Učitelství pro 1. stupeň v Olomouci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
Já budu nastupovat, dostala jsem se i do Brna ale Olomouc mi byla sympatičtější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kackakocka, no paráda! Já mám z toho úplně depky, jsem dvanáct let po maturitě, dvě děti, práce, barák, nevím, jak to budu dávat. Malý jde od září do první třídy, no, bude to veselé. A jak to máš ty?
- Citovat
- Upravit
Tak já se moc těším! Od maturity to je pravěk, mám 2 děti - 10 a 13 a pracuju ve školství… Já si prostě plním sen 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kackakocka a co děláš ve škole? Já pracuji jako asistentka pedagoga a je mi to málo, chci učit. 😀 Odkud jsi? Jestli nebudeme mít i stejnou cestu 🙂
- Citovat
- Upravit
Já od října učím v první třídě, mám taky němčinu pro 8.-9. a pro radost vedu dramaťák. Jsem z Prahy. A ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kackakocka a co máš za školu, že už můžeš učit? Z Prahy? To budeš takové kus dojíždět? Já jsem z dědiny vedle Rožnova pod Radhoštěm. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemám pedagogické vzdělání ale u nás ve škole to nebylo podmínkou… Budu, já ráda cestuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kackakocka, jo, to už asi můžu, protože už se to u nás ví, že půjdu studovat.
Nemusíš mít peďák? To slyším poprvé. To máš štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, to mám..ale zase bylo vyberko co trvalo měsíc a proklepnutí ze všech stran
jsem v soukromé sféře, ne na státní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kackakocka, jo, tajná soukromé to chápu. Já už mám nervy. Hlavně z plavání a zpěvu. Co ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, je tady někdo, kdo studuje na UPol učitelství první stupeň dálkově nebo kdo bude semnou nastupovat v akademickém roce 2019/2020?