Němčina pro ošetřovatelky a sestry

Anonymní
17.6.19 20:26

Němčina pro ošetřovatelky a sestry

Ahoj, mám takový dotaz, příští rok budu končit VŠ studium v oboru všeobecná sestra a zajímám se o práci v zahraničí - Německo, Rakousko. Problém je, že umím jen anglicky, takže má otázka zní, jak jste to řešili? Zaplatili jste si prostě klasicky kurz pro začátečníky, pokročilé a složili jste zkoušky? Nebo jste přímo našli něco pro zdravotníky? Asi se hned nebudu cítit na to dělat klasicky sestru. Viděla bych to tak, že bych rok nebo dva popracovala tady a pilovala němčinu a pak začala dělat pečovatelku v Německu a pilovala opět jazyk a až bych si byla jistá v kramflecích začala řešit tu sesterskou pozici, protože počítám, že bude třeba si rozšířit vzdělání na německých školách. Prosím o zachování anonymu, svět je malý a jsou to konkrétní plány do budoucna, takže asi tak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20855
19.6.19 12:24

Zakladatelko, zkuste se poptat v diskuzích na téma němčina. :) Našla jsem tu třeba:

Zkuste napsat do těchto diskuzí (novým příspěvkem diskuzi oživíte a dostanete ji do nových diskuzí, kde bude více na očích). Nebo se ozvěte někomu konkrétnímu do soukromé zprávy, určitě Vám rádi poradí. :mavam:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.23 18:50

Pomoc ze zdravotnickou němčinou

Dobrý večer,
neumí tu, nekdo aspon trosku zdravotnickou němčinu? Já jsem uplne marná. Jde o poslech a par otazek na zodpovězení. Malinko se chytám, ale…
Neměl by někdo chvilku a nepomohl by mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze