Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak teď si malý z mého břicha udělal fotbalové hřiště:-D manžel nechápe co se mi to tam děje:-D:-D:-D
Prave vchadzam do 30tt, a je uzastne akeho gentlmena v brusku mam. ziadne kopance:) obcas citim ako sa v brusku natahuje cez cele moje brucho a niekolko krat denne ako sa hybe, inak mam pocit ze najma spinka ![]()
@arcitap Ahoj jo podle me to bude lepsi a lepsi ja jsem ve 34tejdnu a uz nekope vubec jen se hejbe z prava do leva takze mi dela pekne vlnky a boule bez kopancu, asi uz nema misto aby se pozadne zakopalq
@Majush No dneska malej taky pořádně řádí, až si říkám jestli mu něco není ![]()
@Lindsay15 to je paradox, že? když málo, tak máš strach, když moc, tak máš taky strach..toho už se asi nezbavíme nikdy..tohoto strachu. ![]()
@Katula1234 Už bude ten strach pořád
Ale dneska mě vzbudilo šílené kopání pod žebrama, celý den se převaluje, kope jako blázen…Až to občas dost bolí
Takhle často jsem ho ještě snad necítila za jeden den ![]()
@Lindsay15 buď v pohodě..měl dnes akorát asi třeba nějaký divočejší sny..
@Lindsay15 to já měla dneska ráno asi 2 kopanečky..pak nic..a odpoledne asi 5 kopanečků, kdy se mi nadzvedávala bříško - opět zase jen na levé straně..a už zase nic..a to tuhle dobu bývala jeho hodinka..
@Katula1234 Já měla včera večer divoký sny, ani se nedivím že malej tak řádil
Zdálo se mi o tom, jak mě ten můj podváděl se svojí ex, já jsem čekala než od něj z bytu vypadne abych si mohla dojít pro tašku do porodnice a jela jsem rodit ![]()
@Lindsay15 fůj to jsem hnusný sny..taky je znám no..já se už i 3× vzbudila s tím, že jako je konec..se slzama v očích a on si vedle mě v pohodičce chrupkal..
a nebo třeba, že jsem se totálně pohádali a já na něj byla fakt ráno naštvaná a on chudák nevěděl, co udělal
![]()
@Majush Určitě bude