Úklíd za dlouhou dobu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
24.10.18 14:04

Dej jí 600,– za jeden úklid a uvidíš, za jak dlouho to stihne. My jsme měli taky pomocnici na úklid, jednou týdně. A dávali jsme 500,–. V osm přijela a v poledne byla pryč. Holky na úklid se nikdy neplatí od hodiny. Já se tady nebudu kasat jako ostatní, jak rychle bych to stihla. Třeba úklid koupelny mi fakt netrvá jen deset minut :D vymalovat a uklidit bych taky za dopoledne nestihla :D Ale nejlepší poměřovací systém je zaplatit prostě za úklid. Pak bude sama makat, aby měla tu sumu vydělanou za co nejméně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 14:05

Odkud jsi ? jdu k tobě na brigádu, klidně hned! :mrgreen: jen pro porovnání, já mám též 150kč/hodina a uklízím ve stravovacím zařízení. Za dvě hodiny musím vynést koše, zamést vytřít kuchyň , vyluxovat rohožky, zamést před lokálem , utřít prach, zamést a vytřít cca 30m2 , umýt pánské, damské a personální WC a vytřít dlouhou chodbu + umýt výlohu , když je špinavá. A stíhám to celkem v poho. S tou tvou studentkou bych hodila vážnou řeč a kdyby nedošlo k nápravě, tak bych hledala dál. Za tyhle peníze si myslím , že nebudeš hledat dlouho…

• Citovat
  • Upravit
9491
@Ju21na píše:
Máme 3+1, 120 m2 a takový úklid bych taky měla téměř na celý den. Jen koupelnu mám tak na 45 minut :nevim: Jak se píše výše, si to zkus a uvidíš :pankac:
co???koupelnu 45 minut? Umýt vanu a umyvadlo a vytrit podlahu? To co popisuje tipuju tak na tři hodiny vic rozhodně ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067

Zasadni problem vidim v tom, ze jestli jsem to dobre pochopila, platis ji od hodiny. Nema duvod delat rychle. Mas ji platit od prace a budes videt ten fofr, za 3 hodiny bude hotova :) A za to, co pises bych ji nabidla max. 5 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.18 14:07

Máte smlouvu? Máš tam nadefinováno, co má udělat? Je fakt, že s placeným úklidem nemám zkušenosti, ale je logické, že pokud platíš hodinově, tak se zrovna dvakrát nepřetrhne, zvlášť, pokud nejsi vůbec doma. Takže hezky seznam toho, co má stihnout a za jakou cenu.

Upřímně tyhle věci, když jsem byla na MD, i když už teď nejsem a pracuju, stíhám po chvilkách v průběhu dne. Vynesu koš ráno, po práci vysaju, s hadrem v ruce chvilku běhám po bytě, vyžehlím večer u telky a šluš. Koupelnu a WC myju jednou týdně, máme velké, tak je to tak na cca 30-45 minut. Od paní na úklid bych chtěla něco hloubkovějšího než tohle pošudlání prachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 14:07

@Netopýr1 Uz jsem ji napsala, ze ji kratim pracovni dobu na 4 hodiny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4380
24.10.18 14:08

tak já bych to měla za 3 hodiny, dělám si takhle úklid sama běžně… dej tam kameru a natoč si co tam dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
24.10.18 14:10
@Anonymní píše:
@Netopýr1 Uz jsem ji napsala, ze ji kratim pracovni dobu na 4 hodiny. :mrgreen:

A nebylo by pro klid duše i peněženky lepší jednou nechat uklidit profi uklízečku? Hned uvidíš, jestli te holka natahuje nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
13837
24.10.18 14:17

Máme byt na plochu několikrát větší, i s utřením prachu všude jsem na 3 hodinách. Jeden čas jsem uklízela velikánský RD + bylo hodně žehlení, to jsem dala za 5 hodin. Za 7 hodin jsem jim k tomu i posekala zahradu 1000 m2 a vyplela nějaký ten záhon.
Kde bydlíš? Jdu k tobě hned makat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
24.10.18 14:19

Tak dlouho mi netrvalo uklidit ani patrový barák, kde byly 3 koupelny, 3 dětské pokoje, ložnice a pracovna a to jsem musela mít všechno vyblejskané a i celkově vše jsem musela poklidit. Rozházené věci, ustlat, zalít kytky, umýt nádobí, pověsit prádlo, vynést koš, atd. + všude utřít prach, vytřít, vyluxovat, všechno vyleštit. Zrcadla, všechny poličky, digestoř, i vrch lednice, lustry, prostě všechno :lol: Na byt 3+1 jsem měla max. 4 hodiny a v pohodě se to dalo stihnout. A to si majitelé potrpěli i na utírání rámů u obrázků, utření vršku dveří,…více času jsem měla, když jsem myla ještě okna, ale ani tak to nebylo ani zdaleka 8 hodin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
24.10.18 14:22

Sice úplně nechápu, proč je potřeba uklízečka, když je ženská na MD, vždyť to nemusíš uklízet najednou, ale třeba po chvilkách, a neni to žádnej problém. Zrovnatak mýt WC a koupelnu jenom jednou týdně a čekat s tím na uklízečku, mno.....

Ale jinak mi to taky připadá dlouho. Buďto jí změň vyplácení fixní částkou za úklid, nebo tam s ní jednou zůstaň,,,,malou ať ti pohlídá třeba kamarádka nebo někdo, je-li to možné, nebo ať je tam s tebou, jak chceš, a myslím, že by byla situace jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.10.18 14:25

Vcera jsem uklizela cely byt 3+1 70m2 a uklizela jsem ho 4 hodiny bez zehleni - a to byl genetalbi uklid.
Bezny uklid mam behem hodky.
Asi bych se se slecnou domluvila na dany penezni odmene at za 1hodinu nebo 7 hodin a uvidis zda bude pruznejsi :-)

• Citovat
  • Upravit
6831
24.10.18 14:27

8hodin mi netrvá ani velký úklid v baráku 1+4. A to dělám i takové věci, jako utírání klik, židlí… Pěkně s tebou vy.jebává. Mě vy i vadilo to, že má v popisu práce napsáno/ nebo domluveno utírání prachu a nedělá to. Nejspíš bych hledala jinde. Ale celkově, co si všímám v okolí, tak najít holku, nebo paní na úklid, která to bude dělat pořádně je velký oříšek. Drtivá většina to časem začne flákat. Přitom takový přivýdělek je myslím fajn. Pak fakt už nezbude, než si uklízet sama a neplatit za to nikoho jen tak, nebo pořídit profi firmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
24.10.18 14:29

Dohodnul bych se s ní na úkolové mzdě. Prostě jeden úklid obsahuje toto, a dostaneš za to tolik. Jak dlouho to trvá je tvoje věc. Pokud uklízí dobře, tak bych jinak neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
24.10.18 14:39
@Premek_Orac píše:
Dohodnul bych se s ní na úkolové mzdě. Prostě jeden úklid obsahuje toto, a dostaneš za to tolik. Jak dlouho to trvá je tvoje věc. Pokud uklízí dobře, tak bych jinak neřešil.

No ale ona neuklizi dobře, jak jsi se jiste dočetl ;) Ani za ty nehorazny prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný