Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Maminky, přemýšlím nad tímhle účesem. Mám vlasy na ramena do culiku a už me to moc nebaví. Taky mi hrozně padají, rostou nové, které se kroutí a prostě už je to nuda. Jen mě zajímá, jak se Vám udržuje, když jsou vlasy jemné? Děkuji za názory
Měla jsem před dětmi. Foukala jsem každé ráno a držel tvar cely den. Bez foukáni, tuzidla a laku to ale vypadalo hrozne. Teď mam radši delší, které ve fofru muzu sepnout a jít ![]()
Měla jsem něco podobného a chce to opravdu každodenní údržbu, pak to totiž nemá takový efekt.
@Omiii fór je v tom, že se kroutí jen ty nové. Jinak mám vlasy rovné a spíš splihle.
@Lady Bee a @Tichošlápek s nějakou údržbou samozřejmě počítám
jen mě zajímaly zkušenosti ![]()
Ja šla do krátkých. Podstrihane. A max spokojenost. Údržba normální. S dlouhýma vlasama větší práce, když jsem to nechtěla mít jen v culiku. Já mám, ale hodně vlasů.
@Ppawlusha Z jemných trochu splihlých vlasů těžko docílíš ten objem vzadu. To vypadá na hodně pečlivou foukanou na efekt, kterou asi nebudeš dělat denně. Obecně jsou tyhle účesy náročné na údržbu, chce to fakt dělat každý den, aby to nějak vypadalo. Musíš si rozmyslet, jestli jsi ochotná to absolvovat.
@Elenloth máš pravdu s tou náročností, asi bych se s tím vzadu tak nebabrala, jen tu patku bych asi foukala/zehlila
@Ppawlusha Pokud bys to měla vzadu opravdu takhle sestříhané, tak by to myslím šlo, chce to ale opravdu dobrý střih, ten dokáže nahnat trochu objemu. Pokud bys to chtěla delší, tak to bude zase náročnější. Hlavně si představ, že se ráno vzbudíš a konečky vlasů míří každý na jinou stranu, případně půlka hlavy správně a půlka špatně…
Mám toto, před tím dlouhá léta vlasy pod lopatky. Maximáln spokojenost, jen nehrozí si jen umýt hlavu a jít, jako dříve. Po umytí vyfoukám, nalakuju a denně pak ráno upravuju kulmofénem. Tolik času to však nezabírá ![]()
Zrovna dneska jsem si toto nechala ostrihat..opet.uz jsem to nekolik let nosila a udrzu zadno nepotrebuju.. mam totiz dost huste vlasy a drzi mi ten objem sam..teda pokud je nemam mastne. to ma pak vzadu placek
pokud mas splihle vlasy, nebo ridke, tak bych do toho nesla..
Oživuji diskuzi k údržbě pixie střihu. Uvažuji o něčem z těchhle a mám jemné vlasy. Chci se zeptat, zda je potřeba to hodně gelovat nebo patlat tvarujícími krémy apod., aby byla videt ta rozvrkočenost
. Chci se vyhnout každodennímu mytí, fénování a patlání příliš lepících nebo nějak mastících prostředků ![]()
No všechny ty obrázky jsou čerstvě vyfoukané a se spoustou stylingu.
Bez toho to prostě bude ležet na hlavě bez objemu a pokud ti to neostříhá někdo kdo opravdu opravdu umí stříhat a nebo nemáš kudrnaté vlasy, tak dost hrozí že budeš vypadat jak oškubané kuře.
Pokud chceš účes nenáročný na úpravu, vol něco jiného, co navíc může odrůstat - pixie vyžaduje pravidelné zastřihnutí.
Toho jsem se bála. Po letech jsem našla šikovnou kadeřnici, ale bojím se množství stylingu, jak píšeš. Že mi to bude bez jeho denního nanášení a tím asi i dost maštění ležet na hlavě jen jako divný střih. ![]()
@Jane75 plus teda nutno naznat, že pokud člověk není drobý, výrazný typ, tak většinu ty pixie střihy středoevropankám moc nesluší.