věž- značka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.10.23 13:44

Máme tuhle z Krutarny.cz

https://www.krutarny.cz/…tchen-helper

• Citovat
  • Upravit
1000
9.10.23 20:33

My máme taky elis design, ale moje nervy! Dalšímu dítěti už bych neporidila :D nejdřív to měla jako prolizku (těch padu!), pak to měla jako mezistupen k vysplhani na kuchyňskou linku.
Já si myslela, jak hezky budem vařit, no nic, sahá na varici plotynky a pánve. Tak ze budem jídlo na vaření připravovat, taky nic, sahá jen na ostrý noze.
Tak ze budeme skládat nakup do lednice. Bez úspěchu, zjistila, ze když hodi jogurtem o zem, tak to děla “plesk a ble”.
Nic máme v koupelně, at si muže umýt ruce :D
Ale jinak je to velký, hezky a bytelny. To jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
10.10.23 19:59
@Anezka1990 píše:
My máme taky elis design, ale moje nervy! Dalšímu dítěti už bych neporidila :D nejdřív to měla jako prolizku (těch padu!), pak to měla jako mezistupen k vysplhani na kuchyňskou linku.
Já si myslela, jak hezky budem vařit, no nic, sahá na varici plotynky a pánve. Tak ze budem jídlo na vaření připravovat, taky nic, sahá jen na ostrý noze.
Tak ze budeme skládat nakup do lednice. Bez úspěchu, zjistila, ze když hodi jogurtem o zem, tak to děla “plesk a ble”.
Ale jinak je to velký, hezky a bytelny. To jo

Tak a je takový problém dítěti vysvětlit na co se nesní sahat? :think:

• Citovat
  • Upravit
11.10.23 07:05
@Anezka1990 píše:
Ale jinak je to velký, hezky a bytelny. To jo

Tohle je super, směju se od začátku až do konce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.10.23 20:30
@Tosidelassrandu píše:
Tak a je takový problém dítěti vysvětlit na co se nesní sahat? :think:

Není, já vysvetluju, ona chápe, ale víc ji bavi ty sebevražedné mise. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
11.10.23 20:50
@Anezka1990 píše:
Není, já vysvetluju, ona chápe, ale víc ji bavi ty sebevražedné mise. :roll:

No tak to asi nechápe, jinak by to nechala být, když ví, že to je nebezpečný.

• Citovat
  • Upravit
1000
11.10.23 20:57
@Tosidelassrandu píše:
No tak to asi nechápe, jinak by to nechala být, když ví, že to je nebezpečný.

Dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.10.23 19:54

@Tosidelassrandu Dobry den, tohle tema jsem zalozila kvuli znacce ucici veze, je to velmi zretelne i v nazvu, nikoliv kvuli poucovani cizich maminek. Pokud mate potrebu michat se jim do vychovy, prosim, najdete si jiny prispevek. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
12.10.23 20:00
@Zu88 píše:
@Tosidelassrandu Dobry den, tohle tema jsem zalozila kvuli znacce ucici veze, je to velmi zretelne i v nazvu, nikoliv kvuli poucovani cizich maminek. Pokud mate potrebu michat se jim do vychovy, prosim, najdete si jiny prispevek. Dekuji.

Tebe dneska pokadil pták nebo spadly klíče do kanálu? Jsi normální?

• Citovat
  • Upravit
35
12.10.23 20:00

@Anezka1990 mam doma 15ti mesicni, takze ocekavam podobny scenar, ale nastesti mame velky ostruvek, takze bude mit kolem sebe i relativne misto na pripadne zaskodnictvi :)
S tou lednickou to pak zkusim taky, zatim podava ze zeme, ale jsou to i tak obcas infarktovy situace, kdyz ignoruje tasku s neskodnymi syry a sape se rovnou po te s lahvemi vina 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.24 12:36

@Zu88 jakou věž jsi prosím vybrala? Diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.10.24 08:46

@Misa2197 Nakonec tu Springos Kitchen Helper 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
9.10.24 08:58

Manžel vzal spodní část a něco podobného jako tohle vrchní část plácl to lepidlem na sebe, vesele natřel barvami a bylo. Vydrželo to dvě děti a nevypadlo ani jedno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí