Úklid, úklid a zase uklízení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
10.12.18 22:15
@z92 píše:
U nás je uklizeno permanentně, dost dbám na pořádek a vedu k tomu i dceru, má dva roky a pokoj má stále uklizený, je naučená, že s čím si přestane hrát vrátí na své místo než si vezme novou hračku… No a manžel je už taky naučený si po sobě uklidit. Vysávám a vytírám obden, prach jednou týdně, koupelna +wc denně, na to jsem vysazená 8) Vánoční úklid tím pádem neřeším, není co uklízet :D

Cože?to musím dceru naučit taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
10.12.18 22:31
@GabinkaCh píše:
Ahoj holky.Dnes jsem celý den uklízela. Vlastně takový předvánoční úklid. Mám toho plné kecky. A ať lítám a kmitám, stejně to není, jak by to mělo být. Děti jsou neskuteční bordeláři. Uklízím jim pokoj denně. A to má starší 6 let! Uklízím po chlapovi, oblečení, nádobí, všechno a stejně to nevypadá, že uklízím. Někdy mě to baví. Jsou věci, které nepřekousnu. Vy už děláte vánoční úklid? nesnášim praní záclon atd :zed: to budu zítra. Přijde mi, že žena je uklízecí otrok :zed: :zed:

Definuj vánoční úklid. Okna jsem myla před měsícem, minulý víkend jsem umyla a uklidila kuchyňskou linku - je fakt veliká, takže toho mám vždycky plný kecky. :roll: Jinak jde o běždný úklid typu vysát, vytřít, utřít prach a vyčistit koupelnu - to dělám každý víkend, někdy i v týdnu. Skříně apod. před Vánoci neuklízím, to dělám v létě, když mám čas, před Vánocemi je tolik práce, tak proč řešit nějaké přebírání oblečení apod. Závěsy nemáme, syn je alergik, žaluzie otřu od prachu a šlus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
10.12.18 23:24

Mne tedy stacilo, co se v mem detstvi pred Vanocemi nauklizela maminka a pamatuju si ty nervy z toho. Takze prubezne tak maximalne myjeme nadobi a jednou za par dnu zameteme, protoze mame psy. Vetsi uklid ob dva tydny. Na Vanoce zadny uklid neplanuju, po delsi dobe budu mit volny vikend, tak jeste abych uklizela. Okna neumyvam, videt pres ne jde, tak co, a prach stiram max ze stolu. Tak nejak radsi ziju, nez travim zivot uklidem. Zadny velky binec tu nemame, nalesteno taky ne a spokojene zijem. Jake si to clovek udela, takove to ma :nevim: Dneska jsem v uzasu poslouchala znamou, ktera mi licila, jak tyden dovolene minuly tyden travila smejcenim a pecenim. Proboha proc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
11.12.18 06:27

My třeba máme v obýváku tmavý nábytek,tam vidíte každé smítko.Takže utírám snad obden.Když mám naklizeno v obýváku,přijdu do pokojiku.Hračky všude po zemi,upatlaný stůl,lepidlo na poličce,všude postříhané papíry atd.V chodbě věčně smetí,kamínky,furt uklízet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.23 14:28

Plíseň okna

Ahoj,

chtěla jsem poprosit o radu, jak umýt okna-ted, když je venku kolem nuly, srazí se teploty a tvoří se tam vlhko. Každý den otírám, zkusila jsem Savo, ale vždy se udělá znovu. Bojím se to drhnout, abych nezničila silikon. Máte některá zkušenost?

Díky moc, fajn den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný