Učit se na státnice s prckem?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Oter píše:
@RadulkaZ - Ať už je to za náma. Já jdu 12. června na jazyk, odborné předměty i obhajobu a klasické státnice na vysoké příští rok.@Kapaz - Jinak ale fakt neplatí, že čím starší dítě, tím líp hlídatelnější. Kolem toho osmého měsíce nastoupí separační úzkost a začne být pohyblivější a pak už neuděláš tuplem nic.
na učení mi todle období přišlo vcelku fajn. Stačio se kecnou na zem s knížkou v ruce, oni si mě přelejzali a byli v poho. Horší to bylo do těch 7mi měsíců, kdy se nehejbali a přitom už nějakou zábavu vyžadovali. A pak po roce, kdy už je jen objevování a zouzání po bytě nebavilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapaz Mě to teda nejhorší přišlo od roka a půl. Do roka a půl se to dalo - to mě nechal přes den, hodně jsem se učívala u snídaně nebo jsem si vedle něj sedla a on si hrál. Ovšem syn má 2 roky, elánu a energie má na rozdávání a jen si tak v klidu sednout nepřichází v úvahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky já mám zas tak zvědavou holčinu, že mi všechno bere z ruky, když si vedle ní sednu tak se snaží lézt po mě, brá mi papíry z ruky, chce se pusinkovat a když sedím u stolu tak se snaží lézt za mnou
no gypermímo a ještě mazlidlo
takže super! Přeju všem co mají před státnicema ať jim to jde jedna báseň a holky, hlavně, ať to všechny dáme a komise je na nás hodná!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je těžké. Já se přiznám, jak byla malá, i když si hrála sama na dece, tak si hučela a povídala pro sebe a pořád jsem se po ní musela koukat, jestli je v pořádku. No, nenaučila jsem se nic. A spánek 2× 20 minut, to jsem si tak akorát nachystala knížky a po obědě hodinu, tak to jsem se učila. Ale nestačilo to. Ono taky toho byla kvanta, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlásím se do klubu učících…příští týden státnicuju a jsem na pokraji zoufalství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, drzim vam palce. ja to mam nastesti uz za sebou. sla jsem 21.5 a staci od kazdeho neco. nasrotila jsem se vsechno a 3 dny pred statnicema totalne vygumovano tak jsem se to cele ucila znovu. no a pak ten cas tak rychle letel ze jsem jim snad ani nestihla nic rict. ja teda nemam mimco. ucila jsem se 3 tydny tak 4-5hodin denne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teď syna na týden pryč, učila jsem se i předtím ale tak jen když byl čas, teď jsem v tom opravdu skoro pořád…jen internet mě pořád láká
Tak snad to zvládnu, příští týden už chci jen tak opakovat a připravit se na obhajobu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já mám drakouše doma a hlídání žádný :/ samozřejmě že manžel hlídá když je doma, jenže zrovna teď má mít pracovní víkend
stále věřím že dostane dovču a alespoň chvilku na učení mít budu ![]()
Mě nejvíc sere ta nepodpora od rodiny. Mamka se ségrou se taky učí, mají zkouškový - takže to chápu. Táta by mi mohl malého hlídat, ale za ty keci mi to nestojí. Když bych mu malého vrazila tak by se postaral v poho bez keců, jenže jakmile bych to nedala, tak by se posral a byl by schopný mi to celej život připomínat, že ON hlídal a já kráva se nebyla schopná naučit. To mě na něm tak strašně sere
jo a samozřejmě máme v neděli oslavu narozenin a neexistuje že bych nešla, protože bych pak zas byla ta kráva co nešla na oslavu a stejně to bylo k prdu. Ach jo, stejně už to slyším: Tos jako měla málo času na to se naučit? Však jsi měla končit už vloni, ne? Ono je rok na naučení málo…
Já mu snad řeknu že jsem to dala i kdybych to nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeee holky, tak to držim pěsti já jedu 5 otázek denně a přijde mi, že už nemůžu.. Já ty věci vím, ale dát dohromady smysluplnou větu je pro mě nadlidský výkon
to je šílený, máte to taky tak?? Já jdu teda až 17.6. ale stejnak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky držím vám všem palce, co to máte ještě před sebou. já byla včera, a už se můžu chlubit titulem
ale trochu mě podusila jedna členka komise, která mě pak zkoušela i na jeden předmět, ale její poznámky jsem přejela s ledovým klidem, ani nevím kde se ten klid ve mě vzal, asi tím těhotenstvím
takže držím všem palce!
nedá mi to abych se nevyjádřila k učení - magisterský studium jsem začínala, když měl malej ani ne 14 dní, ten první rok se dal v pohodě zvládnout, malej jen ležel v postýlce a já mu četla skripta, učení v pohodě, v zimáku v druháku kdy už měl přes rok a čtvrt už běhal nevydržel u pohádky nic, pořád si chtěl hrát atd… bylo to náročnější, takže poměrně často hlídala mamka, ale teď na státnice (měl rok a třičtvrtě) mě zachránil krteček na youtube
a černý svědomí nemám! naučil se říkat ahoj, pojď, slon, atd… a teď jej jeho oblíbenou čiností chodit po domě a zvonit zvonečkem ![]()
- Citovat
- Upravit
@e-máma no tak to gratuluji!!! Takže těhu a ještě s malým prckem?? tak to obdiv a jak dlouho si se učila??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necelých 14 dní, ale já měla velice dobrou průpravu během bakaláře, takže to bylo pro mě spíše opakování a prohlubování znalostí, v podstatě nic nového, to by mi trvalo naučit se déle ![]()
- Citovat
- Upravit