Uklid společných prostor bytových domů

8
13.8.20 14:02

Uklid společných prostor bytových domů

Zdravím všechny :D mám dotaz, máte nikdo zkušenosti v úklidu bytových domů, společných prostor na živnostenský list? Jak to funguje, jaké je poplatky a podobné. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20902
13.8.20 14:08

Co? Zaridite zivnostensky list a muzete podnikat. Poplatek za nej je myslim 1000,– pri zalozeni. Jinak webu o podnikani a pro OSVC je spousta, studujte tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
13.8.20 14:23

Tak asi záleží v jakem rozsahu to chceš delat, jestli to bude jenom vedlejší privydelek, nebo to je tvuj jediný zdroj obživy :nevim: odvadis z toho pak dane, kdyz je to hlavni činnost, tak i socialni a zdravotní pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
13.8.20 14:44
@Marina9 píše:
Zdravím všechny :D mám dotaz, máte nikdo zkušenosti v úklidu bytových domů, společných prostor na živnostenský list? Jak to funguje, jaké je poplatky a podobné. Děkuji

Když už si umíš rychle založit fake profil, tak dáš i živnostenský list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.8.20 15:45

@Zumpa Jak poznáš že jsou to fake profily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.8.20 12:28
@Cenarius píše:
Co? Zaridite zivnostensky list a muzete podnikat. Poplatek za nej je myslim 1000,– pri zalozeni. Jinak webu o podnikani a pro OSVC je spousta, studujte tam.

Děkuji. Zkusím něco najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.8.20 12:29
@Zumpa píše:
Když už si umíš rychle založit fake profil, tak dáš i živnostenský list.

Z jakého důvodu myslíte že profil je fake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.8.20 06:33
@berusa.m píše:
@Zumpa Jak poznáš že jsou to fake profily?

Podle něj je fake profil každej nováček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.8.20 22:20
@fera21 píše:
Podle něj je fake profil každej nováček.
:potlesk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.8.20 22:21

Děkuji všem za pochopení a pomoc😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.8.25 09:20
@Martina20102023 píše: Více

Jako vážně? Nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. U nás se úklid rozpočítává podle osob hlášených v bytě, tedy i za novorozence. Stejně jako třeba společné osvětlení, i když se mimina taky samy necourají po chodbách a čidla neaktivují. :nevim: Někdo dítě nosí, jiný chodbu zaprasí kočárkem, další třeba odrážedlem a jiný zas vydělá na tom, že se platí za osobu a ne za třeba za psa. Život není úplně spravedlivý a řešit zrovna to, jestli batole chodí nebo nechodí po chodbě a přispívá k našlapání bordelu mi přijde trochu mimo. Moje děti třeba chodily, těžko to řešit individuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
2.8.25 09:28
@Martina20102023 píše: Více

A na co seš narknutá? Že dítě po schodech nosíš? A musíš platit za úklid? Případnou opravu střechy by měl taky asi platit jen ten, co pod ní bydlí že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat