Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@vokishka píše:
střední ne, to by nemluvila o jedné zkoušce. Jedině že by to byla jedna část maturity. Ale rozčiluje se, že nemá základní, tak to bude výška.
No nepíše, ve kterém semestru zase skončila, mohla neudělat zkoušku už v prvním. V každém případě nemá ani vzdáleně vzdělání na práci s předškolními dětmi. Ale to je asi v těch soukromých školkách běžné. U nás v jedné takové učila vyučená švadlena, její jediná praxe byly vlastní děti. Pak byl docela poprask, když to rodiče zjistili.
Že nemá jednu zkoušku, neznamená, že škola není ukončená, protože o té zkoušce nevíme vůbec nic.
@vokishka píše:
ještě nemá ukončenou jednu školu.
@Prostě Vodnář píše: Že nemá jednu zkoušku, neznamená, že škola není ukončená, protože o té zkoušce nevíme vůbec nic.
no neslyšela jsem o škole, kterou bys mohl ukončit a přitom ti chyběla nějaká zkouška.
Pokud zkoušku neudělá, nebo je od ní vyhozená a jde pak raději do práce, tak ta škola je ukončená. Sice neúspěšně, ale ukončená.
@vokishka píše:
no neslyšela jsem o škole, kterou bys mohl ukončit a přitom ti chyběla nějaká zkouška.
@mado píše:
No nepíše, ve kterém semestru zase skončila, mohla neudělat zkoušku už v prvním. V každém případě nemá ani vzdáleně vzdělání na práci s předškolními dětmi. Ale to je asi v těch soukromých školkách běžné. U nás v jedné takové učila vyučená švadlena, její jediná praxe byly vlastní děti. Pak byl docela poprask, když to rodiče zjistili.
Mrkni na povolené vzdělání do dětské skupiny, tam je to trochu jiné, ty tóčo
Ne, není normální aby mi někdo narizoval make up, vo mám pít a z čeho @
Odejdi, najdi si jinou práci a dodelej si tu Voš
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila
Jak neví nic? Vždyť ty se hroutis, jinou práci nehledas…
@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátku ![]()
Příspěvek upraven 19.07.23 v 14:46
@Anonymní píše:
Máš moznost skolu dodělat? Dodelej jí, ať máš další možnost uplatnění.
A tahle dětská skupina ať si najde někoho jiného @!