Učíme se italsky
- Fotoalbum (22)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teda, ty jsi šikovná!! zítra to dobře oslavte a malé přeju všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka a hodné rodiče ![]()
Neboj, fotky pak budou na FB. Pokud mě neskolí ta varicela, tak za týden v sobotu už budu sedět u kadeřníka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mame po oslave, bylo to paradni vsechno se povedlo az na fotky, stve me to ze nikdy nestiham fotit, tak aspon jednu oslavenecka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Forza!!!!!!!!!!!!!!! já jsem dneska doma, Zdenek šel na fotbal s kámošema a chtěla jít i Nazi(chůva), tak dostala můj lístek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Non mi dici, Juve deve vincere!!!
Prima mia festa con amice qua sara 4.decembre, altra festa sara in Rep.Ceca 10.decembre arrivano 18 ragazze ![]()
La nonna arriva mercoledi. Giovedi ha compleano una amica, cosi vado a altra festa a puoi venerdi facciamo con mio marito cena insieme. Jestli toto přežiju, tak jsem dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doufám, že se ze mně nestane alkoholička
Ve středu nám přijedou dělat pokojík pro děcka, tak se pak pochlubím fotka. Už se těším, až tam Klaudi šupnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo to ti zavidim, ja bych taky chtela vymalovat pokojicky ale manzilek nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alkoholicka se z tebe stane
ale pak zas budes dlouho abstinovat
nebo nee?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se máte? Deri, co všechny oslavy? Nějak už se v tom ztrácím…
Představte si, že jsem včera nešla na italštinu, protože jsem se tam kvůli sněhu nedostala
. A já se táááák těšila. No, aspoň jsem zachránila manžela, že se ještě dosatl domů, přijel asi posledním busem, co se k nám na kopec vyškrábal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ciao tutti, gia arrivata la nonna. Adesso e fuori con la bimba. Oggi festiamo con mio marrito, sono curiosa cosa mi regala. Domani ho festa con amiche, andiamo al ristorante e puoi al Big-e discoteca
![]()
Da noi niente di nuova, come tu senti Bumbi??? La pancia gia crescuta un po???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit