Učit se na státnice s prckem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81482
24.5.13 23:38
@Oter píše:
@RadulkaZ - Ať už je to za náma. Já jdu 12. června na jazyk, odborné předměty i obhajobu a klasické státnice na vysoké příští rok.@Kapaz - Jinak ale fakt neplatí, že čím starší dítě, tím líp hlídatelnější. Kolem toho osmého měsíce nastoupí separační úzkost a začne být pohyblivější a pak už neuděláš tuplem nic. :nevim:

na učení mi todle období přišlo vcelku fajn. Stačio se kecnou na zem s knížkou v ruce, oni si mě přelejzali a byli v poho. Horší to bylo do těch 7mi měsíců, kdy se nehejbali a přitom už nějakou zábavu vyžadovali. A pak po roce, kdy už je jen objevování a zouzání po bytě nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.5.13 09:54

@Kapaz Mě to teda nejhorší přišlo od roka a půl. Do roka a půl se to dalo - to mě nechal přes den, hodně jsem se učívala u snídaně nebo jsem si vedle něj sedla a on si hrál. Ovšem syn má 2 roky, elánu a energie má na rozdávání a jen si tak v klidu sednout nepřichází v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
26.5.13 11:34

No holky já mám zas tak zvědavou holčinu, že mi všechno bere z ruky, když si vedle ní sednu tak se snaží lézt po mě, brá mi papíry z ruky, chce se pusinkovat a když sedím u stolu tak se snaží lézt za mnou :D no gypermímo a ještě mazlidlo :D takže super! Přeju všem co mají před státnicema ať jim to jde jedna báseň a holky, hlavně, ať to všechny dáme a komise je na nás hodná!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
26.5.13 19:45

No to je těžké. Já se přiznám, jak byla malá, i když si hrála sama na dece, tak si hučela a povídala pro sebe a pořád jsem se po ní musela koukat, jestli je v pořádku. No, nenaučila jsem se nic. A spánek 2× 20 minut, to jsem si tak akorát nachystala knížky a po obědě hodinu, tak to jsem se učila. Ale nestačilo to. Ono taky toho byla kvanta, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 19:46

Hlásím se do klubu učících…příští týden státnicuju a jsem na pokraji zoufalství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.5.13 19:52

@frozendarkness kde a kdy? Já mám středu na ČZU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 20:56

Já mám pátek na slezský v Opavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
28.5.13 21:06

Ahoj holky, drzim vam palce. ja to mam nastesti uz za sebou. sla jsem 21.5 a staci od kazdeho neco. nasrotila jsem se vsechno a 3 dny pred statnicema totalne vygumovano tak jsem se to cele ucila znovu. no a pak ten cas tak rychle letel ze jsem jim snad ani nestihla nic rict. ja teda nemam mimco. ucila jsem se 3 tydny tak 4-5hodin denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 21:08

Já mám teď syna na týden pryč, učila jsem se i předtím ale tak jen když byl čas, teď jsem v tom opravdu skoro pořád…jen internet mě pořád láká :D Tak snad to zvládnu, příští týden už chci jen tak opakovat a připravit se na obhajobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.5.13 21:23

Tak to já mám drakouše doma a hlídání žádný :/ samozřejmě že manžel hlídá když je doma, jenže zrovna teď má mít pracovní víkend :cert: stále věřím že dostane dovču a alespoň chvilku na učení mít budu :)
Mě nejvíc sere ta nepodpora od rodiny. Mamka se ségrou se taky učí, mají zkouškový - takže to chápu. Táta by mi mohl malého hlídat, ale za ty keci mi to nestojí. Když bych mu malého vrazila tak by se postaral v poho bez keců, jenže jakmile bych to nedala, tak by se posral a byl by schopný mi to celej život připomínat, že ON hlídal a já kráva se nebyla schopná naučit. To mě na něm tak strašně sere :cert: :cert: jo a samozřejmě máme v neděli oslavu narozenin a neexistuje že bych nešla, protože bych pak zas byla ta kráva co nešla na oslavu a stejně to bylo k prdu. Ach jo, stejně už to slyším: Tos jako měla málo času na to se naučit? Však jsi měla končit už vloni, ne? Ono je rok na naučení málo… :roll: :zed: Já mu snad řeknu že jsem to dala i kdybych to nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
28.5.13 22:45

Jeee holky, tak to držim pěsti já jedu 5 otázek denně a přijde mi, že už nemůžu.. Já ty věci vím, ale dát dohromady smysluplnou větu je pro mě nadlidský výkon :zed: to je šílený, máte to taky tak?? Já jdu teda až 17.6. ale stejnak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
29.5.13 06:52

@RadulkaZ jj, věta co má hlavu a patu je megavýkon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
29.5.13 08:19

Ahoj holky držím vám všem palce, co to máte ještě před sebou. já byla včera, a už se můžu chlubit titulem :-) ale trochu mě podusila jedna členka komise, která mě pak zkoušela i na jeden předmět, ale její poznámky jsem přejela s ledovým klidem, ani nevím kde se ten klid ve mě vzal, asi tím těhotenstvím :-) takže držím všem palce!
nedá mi to abych se nevyjádřila k učení - magisterský studium jsem začínala, když měl malej ani ne 14 dní, ten první rok se dal v pohodě zvládnout, malej jen ležel v postýlce a já mu četla skripta, učení v pohodě, v zimáku v druháku kdy už měl přes rok a čtvrt už běhal nevydržel u pohádky nic, pořád si chtěl hrát atd… bylo to náročnější, takže poměrně často hlídala mamka, ale teď na státnice (měl rok a třičtvrtě) mě zachránil krteček na youtube :-) :-) a černý svědomí nemám! naučil se říkat ahoj, pojď, slon, atd… a teď jej jeho oblíbenou čiností chodit po domě a zvonit zvonečkem :-)

• Citovat
  • Upravit
3085
29.5.13 09:02

@e-máma no tak to gratuluji!!! Takže těhu a ještě s malým prckem?? tak to obdiv a jak dlouho si se učila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
30.5.13 07:16

Necelých 14 dní, ale já měla velice dobrou průpravu během bakaláře, takže to bylo pro mě spíše opakování a prohlubování znalostí, v podstatě nic nového, to by mi trvalo naučit se déle ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze