Učitelství - vyhoření - zoufalství - nechuť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22295
19.7.23 14:23
@vokishka píše:
střední ne, to by nemluvila o jedné zkoušce. Jedině že by to byla jedna část maturity. Ale rozčiluje se, že nemá základní, tak to bude výška.

No nepíše, ve kterém semestru zase skončila, mohla neudělat zkoušku už v prvním. V každém případě nemá ani vzdáleně vzdělání na práci s předškolními dětmi. Ale to je asi v těch soukromých školkách běžné. U nás v jedné takové učila vyučená švadlena, její jediná praxe byly vlastní děti. Pak byl docela poprask, když to rodiče zjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 14:25

Že nemá jednu zkoušku, neznamená, že škola není ukončená, protože o té zkoušce nevíme vůbec nic.

@vokishka píše:
ještě nemá ukončenou jednu školu.
  • Citovat
  • Upravit
65674
19.7.23 14:26

Zakladatelko jakou máš střední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.7.23 14:26
@Prostě Vodnář píše: Že nemá jednu zkoušku, neznamená, že škola není ukončená, protože o té zkoušce nevíme vůbec nic.

no neslyšela jsem o škole, kterou bys mohl ukončit a přitom ti chyběla nějaká zkouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 14:29

Pokud zkoušku neudělá, nebo je od ní vyhozená a jde pak raději do práce, tak ta škola je ukončená. Sice neúspěšně, ale ukončená.

@vokishka píše:
no neslyšela jsem o škole, kterou bys mohl ukončit a přitom ti chyběla nějaká zkouška.
  • Citovat
  • Upravit
19388
19.7.23 14:38
@mado píše:
No nepíše, ve kterém semestru zase skončila, mohla neudělat zkoušku už v prvním. V každém případě nemá ani vzdáleně vzdělání na práci s předškolními dětmi. Ale to je asi v těch soukromých školkách běžné. U nás v jedné takové učila vyučená švadlena, její jediná praxe byly vlastní děti. Pak byl docela poprask, když to rodiče zjistili.

Mrkni na povolené vzdělání do dětské skupiny, tam je to trochu jiné, ty tóčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 4444
19.7.23 14:38

Paneboze vy ji tu nicite

• Citovat
  • Upravit
8881
19.7.23 14:40
@Jana 4444 píše:
Paneboze vy ji tu nicite

Pravda ničí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388

Ne, není normální aby mi někdo narizoval make up, vo mám pít a z čeho @
Odejdi, najdi si jinou práci a dodelej si tu Voš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Jana 4444 píše:
Paneboze vy ji tu nicite

Ty jsi anonymka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 14:41

@vokishka jsi zlatá. Díky za citaci!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 14:42

@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila

• Citovat
  • Upravit
56334
19.7.23 14:44
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila

Jak neví nic? Vždyť ty se hroutis, jinou práci nehledas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 4444
19.7.23 14:44

@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátku :D

Příspěvek upraven 19.07.23 v 14:46

• Citovat
  • Upravit
19388
19.7.23 14:46
@Anonymní píše:

Máš moznost skolu dodělat? Dodelej jí, ať máš další možnost uplatnění.
A tahle dětská skupina ať si najde někoho jiného @!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí