Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Že je neprofesionální a je jí po tom absolutně houby.
Ať se stará o své.
@Anonymní píše:
Dobrý večer.. mám 4 léte dvojčátka a 6 letou dceru jsem na ně uplne sama a učitelce ve školce vadí že mi tam dcera dnes poprvé spi ( odklad předškolní věk) dnes se dcery zeptala proč tu spi když ještě nechodím do práce… A ve startu mě tohle dala na tác… Co si o tom myslíte..
Má se zeptat tebe a ne dcery. Zítra si to s ní vysvětli.
@Kelsey píše: Že je neprofesionální a je jí po tom absolutně houby.
Ať se stará o své.
Máš pravdu, je to neprofesionální. A ještě si tohle dovolí vypustit před dítětem.
@hanka.br. píše:
Jediné, co si myslím, že píšeš jak tatar.
Na druhou stranu se učitelkám někdy nedivím, že tohle vypustí z úst. Některé nezaměstnané či matky na md nechávají děti až do zavíračky a i chodí po zavírací době.
Příspěvek upraven 06.09.22 v 21:52
@truelly píše:
Proč nechodí čtyřleté do školky?
To už jsem jí také napsala.
Třeba si plete péči o dítě s rodičovskou. A nebo je prostě jen tatar, co se neumí chovat.
@truelly píše:
Proč nechodí čtyřleté do školky?
protože přece zakladatelka je na rodičovské
je na tři děti úplně sama, tak proč by chodila do práce
@stinga píše:
protože přece zakladatelka je na rodičovskéje na tři děti úplně sama, tak proč by chodila do práce
Vždyť už dětem byli čtyři roky. Rodičák už přeci není. Končí posledním dnem třetího věku dítěte.
Nebo je to jinak?
@topazio píše:
Vždyť už dětem byli čtyři roky. Rodičák už přeci není. Končí posledním dnem třetího věku dítěte.Nebo je to jinak?
nó, asi si ho natáhla na 4 roky
však peníze vůbec nepotřebuje, když je na 3 děti sama, však už ani nepíše, když se nám zdá divné, že 4leté děcka nejsou ve školce a ona v práci, možná o ní bude další díl na Seznamu ![]()
@stinga píše:
nó, asi si ho natáhla na 4 rokyvšak peníze vůbec nepotřebuje, když je na 3 děti sama, však už ani nepíše, když se nám zdá divné, že 4leté děcka nejsou ve školce a ona v práci, možná o ní bude další díl na Seznamu
Aby tě někdo nenahlásil.
V jiné diskuzi jsem napsala něco podobného a už byl od jedné uživatelky oheň na střeše.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý večer.. mám 4 léte dvojčátka a 6 letou dceru jsem na ně uplne sama a učitelce ve školce vadí že mi tam dcera dnes poprvé spi ( odklad předškolní věk) dnes se dcery zeptala proč tu spi když ještě nechodím do práce… A ve startu mě tohle dala na tác… Co si o tom myslíte..