Učitelství - vyhoření - zoufalství - nechuť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8881
19.7.23 13:53
@Anonymní píše:
@vokishka protože už asi nechci pravé dělat s dětmi bojím se ze to bude to samé nebo ještě horší..vzdělání soc právní činnost ale nemám hotovo jednu zkoušku

Sociálně právní činnost není adekvátní vzdělání pro práci ve školce. Tou je SŠ v oboru předškolní pedagogika nebo VŠ předškolní pedagogika nebo speciální pedagogika. Do státní školy by tě s tím, co máš nevzali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.7.23 13:56

Tak máš tři možnosti. Buď si doděláš vzdělání, pak budeš mít lepší výběr a možnosti. Nebo jdi úplně do jiného oboru. Nebo střihni uši a dělej to. Co chtějí.
Volbu máš jen ve svých rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
19.7.23 13:56

To není o tom, že ti vadí práce s dětmi, že jsi vyhořela. To je o tom, že máš vedení „na přesdržku“… jdi jinam. Jo, na blbce můžeš narazit všude, ale kdyz to nezkusis, tak nic nezjistis… jako chápu požadavek na krátký nehty, na čistotu a upravenost, ani jednotný ubor by mi nevadil, ale aby mě nedko nutil do líčení, nebo nonstop sledoval kamerama, 9 hod přímé práce s dětmi, soboty… ani omylem. To je jen o tom, co si nechas libit… ptej se už na pohovoru, na přesný chod zařízení, na zvyklosti, pořádně cti smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 14:01

@Midaku na pohovoru bylo řečeno absolutně neoc jiného 6 h přímé hodina nepřímé

• Citovat
  • Upravit
8881
19.7.23 14:04
@Kelsey píše:
Tak máš tři možnosti. Buď si doděláš vzdělání, pak budeš mít lepší výběr a možnosti. Nebo jdi úplně do jiného oboru. Nebo střihni uši a dělej to. Co chtějí.
Volbu máš jen ve svých rukách.

Vzhledem k chybějícímu vzdělání bude muset poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
19.7.23 14:06
@Anonymní píše:
@Midaku na pohovoru bylo řečeno absolutně neoc jiného 6 h přímé hodina nepřímé

Od toho je zkušebka. Můžeš kdykoliv odejít, když se ti cokoliv nelíbí. Pokid se to všechno začalo dít až po zkusebce, měla ses ozvat. Co máš ve smlouvě? Kolik hodin přímé a nepřímé? Já jsem svoji smlouvu s ředitelkou řešila horem dolem, slovo od slova, ptala jsem se, co přesně a konkrétně se ode mě očekává, jak by co bylo v případě, že… za chvíli mě to čeká znovu a mám v plánu postupovat opět stejně. Vsechno si vyjasnit před podpisem, jasně říct všechna očekávání obou stran. Nic neslibovat. No teď už je na to u tebe pozdě, nevadí, pro příště. Byt tebou bych teď fakt hledala jinde. A ve státním. Všude, kudy chodím, se mi potvrzuje, že do soukromé školky neeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
19.7.23 14:08

Vždyť ty vůbec nemáš vzdělání na práci s detma. Jen se modli, ať to někdo z rodičů nezjistí, mohlo by z toho být pěkné točo, zvláště, když jde o soukromou školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 14:08

@Midaku nemá patřičné vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
19.7.23 14:12
@truelly píše:
@Midaku nemá patřičné vzdělání.

No tak s ním začne. Některé VŠ vypisují druhé kolo prijimacek, vystudovat se to dá i na stredni, dálkové, je jich dost, nebo jen nějaké doplňující studium… kdyby se snažila, něco najde. Anebo jít dělat něco úplně jiného. Anebo držet hubu a krok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.7.23 14:15
@Midaku píše:
No tak s ním začne. Některé VŠ vypisují druhé kolo prijimacek, vystudovat se to dá i na stredni, dálkové, je jich dost, nebo jen nějaké doplňující studium… kdyby se snažila, něco najde. Anebo jít dělat něco úplně jiného. Anebo držet hubu a krok..

vždyt nemá ještě dostudovanou tu sociálně právní. A další školu už by musela platit, protože bude mít vybrané čtyři roky, když v řádném termínu neukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
19.7.23 14:17
@vokishka píše:
vždyt nemá ještě dostudovanou tu sociálně právní. A další školu už by musela platit, protože bude mít vybrané čtyři roky, když v řádném termínu neukončila.

Nebo ta sociálně právní mohla být střední nebo voška. To zase pokud nemá maturitu, těžko může jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 14:18
S příslibem zahájení studií by jí vzaly.
@truelly píše:
Do státní školy by tě s tím, co máš nevzali 8)
  • Citovat
  • Upravit
65674
19.7.23 14:19
@mado píše:
Nebo ta sociálně právní mohla být střední nebo voška. To zase pokud nemá maturitu, těžko může jít dál.

střední ne, to by nemluvila o jedné zkoušce. Jedině že by to byla jedna část maturity. Ale rozčiluje se, že nemá základní, tak to bude výška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.7.23 14:19
@Prostě Vodnář píše:
S příslibem zahájení studií by jí vzaly.

ještě nemá ukončenou jednu školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
19.7.23 14:23

No jo, nevíme, co přesně má nebo nemá dostudovany. Ale tak když se chce, všechno jde. Mohla by si teď najít něco vyhovujiciho a zkusit to. Anebo se na to vykašlat a hledat práci v jiném oboru. Anebo proste dal tise trpět a nadavat anonymně na netu, protože to je přece nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí