Úklid v bytě řeší chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
30.9.16 10:56
@Anonymní píše:
Hodnotíte hodně z pohledu, že nemusím uklízet a co vy by jste za to dali.
Já nesedím s nohama nahoře.

Tím spíš, ne? Já bych ocenila, že to manžela vůbec napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79946
30.9.16 11:01

Pánajána, bud ráda a až manžel přijde, poděkuj mu, že tě ušetřil té práce. Sama píšeš, že nesedíš s nohama nahoře, tak oč ti jde? Ještě se nauklízíš až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.9.16 11:02

Zprvu jsem myslela, že se zlobíš že nenechal úklid na tobě a ty řešíš, kdo měl zařídit uklízečky, k tomu není co dodat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.9.16 11:10

Když ti to tak moc vadí, tak mu řekni „Béďo, jsi hodnej, že se o všechno staráš, ale věci jako úklid nech příště na mně, ať si připadám trochu užitečná.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.9.16 11:12

Musíte pořádně zapracovat na komunikaci-on ti nevidí do hlavy a neví, jak si to představuješ. Ušetří ti to spoustu zbytečných nedorozumnění ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
30.9.16 11:16

Já hlavně nechápu, proč takovouhle věc řešíš tady s náma a ne s tvým chlapem. :nevim: Jestli se ti to nelíbí, tak mu to řekni. Promiň, ale je to úplná prkotina. To budeš kvůli každé takovéhle maličksti zakládat diskuze? Nebylo by lepší to řešit? Být tebou rovnou vyzvednu papíry k žádosti o rozvod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.9.16 11:17

Chci tvýho chlapa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.9.16 11:22

Aneb jak vyvolat hadku z uplneho ho… :mrgreen: uprimne bych mu podekovala a sla si udelat nehty :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5950
@Anonymní píše:
Hodnotíte hodně z pohledu, že nemusím uklízet a co vy by jste za to dali.
Já nesedím s nohama nahoře.

No a? Když uděláš něco pro muže, i když je to z hlediska dělby práce „jeho starost“, dáváš mu tím najevo, že má nohy nahoře, takže to musíš udělat ty? Být tvým chlapem, asi by mě to docela mrzelo (a příště bych si dvakrát rozmyslela, snažit se ti nějak ulehčit). Tenhle pohled „radši se strhám, než by si někdo pomyslel, že jsem líná“ asi nepochopím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Seš divná :mrgreen: Však přece o nic nejde, jenom ti ušetřil práci. To tě netěší?

• Citovat
  • Upravit
44193

Chlapovi libat ruce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.16 11:24

Co bych já dala za to, kdyby nám tady uklízeli uklízečky, když jsme dělali byt :D byl tady neskutečný brajgl, všude prach, špína… Nějak nechápu, proč ti tak strašně vadí, že je zařídil manžel a ne ty, vždyť to je super, že se stará, ne? Některé ženské mají schopnost vytvářet problémy tam, kde nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.16 11:27

Holky, jste kousavý, škoda, že si to nemůžete ušetřit.
Já to chápu, samozřejmě jsem ráda, že tenhle úklid nemusím dělat.
Ale fakt jsem chtěla přiložit ruku k dílu, minimálně tou organizací, jsem stará škola, chlap vydělává a montuje žárovky a já vařím a uklízím.
Komunikace špatná, souhlas, ale fakt jsem myslela, že je tohle v mé kompetenci a netušila jsem, že bude tak akční. A ty peníze bych samozřejmě ráda ušetřila.
No co už.
Každopádně díky za názory, jsem divná, beru na vědomí, dám si nohy nahoru.

• Citovat
  • Upravit
Padme93
30.9.16 11:28

Když jsme se s přítelem nastěhovali do bytu, průběžně se tam vytíralo, přestože se ještě muselo malovat, stěhovat a podobně. mě ale přišlo jednodušší pokaždé setřím malou vrstvičku, než tam ten bordel do podlah zašlapávat a pak drhnout jak šílená.

Z mého pohledu řešíš úplně totální hovadinu, a jsi vztahovačná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.16 11:29

Jo, můj případ.
Díky.
Zakl.

@blobfish píše:
No a? Když uděláš něco pro muže, i když je to z hlediska dělby práce „jeho starost“, dáváš mu tím najevo, že má nohy nahoře, takže to musíš udělat ty? Být tvým chlapem, asi by mě to docela mrzelo (a příště bych si dvakrát rozmyslela, snažit se ti nějak ulehčit). Tenhle pohled „radši se strhám, než by si někdo pomyslel, že jsem líná“ asi nepochopím :nevim:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max