účinnost

2121
8.7.09 14:19

účinnost

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance těhotenství. Už jsem sem psala hodněkrát tak nevím, ale jste tady moc hodní, tak doufám že nevadí že píši zase a že mi někdo poradí. Včera jsem dobrala poslední naordinovanou globuli macmiroru pro zánět a dnes jsme použili pharmatex gel bez jakékoli jiné ochrany. Chci se tedy zeptat jestli může mít takto vliv macmiror(globule zavedena večer) na účinnost Pharmatexu. Musím dodat že po styku mě nějak dost začalo bolet na chvíli v podbřišku. MS jsem dostala 33 den cyklu teď jsem 11 den cyklu takse chci zeptat jestli už v této době můžou být plodné dny a ovulace.
Díky moc za rady, jste zlatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
8.7.09 14:23

¨Reni,

zadny jiny vliv,co by ovlivnil ucinnost VELICE SPOLEHLIVEHO PHARMATEXU,krom mydla pred a po styku dve hodiny NEZNAM-pocti si pribalovy letak,ale jelikoz ten krem nebo cipky pusobi pouze MISTNE,tezko se to bude ovlivnovat-kdyz jsi jedno brala s velkym casovym odstupem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.7.09 14:25

Az ted mi to docvaklo:

PROC SI BERES PHARMATEX,KDYZ CHCES BYT TEHOTNA??? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
8.7.09 14:34

No zatím nechci, ale kdyby se to stalo tak to vůbec nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.7.09 14:37

ja to chapu, ja bych taky bejvala vdecna za „nehodu“ :-))))

tim myslim, kdyz jsem pharmatex uzivala - chteli jsme dite za rok, ale v podstate by se nic nestalo, kdyby to selhalo, nebyl to jakoby podvod na manzelovi, on taky dite chtel… jen ne hned.

no on je pharmatex dost ucinnej, ale nektere substance ho oslabuji, alkalie hlavne, macmiror ze mne dycky vytekal jeste tak 3 dny - tak nejaka nepatrna sance tu asi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
8.7.09 14:44

No tak jsem se dočetla v letáku toto: léčivy podávanými vaginálně: jakákoliv lokálně (vaginálně) podávaná léčiva mohou inaktivovat spermicidní účinky přípravku; takže nevím no :D
Mimo to hledám nějakou kamarádku tady na dopisování někdy, jsem tady nová a skoro nikoho tu neznám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.7.09 14:50

RENITKO-

uz znas,dve:-)

Zee,Pudlo?? 8) :lol: :lol: :lol:

Odkud jsi,Reni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
8.7.09 14:54

Ahojky :) jsem z Přerova odkud ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.7.09 15:57

Reni to budes mit lepsi zapojit se do nejake stavajici stale diskuse, treba podle mista bydliste. Muzes taky psat denicek a skamaradit se s holkama, co ti budou psat potom komentare - ale to bys musela asi psat hodne zajimave, aby to pritahlo lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.7.09 15:58

klidně tři, já jsem taky pro nehody jako stvořená… :lol: :lol: :lol: Teda pfarcosi neznám, ale neplánovaně jsme počala již dvakrát, tak kdyžtak poradím jak na to :lol: :lol: :lol: Ne to byl vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.7.09 16:03

lacenka ja bych si poradit dala - ale ona ta rada asi nebude zahrnovat nic prevratneho, nez soulozit, co? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.7.09 16:46
Pudloslava píše:
lacenka ja bych si poradit dala - ale ona ta rada asi nebude zahrnovat nic prevratneho, nez soulozit, co? :-))))

No a buď jednorázově nebo opakovaně. Podle toho, jak moc je to souložení efektivní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
8.7.09 18:32

No ono co už jsem tak četla pár diskusí, tak všichni, už mají nějaké zaběhlé téma, tak je mi takové divné přidávat se do zaběhlé diskuse. Tak třeba nechcete někdo založit diskusi novou, do které bych se i já nová mohla přidat? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.7.09 18:37

Renitko - vypadá to hrozivě těch 90 stránek, ale klidně se přidej, je to taková diskuze „nebudeli pršet nezmoknem“ - jakože někdo se snaží už teď někdo začne po prázdninách a ne všem se do konce roku podaří otěhotnět…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

nebo předsnažilky, tam jsou holky myslím jen dvě, hodím ti odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.7.09 18:39

no časy se mění, nějak se rozrostly, ale jistě jim nebude vadit když se přidáš…
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital