Uječené děti

93
22.6.15 20:19

Uječené děti

Zdravím :)
Mám dvě dost uječené děti 2 a 5 let. Starší škádlí mladší, to ječí, starší hyperaktivní si nedá domluvit, je tu takového řevu, že si snad sousedi myslí, že je týráme, ale bydlíme zatím v domku. Chceme se odstěhovat do bytu a bojím se, že sousedi se z nás zblázní. Byt bude náš, ale to neznamená, že si můžeme dělat z domu cirkus. Máte radu jak spacifikovat děti? Mladší ječí jakmile se na něj špatně podvám, když něco provede. Když jsem sama doma a jdu si dát rychlou vanu, nechce- li být v postýlce, celou dobu vříská. Už si nevím rady.

Příspěvek upraven 21.09.16 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vin
1327
22.6.15 20:26

.

Příspěvek upraven 31.01.16 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
22.6.15 20:29

Já mám doma tři a řev je u nás taky pořád :cert: neustále se dohadují. Třeba dnes neskutečná scéna, když jsem po malý splachla záchod. nevšimla jsem si že se na to chystá :mrgreen: sousedi naštěstí vydrží dost, ale pořád je krotím ;) A tu vanu bych si teda dala až budou spát :lol:

• Citovat
  • Upravit
elot
22.6.15 20:33

@vin tak přesně stejný věk mám doma! 6 a 3 :mrgreen: A ještě k tomu dvouletýho a je to uplně stejný jako u vás :mrgreen: O prázdninách se stěhuju do blázince :lol:

• Citovat
  • Upravit
81500
22.6.15 20:33

Asi normální. :nevim: zabavit nebo jít ven. tam tolik neječí nebo se to víc ztratí..
S vanou nechápu- jako že je zavřená v postýlce, mezitím, co si dáváš vanu? to se jí nedivím, že vříská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
22.6.15 20:36

Podobný víkend byl teď u nás. Až to večer soused pod náma nevydržel a přišel zazvonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
22.6.15 20:36

@elot
To je tak hezke, najit spriznenou dusi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.6.15 20:44

Asi být doma co nejméně? :lol: Promiň, radu fakt nemám, k dětem to prostě asi tak nějak patří - jsou hlasití, hašteří se… atd. Těžko tomu nějak zabránit. Taky to u nás někdy stojí za to. Sousedy máme naštěstí super (jsme jen 4 byty ve vchodě), takže problémy nemáme a nemusím to řešit. Jsme v I. patře, nad námi už nikdo a v přízemí stará špatně slyšící paní, která mi neustále povídá, že nás vůbec neslyší. Přitom já svoje děti slyším až ve sklepě a to si prosím jen nahoře spořádaně povídají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.6.15 20:44

@Maminka88 moje temer dvouleta by jistojiste vriskala taky, kdybych ji zavrela do postylky a sla si dat vanu…po pravde toto moc nechapu a ani bych to neudelala. Tezko po ni muzes chtit, aby v klidu pockala, nez se maminka vykoupe…neni schopna toto pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
22.6.15 20:45
@Berousik píše:
@Maminka88 moje temer dvouleta by jistojiste vriskala taky, kdybych ji zavrela do postylky a sla si dat vanu…po pravde toto moc nechapu a ani bych to neudelala. Tezko po ni muzes chtit, aby v klidu pockala, nez se maminka vykoupe…neni schopna toto pochopit.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.6.15 20:46
@Maminka88 píše:
Zdravím :)
Mám dvě dost uječené děti 2 a 5 let. Starší škádlí mladší, to ječí, starší hyperaktivní si nedá domluvit, je tu takového řevu, že si snad sousedi myslí, že je týráme, ale bydlíme zatím v domku. Chceme se odstěhovat do bytu a bojím se, že sousedi se z nás zblázní. Byt bude náš, ale to neznamená, že si můžeme dělat z domu cirkus. Máte radu jak spacifikovat děti? Mladší ječí jakmile se na něj špatně podvám, když něco provede. Když jsem sama doma a jdu si dát vanu, nechce- li být v postýlce, celou dobu vříská. Už si nevím rady.
:roll: to je divný ve 2 letech viď. Ječící děti jsou normální, bohužel pro nás matky, ale asi bych se taky snažila vyhýbat se situacím, u kterých to ani jinak dopadnout nemůže. Sorry, ale mě by tohle v životě nenapadlo, strčit dvouleťáka do ohrádky a jít se koupat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
22.6.15 20:48
@Fima píše:
Asi být doma co nejméně? :lol: Promiň, radu fakt nemám, k dětem to prostě asi tak nějak patří - jsou hlasití, hašteří se… atd. Těžko tomu nějak zabránit. Taky to u nás někdy stojí za to. Sousedy máme naštěstí super (jsme jen 4 byty ve vchodě), takže problémy nemáme a nemusím to řešit. Jsme v I. patře, nad námi už nikdo a v přízemí stará špatně slyšící paní, která mi neustále povídá, že nás vůbec neslyší. Přitom já svoje děti slyším až ve sklepě a to si prosím jen nahoře spořádaně povídají. :mrgreen:

Já když jedu do práce nebo z práce je slyším ještě ve výtahu tři patra pod náma. Sousedi jsou asi fááákt nadšení. Když v neděli od šesti je rambajz. A v šest ráno s nima ven fakt nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
22.6.15 20:49

@vin nápodobně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1104
22.6.15 20:52

Přijď teď k nám a to něco uslyšíš :cert: Sousedi mají naštěstí doma to samý tak si nemáme co vyčitat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.6.15 20:52

Od nás se také neustále rozléhá řev, ječení, pištění, dupání a rány. Sousedi musejí být svatí, že se ještě neozývají. Je mi jich líto, ale co dělat nevím, to fakt nejde utišit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí