Učitelka školka

Anonymní
6.9.22 21:40

Učitelka školka

Dobrý večer.. mám 4 léte dvojčátka a 6 letou dceru jsem na ně uplne sama a učitelce ve školce vadí že mi tam dcera dnes poprvé spi ( odklad předškolní věk) dnes se dcery zeptala proč tu spi když ještě nechodím do práce… A ve startu mě tohle dala na tác… Co si o tom myslíte..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
6.9.22 21:42

Dvojčata do školky nechodí? Nespí ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.22 21:43

Že je neprofesionální a je jí po tom absolutně houby.
Ať se stará o své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 21:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer.. mám 4 léte dvojčátka a 6 letou dceru jsem na ně uplne sama a učitelce ve školce vadí že mi tam dcera dnes poprvé spi ( odklad předškolní věk) dnes se dcery zeptala proč tu spi když ještě nechodím do práce… A ve startu mě tohle dala na tác… Co si o tom myslíte..

Má se zeptat tebe a ne dcery. Zítra si to s ní vysvětli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.9.22 21:44

Jediné, co si myslím, že píšeš jak tatar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 21:47
@Kelsey píše: Že je neprofesionální a je jí po tom absolutně houby.
Ať se stará o své.

Máš pravdu, je to neprofesionální. A ještě si tohle dovolí vypustit před dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27884
6.9.22 21:47

Že je to tvoja súkromná vec :nevim: dvojčatá nechodia do škôlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
6.9.22 21:50

Proč nechodí čtyřleté do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 21:50
@hanka.br. píše:
Jediné, co si myslím, že píšeš jak tatar.

Na druhou stranu se učitelkám někdy nedivím, že tohle vypustí z úst. Některé nezaměstnané či matky na md nechávají děti až do zavíračky a i chodí po zavírací době.

Příspěvek upraven 06.09.22 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 21:51
@truelly píše:

To už jsem jí také napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
6.9.22 21:57

Třeba si plete péči o dítě s rodičovskou. A nebo je prostě jen tatar, co se neumí chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
6.9.22 22:06
@truelly píše:

protože přece zakladatelka je na rodičovské ;) je na tři děti úplně sama, tak proč by chodila do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 22:14
@stinga píše:
protože přece zakladatelka je na rodičovské ;) je na tři děti úplně sama, tak proč by chodila do práce

Vždyť už dětem byli čtyři roky. Rodičák už přeci není. Končí posledním dnem třetího věku dítěte.

Nebo je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
6.9.22 22:22
@topazio píše:
Vždyť už dětem byli čtyři roky. Rodičák už přeci není. Končí posledním dnem třetího věku dítěte.Nebo je to jinak?

nó, asi si ho natáhla na 4 roky :) však peníze vůbec nepotřebuje, když je na 3 děti sama, však už ani nepíše, když se nám zdá divné, že 4leté děcka nejsou ve školce a ona v práci, možná o ní bude další díl na Seznamu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.22 22:24
@stinga píše:
nó, asi si ho natáhla na 4 roky :) však peníze vůbec nepotřebuje, když je na 3 děti sama, však už ani nepíše, když se nám zdá divné, že 4leté děcka nejsou ve školce a ona v práci, možná o ní bude další díl na Seznamu ;)

Aby tě někdo nenahlásil. :mrgreen: V jiné diskuzi jsem napsala něco podobného a už byl od jedné uživatelky oheň na střeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin