Udělejme další radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
13.12.18 14:07

@Tiger-lily
Ahoj, diky :) mam z toho smíšené pocity a mrzí mě to, ale jedna pani penizky uz poslala a neni to malá částka takže i tak se to už vyplatitlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:10

@Svetluska.Lulu
Jo ja to jen zkusila. Tím, že jsem viděla tolik lidí v te dizkusí u nikolaska, tolik lidi, co chtelo pomoc. No nevadi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:14

@jenny.fields
A ty bys to udělala jak? Mam vybírat rovnou na novy auto ? A zakládat kvuli tomu nadaci?
Chtěla jsem zkusit požádat lidi, kteří mají zájem pomoci s libovolnou častkou. Napsala jsem to upřímně a dělám to poprvé. Pardon asi to bylo ukvapené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
13.12.18 14:17

@Hedvikaaa existuje projekt Jeziskova vnoucata. Tam jde vse pres transparentni účet, lide tam kupuji darky a zazitky opustenym seniorum z ruznych zarizeni. Pani o ktere mluvis, bys do projektu mohla zkusit zaradit. Zkus je kontaktovat, treba by to slo. Za pokus nic nedas. :nevim:

Příspěvek upraven 13.12.18 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:18

@Svetluska.Lulu
No ja si to představovala asi až moc růžově. :think: každopádně lidi chápu, když přispět nechtějí. Ja už se taky parkrat zpalila, ale asi bych nikoho nenapadala za založení takové dizkuze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:20

@Ms.Ragdoll
Je už pozdě! Na něco talového potřebuješ asi nějaké větší zařizování atd. Na to ja nemam s rodinou čas. Proto asi ten ukvapeny krok zkusit to dat sem po te včerejší diskuzi s nikolaskem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.12.18 14:23
@Hedvikaaa píše:
@jenny.fields
A ty bys to udělala jak? Mam vybírat rovnou na novy auto ? A zakládat kvuli tomu nadaci?
Chtěla jsem zkusit požádat lidi, kteří mají zájem pomoci s libovolnou častkou. Napsala jsem to upřímně a dělám to poprvé. Pardon asi to bylo ukvapené

Proč na auto? Chceš koupit boty, ne? tak jí je prostě kup. Nebo požádej kámošky, které tě znají osobně. Boty nestojí x tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:25

@jenny.fields
Ano, koupim, ale nemůžu se sama rozdat z penez. Jak jsem psala pani neni jediná komu pomáhám a taky to neni jediná vec, kterou ji pořizují ted pred vanoci. Ne ja vas chapu! Nemela jsem to promyšlené a napsala rovnou sem. :roll: a s kamaradkami je to taky horsi :lol: ty radej koupi sobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.12.18 14:27

@Hedvikaaa no tak příště holt jinak. ale příště je zkus přihlásit do Ježíškových vnoučat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
13.12.18 14:28
@Hedvikaaa píše:
@Svetluska.Lulu
No ja si to představovala asi až moc růžově. :think: každopádně lidi chápu, když přispět nechtějí. Ja už se taky parkrat zpalila, ale asi bych nikoho nenapadala za založení takové dizkuze :oops:

ale lidé chtějí, jen chtějí, aby potřebnému jejich peníze opravdu došly. Což mi informace, že jsem poslala peníze někomu s nickem Hedvikaaa, která zná někoho, koho neznám a ten potřebuje peníze, tak úplně nezaručí. A než to udělat tak, aby vše bylo ověřitelné a doložitelné, tak raději pofňukávat, jak jsou lidé zlý a nepřejícní...………...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
13.12.18 14:32

@Hedvikaaa tak to zkus přes adminy, nebo přes facebook, tam jsou různé skupiny. pokud jsi ochotná se osobně ukázat, dát na sebe kontakt atd., tak podle mě nebude problém. Nebo napiš místo, kde je třeba možné se s tebou sejít, jít ty boty opravdu koupit a paní předat. nebo třeba ukázat účtenku od bot atd…v dnešní době, kdy policie řeší tisíce podvodů přes net, se těm lidem opravdu divit nemůžeš. Pomoct druhým by i chtěli, ale mají strach, že jde o podvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:34

@Keyllah
Jak jsem psala ! Vypis z uctu! Pak uctenka od bot a fotky napr. Pri nakupu nebo doma u pani s novým darkem. Možnosti preci jsou. Jak ověřitelné? Pokud tu danou vec s námi nepujdete koupit tak muze byt podvod naprosto vse .. Od transparetniho uctu po článek v novinách apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
13.12.18 14:37
@Hedvikaaa píše:
@Keyllah
Jak jsem psala ! Vypis z uctu! Pak uctenka od bot a fotky napr. Pri nakupu nebo doma u pani s novým darkem. Možnosti preci jsou. Jak ověřitelné? Pokud tu danou vec s námi nepujdete koupit tak muze byt podvod naprosto vse .. Od transparetniho uctu po článek v novinách apod.

vše z toho je možné padělat/pozměnit/vymyslet. Já v tom dělám a vidím to dnes a denně. Kromě osobní účasti, nebo osobní zkušenosti někoho z mých blízkých, kterým věřím, už bych do ničeho takového nešla. To raději nějak zajedu a koupím potřebné přímo na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
13.12.18 14:37

@Keyllah
Ano, ja vím! Brala jsem to tak, že vypis, uctenka a fotografie by stačila. Facebook ani nic podobného už roky nemám :roll: a už teď tady trávíme čas, který bych užila jinde. Myslet je hovn* vedet :D a ja jsem myslela, ze to takhle pujde a bude to vlastne super napad a vsichni budou spokojeny pani z dárku lidi ze pomuzou :lol: ale joo! Ted se tomu smeju :lol: asi jsem fakt prastena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
13.12.18 14:41
@Hedvikaaa píše:
@Keyllah
Ano, ja vím! Brala jsem to tak, že vypis, uctenka a fotografie by stačila. Facebook ani nic podobného už roky nemám :roll: a už teď tady trávíme čas, který bych užila jinde. Myslet je hovn* vedet :D a ja jsem myslela, ze to takhle pujde a bude to vlastne super napad a vsichni budou spokojeny pani z dárku lidi ze pomuzou :lol: ale joo! Ted se tomu smeju :lol: asi jsem fakt prastena

tak napiš město, třeba to zrovna bude poblíž někoho, kdo by chtěl pomoct, ale má strach z posílání peněz na cizí účet. Ono stačí, když si tady uděláš i nějakou „pověst“. Třeba takto párkrát půjdeš s někým něco osobně koupit, předat, bude se tu o tom psát a za nějaký čas si už troufne více lidí ti to poslat přímo na účet -) mám tu pár kamarádek, které, kdyby napsaly, byla jsem s Hedikaa koupit ty boty a paní předat, tak jim věřím a pošlu příště bez problémů…chápeš, jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!