Uklid společných prostor bytových domů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Uklid společných prostor bytových domů
Zdravím všechny
mám dotaz, máte nikdo zkušenosti v úklidu bytových domů, společných prostor na živnostenský list? Jak to funguje, jaké je poplatky a podobné. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co? Zaridite zivnostensky list a muzete podnikat. Poplatek za nej je myslim 1000,– pri zalozeni. Jinak webu o podnikani a pro OSVC je spousta, studujte tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi záleží v jakem rozsahu to chceš delat, jestli to bude jenom vedlejší privydelek, nebo to je tvuj jediný zdroj obživy
odvadis z toho pak dane, kdyz je to hlavni činnost, tak i socialni a zdravotní pojištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marina9 píše:
Zdravím všechnymám dotaz, máte nikdo zkušenosti v úklidu bytových domů, společných prostor na živnostenský list? Jak to funguje, jaké je poplatky a podobné. Děkuji
Když už si umíš rychle založit fake profil, tak dáš i živnostenský list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Co? Zaridite zivnostensky list a muzete podnikat. Poplatek za nej je myslim 1000,– pri zalozeni. Jinak webu o podnikani a pro OSVC je spousta, studujte tam.
Děkuji. Zkusím něco najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Když už si umíš rychle založit fake profil, tak dáš i živnostenský list.
Z jakého důvodu myslíte že profil je fake?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina20102023 píše: Více
Jako vážně? Nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. U nás se úklid rozpočítává podle osob hlášených v bytě, tedy i za novorozence. Stejně jako třeba společné osvětlení, i když se mimina taky samy necourají po chodbách a čidla neaktivují.
Někdo dítě nosí, jiný chodbu zaprasí kočárkem, další třeba odrážedlem a jiný zas vydělá na tom, že se platí za osobu a ne za třeba za psa. Život není úplně spravedlivý a řešit zrovna to, jestli batole chodí nebo nechodí po chodbě a přispívá k našlapání bordelu mi přijde trochu mimo. Moje děti třeba chodily, těžko to řešit individuálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina20102023 píše: Více
A na co seš narknutá? Že dítě po schodech nosíš? A musíš platit za úklid? Případnou opravu střechy by měl taky asi platit jen ten, co pod ní bydlí že jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit