Účinnost antibiotik na zánět močového měchýře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85490
14.11.18 12:24

@Kacatko1986 zajimavy postup. Ja na zanety mocaku troela a divila by se, kolik jsme mela rezistenci. Jen stezi mi vybrala antibiotikum, ktere zabralo. No tak na kontrolu bych sla urcite, ale dobrala bych t prasky teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
14.11.18 12:52

@blumen To urcite doberu. A uvidim, jestli se nebudu citit ok, donesu ji moc driv.. Protoze mi sestra pri predavani zkumavek rekla, ze ji mam donest az tyden po dobrani prasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
14.11.18 14:58

Já beru brusinky i piji urol. čaj s brusinkami, dnes mi napsala doktorka druhé ATB po prvních mi bylo dost zle, měla jsem v moči hodně leukocytů plus bakterie. Brusinky teda nemám jíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
14.11.18 15:14

@Luska ne. Okyseluji moc a pak nepusobi antibiotika tak, jak maji. Info od urologa, kdyz jsme premysleli, proc mi nezabraly. Pak jsem mu rekla o brusinkach a pry to malokdo vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
14.11.18 15:58

Aha, děkuji. Vůbec jsem to nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
15.11.18 10:25

@Kacatko1986 pokud dobře vidím tak krev v moči tam moc není, ono se to pozná hlavně podle leukocytů (Kupuji proto spíš papírky NEFRO PHAN). Každopáně i když ATB zabírají trvá to 2-3dny než je papírek výrazně lepší. Nejlepší mít doma připravenou zkumavku a při zánětu odebrat střední proud moče a pak teprve vzít první ATB naslepo aby se případně kultivace nezkreslila. A moč je od pohledu jaká, čirá nebo ještě kalná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
15.11.18 12:00

@renda micro no dneska uz je to lepsi jak vcera.. Uz me netlaci podbrisek, jen citim lehke paleni pochvy, ale to mivam bezne.. Vetsinou mam podrazdeny cely dolejsek a zabira mi pak pridat Canesten a pak Fermalac po Canestenu. Jinak moc byla vcera rano tmava - hned po probuzeni a behem dne temer pruhledna, ale hodne piju. Dneska rano uz jen svetle zluta. Tak uvidim behem dne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí