Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
taky přidávám svůj příspěvěk
jsem 20.tt a před předevčírem se poprvé ozval náš poklad. Bohužel od té doby si dává asi šlofíka ![]()
Škvrně určitě odpočívá
Taky jsem ji dva dny necítila, no cítila ale jen 2× a to bylo jenom kop a pak nic, tak jsem z toho byla dost nervózní. No a další den zase kopala celej den
, takže buď v pohodě ![]()
@Alena27 pěkné bříško:-) já to měla podobně byla jsem nadšená že už ho konečně cítím a pak zase asi dva dny nic… Tak Neboj určitě zase začne ![]()
Holky buďte v klidu, já malého do 25tt necítila pravidelně. Třeba 4 dny nic, pak kopl jednou, dvakrát a pak zase 4 dny nic…Pak zase bylo rodeo ![]()
Tak dneska mě už konečně trochu kopnulo..ale teda není to, to co před 2 dny..
a ještě jeden takovej asi trochu hloupější dotaz..mimčo má dost místa a mělo by se točit..ale já většinou cítím pohyby na stejném místě..vlevo od pupika..někdy se stane, že jsou po pupikem, ale nikdy ne na pravo..tohle je normální??
@Katula1234 Nemusíš plašit
Já ho cítila také tak, teď už jenom pod žebrama ![]()
@Katula1234 Není zač
Já taky plašila, abych pravdu řekla
Doktor mě ale uklidnil, že když malého tak moc necítím, tak bude jen klidnější a to je dobře, ne?
I když včera na 3D se nám pěkně vztekal ![]()
@Lindsay15 tak ty jsi myslím psala, že máš taky placentu na PS..tak ono to bude mít asi taky vliv..nevím přesně, jak je uložená, nerozumím tomu, tak se trochu uklidňuju, že když ho necítím kope do ní a ještě nemá takovou sílu, proto to necítím
![]()
@Katula1234 Já někdy cítím jen šťouchance, když kope do placenty…Mám jí na PS a trochu na ZS. A když kope tam kde placenta není, tak to až bolí
Takže jsem za tu placentu ráda
A tím to bude stoprocentně, mohl se otočit dovnitř a to ze začátku necítíš ![]()
To ten můj malý se probudí hlavně večer když chci spát
nebo hlavně když ležím na zádech jinak ani moc ne;-) @Lindsay15 ve středu jdu taky na 3D tak snad bude vidět lépe než na prvním tam sebou pořád házel:-D
Tý jo, tak to mě ta moje princezna naštěstí nechá v klidu usnout
Ona spíš bojuje přes den ![]()