Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme taky elis design, ale moje nervy! Dalšímu dítěti už bych neporidila
nejdřív to měla jako prolizku (těch padu!), pak to měla jako mezistupen k vysplhani na kuchyňskou linku.
Já si myslela, jak hezky budem vařit, no nic, sahá na varici plotynky a pánve. Tak ze budem jídlo na vaření připravovat, taky nic, sahá jen na ostrý noze.
Tak ze budeme skládat nakup do lednice. Bez úspěchu, zjistila, ze když hodi jogurtem o zem, tak to děla “plesk a ble”.
Nic máme v koupelně, at si muže umýt ruce ![]()
Ale jinak je to velký, hezky a bytelny. To jo
@Anezka1990 píše:
My máme taky elis design, ale moje nervy! Dalšímu dítěti už bych neporidilanejdřív to měla jako prolizku (těch padu!), pak to měla jako mezistupen k vysplhani na kuchyňskou linku.
Já si myslela, jak hezky budem vařit, no nic, sahá na varici plotynky a pánve. Tak ze budem jídlo na vaření připravovat, taky nic, sahá jen na ostrý noze.
Tak ze budeme skládat nakup do lednice. Bez úspěchu, zjistila, ze když hodi jogurtem o zem, tak to děla “plesk a ble”.
Nic máme v koupelně, at si muže umýt ruce
Tak a je takový problém dítěti vysvětlit na co se nesní sahat? ![]()
@Anezka1990 píše:
My máme taky elis design, ale moje nervy! Dalšímu dítěti už bych neporidilanejdřív to měla jako prolizku (těch padu!), pak to měla jako mezistupen k vysplhani na kuchyňskou linku.
Nic máme v koupelně, at si muže umýt ruce
Tohle je super, směju se od začátku až do konce. ![]()
@Tosidelassrandu píše:
Tak a je takový problém dítěti vysvětlit na co se nesní sahat?
Není, já vysvetluju, ona chápe, ale víc ji bavi ty sebevražedné mise. ![]()
@Anezka1990 píše:
Není, já vysvetluju, ona chápe, ale víc ji bavi ty sebevražedné mise.
No tak to asi nechápe, jinak by to nechala být, když ví, že to je nebezpečný.
@Tosidelassrandu píše:
No tak to asi nechápe, jinak by to nechala být, když ví, že to je nebezpečný.
Dobře ![]()
@Tosidelassrandu Dobry den, tohle tema jsem zalozila kvuli znacce ucici veze, je to velmi zretelne i v nazvu, nikoliv kvuli poucovani cizich maminek. Pokud mate potrebu michat se jim do vychovy, prosim, najdete si jiny prispevek. Dekuji.
@Zu88 píše:
@Tosidelassrandu Dobry den, tohle tema jsem zalozila kvuli znacce ucici veze, je to velmi zretelne i v nazvu, nikoliv kvuli poucovani cizich maminek. Pokud mate potrebu michat se jim do vychovy, prosim, najdete si jiny prispevek. Dekuji.
Tebe dneska pokadil pták nebo spadly klíče do kanálu? Jsi normální?
@Anezka1990 mam doma 15ti mesicni, takze ocekavam podobny scenar, ale nastesti mame velky ostruvek, takze bude mit kolem sebe i relativne misto na pripadne zaskodnictvi ![]()
S tou lednickou to pak zkusim taky, zatim podava ze zeme, ale jsou to i tak obcas infarktovy situace, kdyz ignoruje tasku s neskodnymi syry a sape se rovnou po te s lahvemi vina 🙂
Manžel vzal spodní část a něco podobného jako tohle vrchní část plácl to lepidlem na sebe, vesele natřel barvami a bylo. Vydrželo to dvě děti a nevypadlo ani jedno ![]()
Máme tuhle z Krutarny.cz
https://www.krutarny.cz/…tchen-helper