Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cverunka píše:
@j.a.n.i1 No, tak to bylo myšleno. Jako že zaplatil, aby ho ona nemusela dělat sama.
Snad aby to nemuseli delat oni sami, ne? Tedy i on…
@j.a.n.i1
Tak říkala, že on obstarával všechno ostatní. Proto čekala, že ona bude alespoň uklízet. Nebudeme se doufám chytat za slovíčka.
Nečetla jsem diskusi, jééééje, co já bych za to dala, kdyby k nám muž nahnal nějaké uklízečky, velice ráda bych se zbavila odpovědnosti, odjela si někam, nic neřešila a přijela do čistého.
Ale je fakt, že můj chlap je stará škola taky a třeba nechápe, že si chci sama smontovat nějaký menší kus nábytku. Prý to je jeho práce. Jenže mě to za prvé baví, za druhé to chci mít hned, nevydržím to mít někde v koutě a čekat, až na to bude mít čas:). Myslím tím třeba malou skříňku, dcerce knihovničku, rostoucí židli, botník apod… Mě to přijde normální a rozhodně mu tím nedávám najevo, že by se nějak flákal…
@blobfish píše:
Přijde mi to asi jak kdybys chlapovi donesla domů lahváče a on se urazil, že si je chtěl koupit a donést sám. No možná je to ještě divnější, protože byt je i chlapa, tudíž i úklid je jeho věc. Nechápu, v čem je problém. Jestli ti na tom tak záleželo, měla jsi být rychlejší (objednat úklid na dobu podle tvého gusta) nebo se s chlapem dohodnout, že to zařídíš ty. Takže jo, přeháníš