Učitelky už se těšíte na volno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kelsey člověk vyjde z domu a cestou na zmrzku se k němu hlásí a zdraví klidně desítka dětí ( a rodičů), které potká. To mě těší. Ač ví, že u jména budu někdy tápat. Jsou dvě holčičky, které si pořád pletu, jsou si podobné. Ony to ví, a velkoryse promíjejí.
Bydlím blízko školy, ale nevadí mi to. Zažívala jsem to celé dětství, mamka byla učitelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Jj, výrazné typy nebo sourozence " mých" dětí. Ještě si pamatuji výrazná jména.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše: Více
Já ještě všechny děti v ročníku, kde jsem učila a všechny děti na svém patře. Plus sourozenci a výrazné typy a budu na těch 400 dětech taky. Ale letos supluju jak mourovatá. V týdnu bych měla mít dvě okénka a od dubna jsem je neměla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Nemůžu vědět, jestli znali všechny. Ale většinu určitě jo. Už jen proto, že když jsme je potkali ve městě, tak deti zdravili jménem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Možná po více letech..já jsem tam dva roky, většina jako AP, takže skoro pořád se svou třídou ( ty jsem si zapamatovala během prvního dne), teď to byl velký skok.
Okénka mám dvě taky, ale počítat se s nimi nedá. Ze suplu jsem měla obavy, ale dá se to ( jsou na mě hodní a chemie nebo fyzika mě zatím minuly) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snorlaxik píše: Více
Takže to může být stejné jako všude. Jsou lidi, co znají většinu a pak jsou výrazné typy, které znají všichni.
- Citovat
- Upravit
@Snorlaxik píše: Více
Jsou děti, které opravdu znají všichni učitelé.
Až vezmeš těch 400 dětí na procházku a potkáte všechny učitele a všichni je pozdraví jménem, tak uvěřim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 hele za me by jsi si měla pamatovat i jména rodičů těch děti jinak jsi naprosto neschopna kantorka
a nezapomeň na macechy a tatínky z bazaru, tam samozřejmě i nevlastní děti. Přece to je základ v tvém povolání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Samozřejmě. A jména sourozenců a domácích mazlíčků a data narození. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše: Více
my jsme měli kdysi sraz ze základky po 15 letech a naše třídní si pamatovala i naše adresy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Tak takovou deformaci ještě nemám. Ale jo, paměť je úžasná věc. Moje mamka si po desítkách let taky pamatuje různé věci o dětech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
to je jak a androvterkou, pomuze jen nereagovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše škola nemá hřiště. Šla jinam, ale nesmím, dělám dohled ve své třídě. Pokud jdu na WC, musím to říct kolegyni a dělá tam dohled ona.