Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucie007965 píše:
Mam 5 letou dceru. chodí do školky a ráda. jen mi jedna mladá učitelka přijde nevhodně oblékaná.. možná se mi to jen zdá opravdu nevím. proto mě zajímá váš názor. mladá paní učitelka nosí uplé legíny, minisukně, prusvitné šaty atd… několikrát jsem si všimla že jí je vidět zadek a ne jen ten.. nosí tanga..
myslíte si že je to normální? moc děkuji všem za názor![]()
Ucitelka v MŠ, kterou zažila i mladší dcera nosila legíny tak o tři čísla menší, všude prodrene, vyvalil se jí pupek a nosila tilko, pod nej zásadně vytahanou kojící podprsenku, i když už žádné dítě nekojila, asi potřebovala vynosit. No a neoholené podpaží.
Taky se do všeho ráda montovala.
Snažila jsem se to vzezření co nejvíce odfiltrovat a vnímat pouze to, jak se chová k dětem.
Pro dceru to byla Gabinka, tak jsem ji akceptovala ![]()
@lucie007965 jo a ten vyvaleny pupek měla taky, strašně chlupatý.
Takoveto neco obcas ve skolskych zarizenich potkavam. Pokud nema dress code, muze si obleci, co chce
@lucie007965 píše:
Mam 5 letou dceru. chodí do školky a ráda. jen mi jedna mladá učitelka přijde nevhodně oblékaná.. možná se mi to jen zdá opravdu nevím. proto mě zajímá váš názor. mladá paní učitelka nosí uplé legíny, minisukně, prusvitné šaty atd… několikrát jsem si všimla že jí je vidět zadek a ne jen ten.. nosí tanga..
Když jsem pracovala na specce, pracovní oblečení byly legíny a tuniky nebo tepláky a tričko. Převlékání jsme měli doporučené. V létě šaty, ale spíš takové, které bych si oblékla doma nebo sportovní než nějaká paráda. Samozřejmě jsme se převlékli až v práci. Ve výuce i v družině činnost probíhá na zemi, v pohybu, na koberci. Navíc hrozí ušpinění od nějakého dítěte.
Ale všechny jsme měly dobře padnoucí neprůsvitné oblečení, k legínám pouze dlouhou tuniku nebo šaty, žádné velbloudí prsty nebo něco podobného.
Na praxi ve školce jsem si všimla, že to hodně učitelek má podobně, ven se převlékají. Hodně činností je taky v pohybu, hrou, na koberci. Ušpinění hrozí taky.
Asi bych to taky dlouho nevydržela ve formálním oblečení.
Teď jsem ve škole na jiné pozici a oblékám se samozřejmě jinak.
Ahojky!
Nebudu tady prohlížet všechny příspěvky, takže se omlouvám, jestli na to někdo odpověděl
A to píšu z pohledu Uč z MŠ se 7mi letou praxí ![]()
Jestli má tvoje dcerka zaplacený celý den MŠ, což si myslím, že má, tak její učitelce může být putna proč tam spí nebo ne. Platíš za školku? Platíš, ještě navíc za odklaďáka.
Mrzí mě, že se stále mezi námi najdou takové, které takhle prudí. I když by si vyzvedávala mladší děti ‚po o‘, nic jí do toho není. Tento přístup je neprofesionální, až je mi z ní hanba.
Ano učitělka si může zabručet pod vousy nad velkým počtem dětí na odpolední směnu, ale aby se direktně ptala dítěte, proč tam spí, no neexistuje. Tady jsi v právu a můžes se ozvat, tohle si učitelka dovolit nesmí.
Držím palečky! To zvládnete! ![]()
@TheCocodile píše:
Ahojky!
Nebudu tady prohlížet všechny příspěvky, takže se omlouvám, jestli na to někdo odpovědělA to píšu z pohledu Uč z MŠ se 7mi letou praxí
![]()
Jestli má tvoje dcerka zaplacený celý den MŠ, což si myslím, že má, tak její učitelce může být putna proč tam spí nebo ne. Platíš za školku? Platíš, ještě navíc za odklaďáka.
Mrzí mě, že se stále mezi námi najdou takové, které takhle prudí. I když by si vyzvedávala mladší děti ‚po o‘, nic jí do toho není. Tento přístup je neprofesionální, až je mi z ní hanba.Ano učitělka si může zabručet pod vousy nad velkým počtem dětí na odpolední směnu, ale aby se direktně ptala dítěte, proč tam spí, no neexistuje. Tady jsi v právu a můžes se ozvat, tohle si učitelka dovolit nesmí.
Držím palečky! To zvládnete!
dcera zakladatelky je už asi ve škole ![]()
@mojmira
Jee ja překoukla rok ![]()
nevadí
snad někomu můj komentář bude k nápomoci
@TheCocodile píše:
@mojmira
Jee ja překoukla rok
nevadísnad někomu můj komentář bude k nápomoci
ale jo, určitě
@lucie007965 píše:
Kvůli Tobě nebude chodit v pytli od brambor
prober se kolik Ti je 80?nNebo jsi tlustá skareda a zavidis
? ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.